50.000 M2 WINKELOPPERVLAKTE  5 JAAR GARANTIE  KLANTEN GEVEN ONS EEN 9+   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Buiten

 1. Vijf eyecatchers voor je tuin

  Het is eindelijk weer zover, het tuinseizoen komt om de hoek kijken! Tijd om jouw tuin weer eens flink onder handen te nemen en helemaal zomerproof te maken. Wij weten niet hoe het bij jou zit, maar wij worden stiekem toch altijd wel blij van de eerste zonnestralen op ons gezicht. De ramen gaan weer open en op ieders gezicht verschijnt een glimlach. Je krijgt spontaan zin om in de tuin te gaan werken. Weg met die winterse taferelen en groene aanslag op de tegels. Tijd om weer te genieten van het buitenleven! Omdat wij, net zoals jij, echt kunnen genieten van onze tuin selecteerden we vijf eyecatchers voor je tuin. Zo maak jij jouw tuin klaar voor een nieuw seizoen!

  Lees meer »
 2. BBQ tips voor beginners

  7 BBQ TIPS VOOR BEGINNERS

  Het barbecue seizoen staat weer voor de deur! We kunnen weer gezellig met het gezin of met vrienden buiten genieten van het mooie weer én van lekker eten van de barbecue. Voorheen was dat voor mij nog best een uitdaging, dat barbecueën. Misschien denk je wel, zo moeilijk is dat toch niet? Toch vond ik het altijd maar een gedoe. Moet ik nu houtskool of briketten hebben? Hoe zorg ik ervoor dat mijn eten niet zwart de barbecue afkomt?

  Lees meer »
 3. tuinmeubelen schoonmaken

  TUINMEUBELEN SCHOONMAKEN

  Op de tuinafdeling krijg ik vaak vragen over het schoonmaken van tuinmeubelen. Daarom in deze blog de tips op een rij voor het schoonmaken van je tuintafel, loungeset of tuinset.

  Lees meer »
 4. Tuinmeubelen op je lente terras

  TUINMEUBELEN OP JE LENTE TERRAS

  Het is lente! Afgelopen weekend is de klok verzet, daar heb ik ’s ochtends stiekem nog steeds een beetje last van bij het opstaan. Maar wat wel heel fijn is: het is extra lang licht buiten. En dat betekent dat je meer tijd hebt om buiten te zitten in de fijne lentezon. Niets leukers dan extra genieten van eigen tuin met een nieuwe tuinset, loungeset of stoere sfeerhaard. Lees in deze blog alles over onze nieuwe collectie tuinmeubelen en bekijk ook eens de tuinfolder boordevol actieprijzen!

  Lees meer »
 5. De nieuwe tuincollectie 2018

  DE NIEUWE TUINCOLLECTIE 2018

  Nu de lente is begonnen, is de zomer in zicht! Wil jij, net als ik, in luxe genieten van elke zonnestraal op je terras? Neem dan zeker een kijkje in onze nieuwe tuincollectie 2018. Ik heb mijn drie favoriete tuinmeubelen uitgezocht en vertel je waarom ik juiste déze items in mijn tuin zou neerzetten.

  Lees meer »
 6. Hoe stel je de perfecte tuinset samen

  HOE STEL JE DE PERFECTE TUINSET SAMEN

  De tuinset is een echte klassieker in onze collectie tuinmeubelen. Naast de variant van tuintafel met bijpassende stoelen zijn er meer mogelijkheden bij Woonboulevard Poortvliet. Ik laat je graag zien wat ons assortiment aan mogelijkheden biedt voor het samenstellen van jouw perfecte tuinset.

  Lees meer »
 7. Tuinmeubelen voor je balkon

  TUINMEUBELEN VOOR JE BALKON

  Heb jij er wel eens over nagedacht, tuinmeubelen op je balkon? Als je geen tuin bij je huis hebt, is dit een ideale oplossing om ontspannen van de zon te genieten. Ik laat je in deze blog een aantal praktische oplossingen zien voor je balkon. Welke tuinmeubelen kun je kiezen? En welke stijl creëer jij op je balkon?

  Lees meer »
 8. Hoe kies je de juiste tuintafel

  HOE KIES JE DE JUISTE TUINTAFEL?

  Het kopen van tuinmeubelen is iets dat je niet iedere dag doet. Denk dus goed na welke tuintafel en stoelen je kiest voor je tuin of balkon. Om jouw keuze iets eenvoudiger te maken, heb ik de verschillende tafels uit onze collectie voor je op een rijtje gezet. Meer weten? Kom langs in de showroom en bewonder al onze tafels en andere tuinmeubelen op de tuinafdeling.

  Lees meer »
 9. Terrasheaters en vuurkorven

  TERRASHEATERS EN VUURKORVEN

  De vuurkorf en terrasheater zijn ideaal in het voor- en najaar. Maar vergis je niet, ook in de zomer zijn er frissere avonden! En dan komt zo’n stoere vuurkorf van Ofyr of een stijlvolle terrasheater aan je parasol goed van pas. Welke keuzes zijn er eigenlijk als het gaat over vuurkorven en terrasheaters?

  Lees meer »
 10. Parasol kopen? drie tips van de tuinexpert!

  PARASOL KOPEN? 3 TIPS VAN DE TUINEXPERT!

  Lekker ontspannen in de tuin, ik kijk er echt naar uit! Met zon of zonder zon? Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Voor het creëren van schaduw hoef je alleen de juiste parasol te kiezen voor een sfeervolle hoek in de tuin. Ik geef je in deze blog een aantal tips, zodat jij straks heerlijk kunt genieten in de tuin.

  Lees meer »
Pagina