50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Wonen

Woonboulevard Poortvliet woontrendsWoonboulevard Poortvliet woontrends

Het creëren van een complete woonkamer

Een interieur dat bij jou past is een prachtig cadeau. Het stijlvol inrichten van je woonkamer zorgt voor een omgeving waarin jij je volledig kunt ontspannen én dat zie je terug in de glimlach op je gezicht. De juiste meubels spelen hierbij een belangrijke rol. Ontdek jouw woonstijl en creeër een samenhangend geheel met stijlvolle meubels. In onze uitgebreide collectie vind je alles wat je nodig hebt om jouw interieur tot een droominterieur te maken. Of je nu een landelijke stijl hebt en op zoek bent naar een landelijke bank en landelijke eetkamerstoelen óf misschien wel de voorkeur hebt voor design en op zoek bent naar een design bank of design fauteuil. Je vindt het allemaal in onze collectie. Kom langs bij onze woonboulevard en laat je inspireren door onze woonafdelingen en ontdek jouw favoriete woonstijl. Of bekijk onze collectie online en vind de perfecte meubels voor jouw interieur.

De woonkamer inrichten met online inspiratie

Je hebt een idee in je hoofd en nu is het tijd om een plan op te stellen om de woonkamer in te richten. Hoe ga je dan te werk? Het is aan te raden om te beginnen met het samenstellen van een moodboard. Zo laat je een duidelijk kleurenschema zien en kun je de materialen van je keuze naast elkaar leggen om te zien of deze matchen. Het inrichten van de woonkamer behelst niet alleen het selecteren van de vloer en de kleur op de muren, maar ook het combineren van de juiste meubels. Je wilt ten slotte een woonkamer inrichten waar jij je thuis voelt. De perfecte match en persoonlijke combinatie van stijl, sfeer, kleuren en materialen maakt het inrichten van de woonkamer tot een uitdagend karwei. Weet je niet welke meubels er passen in de ruimte zoals jij die voor ogen hebt? Of twijfel je welke items er goed met elkaar combineren? Bij Woonboulevard Poortvliet kun je altijd terecht voor een gratis interieuradvies. Eén van onze woonexperts vertelt je wat de mogelijkheden zijn voor het inrichten van jouw woonkamer met de woonprogramma’s van de woonboulevard. Ontdek nog meer wooninspiratie voor je interieur in onze blogs. Iedere week deelt de woonboulevard nieuwe woonparels, die je eenvoudig kunt toepassen in je interieur. Ook via Facebook en de nieuwsbrief, deelt Woonboulevard Poortvliet wooninspiratie. Voor de woonkamer van je dromen.

Jouw woonkamer, jouw thuis!

Met de ruime collectie van Woonboulevard Poortvliet is het inrichten van je woonkamer een leuk avontuur. Met topmerken als Feelings, By Boo, Pronto Wonen, Bert Plantagie, Montèl, Design on Stock, Henders and HazelIN.HOUSE, Leolux en Stressless vind jij zeker de meubels die passen bij jou en je huis. Van een stoere hoekbank en een fijn bankstel tot robuuste eetkamertafel, fauteuils en eetkamerstoelen, dressoirs, buffetkasten en vitrinekasten: Woonboulevard Poortvliet heeft het allemaal. Laat in het interieur van de woonkamer zien wie jij bent met de wooninspiratie van Woonboulevard Poortvliet!