• Woonboulevard Poortvliet zit boordevol wooninspiratie
  • Woonboulevard Poortvliet zit boordevol wooninspiratie
  • Woonboulvard Poortvliet zit boordevol wooninspiratie

Woonboulevard Poortvliet is wooninspiratie

Met bijna een eeuw ervaring in de meubelbranche weet Woonboulevard Poortvliet hoe je mensen echt een stap verder kunt helpen. Het familiebedrijf dat in 1919 is opgestart onder de naam Bouman-Potter, is uitgegroeid tot een royale woonboulevard. Niet omdat Woonboulevard Poortvliet de grootste wil zijn, maar omdat de woonboulevard een oplossing wil bieden voor iedere woonwens.

Wonen is voor iedereen anders. Niet iedereen die bij Woonboulevard Poortvliet binnenkomt, weet waar hij naar op zoek is. De showroom in Poortvliet is ingedeeld in ruimtes met diverse woonstijlen, zodat je wooninspiratie op kunt doen op de juiste plaats. Want als je op zoek bent naar het perfecte meubel, dan moet je dat kunnen zien, voelen en proberen. Pas dan weet je of je de juiste keuze maakt. Maar daar stopt de service van Woonboulevard Poortvliet niet. Bij een interieuradvies wordt een woonplaatje gecreëerd met jouw wooninspiratie als basis. Ontdek wat bij jou past en maak je huis klaar voor het wonen van de toekomst!


Wonen voor beginners: je interieur stap voor stap!

Stap 1: Visualiseren. Maak een moodboard, waar jouw wooninspiratie vorm krijgt. Zo maak je zichtbaar wat je zoekt!
Stap 2: Oriënteren. Kom langs in de showroom in Poortvliet of breng een bezoek aan onze online inspiratiewereld en ontdek interieurstijlen.
Stap 3: Meten. Een interieuradvies bij Woonboulevard Poortvliet maakt wooninspiratie zichtbaar door het inmeten van een interieur in je eigen huis met een 3D-ontwerp.
Stap 4: Kiezen. Interieurtrends zijn leuk, maar selecteer eerst de basis bij Woonboulevard Poortvliet.
Stap 5: Finishing touch. Na het uitzoeken van meubels is het tijd voor accessoires.


Wat jij nog niet weet over het inrichten van je huis...

Dat vind je in onze magazines en in de artikelen op onze blog! Elk kwartaal verschijnt er een magazine boordevol wooninspiratie, dat je online in kunt zien. Voor de leukste tips, trucs en trends. De blog laat je elk aspect van wonen zien, zoals je dat in je eigen interieur zou kunnen toepassen. Met het lezen van de blog van Woonboulevard Poortvliet maak je inspiratie op het gebied van wonen tot een wekelijks terugkerend ritueel.