Vloer & Raam

Nieuwe Collectie | Vloer & Raam | Woonboulevard PoortvlietNieuwe Collectie | Vloer & Raam | Woonboulevard Poortvliet

Welkom bij de wooninspiratie van Crea Home Fashion

Op de afdeling Crea Home Fashion van Woonboulevard Poortvliet vind je alles op het gebied van vloeren, verf, gordijnen en raamdecoratie. Zo geef jij je huis een bijzondere basis voor jarenlang woonplezier. Kies jij voor tapijt, parket, laminaat of een PVC-vloer? De ruime collectie van Crea Home Fashion nodigt uit tot een uitgebreide zoektocht. Laat je adviseren door onze experts, zodat je altijd kiest voor een vloer en de raamdecoratie die passen bij jou en je huis. En de service van Woonboulevard Poortvliet gaat verder. Niet alleen ben je van harte welkom voor een vrijblijvend interieuradvies, ook biedt Woonboulevard Poortvliet een gratis meet- en legservice. Zo ben je verzekerd van producten met de hoogste kwaliteit en een professionele afwerking.

Vloeren en raambekleding bij Woonboulevard Poortvliet

Met een ruim assortiment in verschillende soorten vloeren kies jij bij Woonboulevard Poortvliet voor laminaat, PVC, tapijt of parket dat helemaal bij je past. Een perfecte match met ieder interieur is smaakvol laminaat, dat bij Crea Home Fashion te leveren is van de merken BerryAlloc, Balterio en Quick-Step. Deze drie merken staan aan de top van het segment en daarmee biedt de woonboulevard de bijzondere kwaliteit, die je van het familiebedrijf in Poortvliet gewend bent. Een laminaatvloer is goed te combineren met een kleurrijk vloerkleed of een grof geweven karpet met een stoere look. Crea Home Fashion heeft een ruime selectie vloerkleden van de merken Feelings, Montèl, Rivièra Maison, By Boo, Desso, Carpet Sign en Zuiver. En op de muur? Daar doet de kalkverf en krijtverf van Mia Colore het altijd goed. Met bijpassende gordijnen, rolgordijnen of shutters zorg je voor precies de juiste lichtinval in elke ruimte van je huis. Zo ontstaat een exclusieve basis om je interieur mee vorm te geven.

Inspiratie op het gebied van vloer & raam

Interieur is heel persoonlijk. Het is de combinatie van je visie op wonen, de laatste woontrends en de wooninspiratie die jou aanspreekt. Deze drie dingen samen zorgen voor een thuis waar jij jezelf kunt zijn, de plaats waar je met vrienden en familie kunt genieten van momenten van samenzijn. Om jouw woonwens vorm te geven, biedt Woonboulevard Poortvliet een vrijblijvend interieuradvies. Zo kun je meteen zien of de producten van je keuze aansluiten bij je huis. Ben je op zoek naar wooninspiratie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, zodat je iedere twee weken de laatste tips en trucs in je mailbox ontvangt. En natuurlijk vind je op onze blog, iedere week meerdere artikelen met de leukste weetjes op het gebied van wonen en slapen. Zo blijft je interieur altijd up to date met Woonboulevard Poortvliet!