Bekijk al onze adviezen & maak een afspraak!

Naast onze zeer brede collectie in meubels, accessoires, slaapkamers en wand-, raam- en vloerdecoratie adviseren wij je graag en goed.
Met meer dan 100 ervaring mogen we onszelf expert noemen. Wij nemen onze klanten graag mee in de wereld van interieur en ons streven is om samen een droominterieur samen te stellen zodat je huis een thuis wordt. Welke smaak je ook hebt: klassiek, modern, industrieel, design of een mix van alles, om genoeg tijd te hebben is het raadzaam om van te voren een advies in te plannen.
Dan kunnen wij ons goed voorbereiden en kunnen wij je nog beter helpen.

Adviezen kun je inplannen voor:

Laat je adviseren voor jouw woongenot en slaapgenot

Uitvogelen wat het beste voor jouw interieur is in je eentje is niet altijd even makkelijk. Daarom helpt Woonboulevard Poortvliet je graag met advies op vele verschillende vlakken. Met 100 jaar ervaring mogen we onszelf met recht expert noemen. We zijn expert op het gebied van interieur en meubels, maar ook slapen is onze expertise. Ons streven is om samen een droominterieur samen te stellen zodat je huis echt een thuis wordt. Uit het advies volgt een concreet beeld van wat jouw ideale slaap- of woongenot is.

Na een gesprek met onze deskundige experts ga jij met jouw droominterieur, -meubel of -accessoire naar huis. Slaapadvies is hierin een uniek geval, dit is namelijk gericht op slaapgedrag, positie en slaapcomfort. Al het advies is op afspraak. Vraag daarom van tevoren advies aan via de website en plan het in wanneer het voor jou uitkomt. Dit is ook zodat wij ons voor kunnen bereiden op het gesprek om je nog beter te kunnen adviseren. Vraag jouw advies aan bij Woonboulevard Poortvliet en maak jouw (interieur)dromen werkelijkheid. Bekijk hieronder alle adviezen:

Advies voor je interieur

Vraag om jouw woonwensen te verwezenlijken interieuradvies aan. Het is namelijk vaak lastig om keuzes te maken bij het samenstellen van jouw interieur; Welke eetkamerstoelen passen bij mijn houten eettafel? Staan die gordijnen wel bij die muur? Daarom helpen onze experts je tijdens het interieuradvies om die vragen te beantwoorden en jouw droominterieur samen te stellen. Kies van tevoren een adviespakket. Bij interieuradvies zijn er 3 pakketten; brons, zilver en goud. Brons is het basispakket, zilver is uitgebreider en komt met een 3D interieurplan en goud is het meest uitgebreid wat zelfs komt met een VR interieurplan!

Een plattegrond en afbeeldingen van de kamer in kwestie is vereist om een idee te vormen van jouw wensen. Vervolgens wordt je binnen 2 dagen gebeld om alvast jouw wensen duidelijk te maken en de afspraak concreet te maken. Tijdens het interieuradvies krijg je een schets en interieurplan. Het grote voordeel is dat meubels van alle afdelingen hierin gemixt kunnen worden. Het interieuradvies duurt minimaal 1,5 uur afhankelijk van de pakketkeuze. Bij plaatsing van een order van €2500 is het advies gratis!

Maak jouw droominterieur werkelijkheid met interieuradvies van Woonboulevard Poortvliet. Maak een afspraak voor interieuradvies en bezoek onze XXL-showroom!

Advies voor jouw slaapkamer

Vraag slaapadvies aan om een heerlijke nachtrust te krijgen. In het slaapadvies krijg je advies over welk matras, hoofdkussen, dekbed en bed het beste bij je passen. Ook wordt er gekeken naar waar je op moet letten bij bedden en wat belangrijk is voor een goede nachtrust. Voor jouw slaapcomfort is ook jouw slaappositie belangrijk. Daarom wordt hier ook naar gekeken om vervolgens te kijken welk bedsysteem het best bij jou past. Onze slaapexperts helpen je maar al te graag met uitgebreid persoonlijk advies. Maak een afspraak voor slaapadvies, we bellen je zo snel mogelijk om je vervolgens in onze XXL-showroom te helpen aan een goede nachtrust. Het advies duurt ongeveer 1,5 uur afhankelijk van je vragen. Twijfel je nog aan het nut van slaapadvies? Bekijk dan de blog ‘Waarom zou ik kiezen voor slaapadvies?’ voor meer informatie.

De kast die past

Jouw slaapkamer is pas echt af met een linnenkast. Om ervoor te zorgen dat er een kast is die past bieden we kastenadvies aan. Bij het kastenadvies op maat van onze experts wordt rekening gehouden met stijlen, materialen en maten om de ideale kast op maat te vinden voor jou. Vul het formulier in met eventuele afbeeldingen of plattegronden, vervolgens nemen we contact met je op voor het advies. In onze XXL-showroom in Poortvliet kan je inspiratie op doen om vervolgens jouw droomkast te personaliseren. Dit wordt gedaan aan de hand van 3D-modellen die we precies op jouw maatvoeringen afstemmen. Vraag het advies gratis aan en maak een afspraak voor kastenadvies bij onze experts!

Creëer jouw maatwerk bank 

De bank is een belangrijk meubel in jouw kamer. Het is het meubel waar je de meeste tijd op doorbrengt. Daarom kun je bij Woonboulevard Poortvliet ook jouw bank op maat samenstellen. Het bankenadvies sluit ideaal aan bij interieuradvies. Het advies bevat alle opties die jij kunt kiezen bij de bank. Kies dan het model, de stijl, het comfort, allerlei extra’s, de kleur en het materiaal om jouw droombank helemaal zelf samen te stellen. Vraag dan jouw bank op maat aan bij Woonboulevard Poortvliet.

Advies voor wand-, raam- en vloerdecoratie

De look van je wand, ramen en vloer is zeker niet onbelangrijk. Dit zorgt namelijk voor een kamer die als een geheel wordt gezien. Vraag dan wand-, raam- en vloerdecoratie-advies aan bij Woonboulevard Poortvliet. In het advies krijg je een uitgebreide look in alles wat bij jouw interieur kan passen. “Je bent altijd welkom! Persoonlijk advies op maat is ons vak. We maken graag tijd voor je vrij.” Aldus onze adviseurs. Kom langs in de showroom voor advies voor jouw wanddecoratie en vloer en ramen.

Tips van onze stylisten

Onze stylisten zijn veel bezig met het inrichten van interieurs. Zij kunnen jou dan ook als geen ander adviseren als het gaat over interieur. Onze stylisten hebben dan ook verschillende tips zodat jij jouw woonkamer stijlvol kan inrichten. Bekijk alle tips van onze stylisten en richt jouw interieur extra stijlvol in.

Advies op elk vlak bij Woonboulevard Poortvliet

Bij Woonboulevard Poortvliet krijg je advies op elk vlak. Ongeacht of je op zoek bent naar een nieuw interieur, naar een goede nachtrust of naar nieuwe meubels – bij Woonboulevard Poortvliet heb je er advies voor. Laat je adviseren door één van onze vele experts en maak jouw droominterieur. Maak er een dagje uit van met een hapje en drankje in de brasserie en doe inspiratie op in onze 50.000 m2 grote showroom.