Commodes

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Toont 1-12 van de 175 producten
 1.  

  Commode New Castle
  Commode New Castle
  Commode New Castle is een meubel met klasse en precies he...
  € 1.049,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Commode Cavan
  Commode Cavan
  Geef de term authentiek landelijk ontwerpen nieuwe invull...
  € 1.249,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Commode Atlanta
  Commode Atlanta
  Met commode Atlanta in je slaapkamer ben je verzekerd van...
  € 749,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Melbourne commode
  Melbourne commode
  De meubels uit programma Melbourne vinden met hun onweers...
  € 919,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Commode Avignon
  Commode Avignon
  Comfortabel slapen is niet alleen te danken aan het vinde...
  € 1.059,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Commode Boyle
  Commode Boyle
  Vindt de perfecte match met het interieur van je slaapkam...
  € 1.079,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Ladekast Stella
  Ladekast Stella
  Met de meubels uit programma Stella creëer je een strak e...
  € 195,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Commode Worker
  Commode Worker
  Functionaliteit krijgt een nieuwe vorm in het ontwerp van...
  € 199,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Commode Worker
  Commode Worker
  Kies voor een meubel met edge met commode Worker, een sti...
  € 339,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Combicommode Worker
  Combicommode Worker
  Commode Worker is een meubel met edge, dat is vervaardigd...
  € 269,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Combicommode Worker
  Combicommode Worker
  Exclusieve stijl krijgt vorm in het ontwerp van commode W...
  € 339,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Commode Worker
  Commode Worker
  Kies voor een meubel met edge met commode Worker, een sti...
  € 419,00 Incl 21% BTW

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Toont 1-12 van de 175 producten
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
   
 • 30 woonwinkels
  Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.

   

Commodes

Je weet dat er iets moet veranderen in het interieur van je slaapkamer om het geheel om te vormen tot een geordende ruimte met plaats voor nieuwe creatieve ideëen en de laatste woontrends. En het toevoegen van een commode aan je ontspannen slaapomgeving is een oplossing voor jouw vraag naar bergruimte en netheid in de slaapkamer. Met het kiezen voor een commode ben je verzekerd van een interieur met een stijlvolle uitstraling en een ruimtelijke look. Laat je zoektocht maar beginnen, want de commode is leverbaar in allerlei modellen, materialen en maten, zodat er genoeg is om uit te kiezen.

Meer dan een traditie

Het plaatsen van een commode in de slaapkamer is een waardevolle traditie, die in ere moet worden gehouden. Het bergmeubel is van oorsprong vormgegeven als een brede ladekast, waarin genoeg ruimte is om kleinere kledingstukken en seizoensgebonden accessoires in op te bergen. Met de opkomst van moderne en landelijk vormgegeven meubels heeft ook het ontwerp van de commode een upgrade ondergaan. Je hebt de keuze uit een keur aan modellen, die vaak ook te leveren zijn met een bijpassende kledingkast, nachtkastjes en ledikant. Zo kies je voor een slaapkamerinterieur in een woonstijl met een verrassende eenvoud of weelderige luxe.

Een commode voor iedereen

Elke slaapkamer verdient een commode die in stijl, kleur en vorm past bij de meubels die je hebt gekozen. Creëer een eenheid door te kiezen voor items in dezelfde kleurtinten of ga juist voor een bijzonder contrast in materiaal of afwerking voor een slaapkamerinterieur met een trendy twist. Jij moet je thuis voelen in de ruimte, dus houd daar vooral rekening mee bij het selecteren van een commode voor je slaapkamer.

Voor een grote of een kleine ruimte, een ruim of een beperkt budget, een commode is voor iedereen. In de collectie van Woonboulevard Poortvliet vind je zowel een commode in een hoog en smal ontwerp, als een robuust en royaal vormgegeven bergmeubel; er bestaat een commode voor iedere slaapkamer! Maak de commode van je keuze passend in je interieur door het uitstallen van stijlvolle accessoires op het bovenblad, het rangschikken van een aantal geurkaarsen of het ophangen van een bijpassende spiegel, zodat de ruimte een luxe grandeur uitstraalt. Opgeruimd staat netjes, dus maak gebruik van de bergruimte die de commode je biedt en geniet van een interieur met klasse en verfijning.