SLAAPADVIES OP MAAT

Ben jij toe aan een nieuw matras, een andere boxspring of een volledig nieuw slaapkamer interieur? Onze slaapexperts staan altijd voor je klaar met een passend advies.

Slaapadvies: de matras die bij je past

Het kiezen van de juiste matras kan best even lastig zijn. Daarom zijn onze slaapexperts erop getraind om jou een passend advies te geven. Tip: denk voordat je gaat shoppen alvast na over het budget dat je wilt spenderen aan een nieuw matras. 

Slaapadvies: de boxspring voor jouw slaapkamer

Boxsprings zijn er in onze collectie in allerlei stijlen, maten en diverse soorten ligcomfort. Heb jij al een favoriete boxspring op het oog? Onze slaapexperts kunnen je alles vertellen over de verschillen tussen de boxsprings op de afdeling slapen. Van de mogelijkheden voor het samenstellen van een boxspring tot het creëren van een specifieke stijl in je slaapkamer. Wil je graag een persoonlijk slaapadvies? Plan dit voor je bezoek aan Poortvliet in, dan staat één van onze experts als personal shopper voor je klaar.

Slaapadvies: kledingkasten op maat

Ontdek de kledingkast voor jouw slaapkamer in ons assortiment kasten. Vind je kiezen lastig? Lees dan ook eens deze blog over de verschillende soorten zweefdeurkasten. In onze collectie vind je verschillende soorten kasten, waaronder een kledingkast op maat.