50.000 M2 WINKELOPPERVLAKTE  5 JAAR GARANTIE  KLANTEN GEVEN ONS EEN 9+   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Kledingkasten

Kledingkasten

Een kledingkast is een belangrijk onderdeel van je interieur. Ga je een kledingkast kopen? Dan bekijk je vaak goed de mogelijkheden. Hoeveel kastruimte heb je nodig? Hoe wil je de indeling graag hebben? Je garderobekast moet aan veel eisen voldoen. Garderobekast kopen? Ons assortiment bestaat uit prachtige kledingkasten van onder andere Noteborn en Hülsta.


Populair: Witte kledingkasten | Houten kledingkasten 

 

Producten 1-24 van 249

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
 1. Combikast Cork Laag
  Combikast Cork Laag
  € 249,00 Laagste prijs garantie
 2. Schuifdeurkast Cork Laag
  Schuifdeurkast Cork Laag
  € 199,00 Laagste prijs garantie
 3. Zweefdeurkast Porto
  Zweefdeurkast Porto
  € 489,00 € 419,00 Laagste prijs garantie
 4. Linnenkast Synchroon wit
  Linnenkast Synchroon wit
  € 760,00 € 699,00 Laagste prijs garantie
 5. Linnenkast Case
  Linnenkast Case
  € 125,00 Laagste prijs garantie
 6. Linnenkast Case
  Linnenkast Case
  € 295,00 Laagste prijs garantie
 7. Linnenkast Ruben
  Linnenkast Ruben
  € 169,00 € 125,00 Laagste prijs garantie
 8. Linnenkast Komeet wit
  Linnenkast Komeet wit
  € 549,00 Laagste prijs garantie
 9. Linnenkast Synchroon wit
  Linnenkast Synchroon wit
  € 1.008,00 € 939,00 Laagste prijs garantie
 10. Linnenkast Synchroon grijs metallic
  Linnenkast Synchroon grijs metallic
  € 760,00 € 699,00 Laagste prijs garantie

Producten 1-24 van 249

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

De perfecte kledingkast kopen bij Woonboulevard Poortvliet

Het kopen van een kledingkast voor jouw slaapkamer, dat doe je bij Woonboulevard Poortvliet. Met een collectie boordevol unieke designs en stoere ontwerpen vind jij bij ons zeker de kledingkast voor jouw slaapkamer.

Het kiezen van de juiste kledingkast

Een opgeruimde slaapkamer geeft een goed gevoel. Het kiezen van de juiste kledingkast is daarom zeker belangrijk bij het inrichten van de slaapkamer. Kledingkasten zijn er in verschillende vormen en maten. Veel kasten zijn geheel naar wens samen te stellen en in te delen. Zo kies je voor een kledingkast op maat, die voldoet aan jouw opbergwensen. Een tip van onze slaapexperts: meet je slaapkamer goed op voordat je een kledingkast gaat kopen. Waarom? Een kast is vaak een groot meubel in verhouding tot de ruimte waar hij komt te staan. Probeer met inmeten een inschatting te maken hoe groot het meubel maximaal kan zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je nieuwe bergmeubel wordt afgeleverd. Je kunt ook met karton of kranten de omvang van het meubel zichtbaar maken op de vloer. Het shoppen van de juiste kledingkast wordt zo een stuk eenvoudiger! Ook het kiezen voor een lichte kleur kan helpen om een ruimte groter te laten lijken. Bekijk dus zeker ook onze collectie witte kledingkasten als je een nieuwe kast gaat kopen.

De garderobekast maakt je slaapkamer compleet 

Een ander woord voor kledingkast is garderobekast. Best logisch, want in een garderobekast berg jij je hele garderobe op. De kasten in onze collectie zijn gemaakt van verschillende materialen en je kunt kiezen voor een ontwerp met moderne look, klassieke uitstraling en alles er tussenin. De garderobekast die voldoet aan al jouw wensen vind je in het assortiment van Woonboulevard Poortvliet. Onze slaapexperts zijn je graag van dienst bij het uitzoeken en samenstellen van een garderobekast, die de perfecte combinatie heeft van hangruimte en legplanken. Zo creëer je ook met een gewone kast het gevoel van een inloopkast. Ga je voor extra luxe? Kies dan voor een kast op maat, waarbij je elk detail zelf kunt selecteren.