50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl


Werken bij de grootste Woonboulevard van de Benelux

Onze missie is woongeluk brengen bij onze klanten! Dit doen wij als familiebedrijf al bijna 100 jaar en nog altijd met veel plezier. Werken bij Woonboulevard Poortvliet betekent samenwerken in een leuk team, ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en een goede dosis humor.

De klant centraal stellen is in alle aspecten van ons werk de eerste prioriteit. Als organisatie zijn we dan ook continu bezig om hierin te ontwikkelen en nieuwe kansen te benutten. Is het brengen van woongeluk ook jouw passie en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of een leuke stage? Kijk dan eens op onze vacaturepagina en solliciteer!


Als zzp’er aan de slag bij woonboulevard Poortvliet!

Ben jij zzp’er en ben je opzoek naar een nieuwe opdrachtgever? Bij Woonboulevard Poortvliet is het mogelijk om als ZZP-er te werken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ze hier:

  • Woningstoffeerder

    Ben jij ZZP-er in Woningstoffering en zoek je nog een nieuwe opdrachtgever? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

    Bekijk de vacature
  • Bezorger/Timmerman

    Ben jij ZZP-er in bezorging bij particulieren en/of timmerwerkzaamheden en zoek je nog een nieuwe opdrachtgever? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

    Bekijk de vacature

Wij zijn wonen!

Onze missie is woongeluk brengen bij onze klanten! Dit doen wij als familiebedrijf al bijna 100 jaar en nog altijd met veel plezier. Werken bij Woonboulevard Poortvliet betekent samenwerken in een leuk team, ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en een goede dosis humor. De klant centraal stellen is in alle aspecten van ons werk de eerste prioriteit. Als organisatie zijn we dan ook continu bezig om hierin te ontwikkelen en nieuwe kansen te benutten. Is het brengen van woongeluk ook jouw passie en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of een leuke stage? Kijk dan eens op onze vacaturepagina en solliciteer!


Ken jij de perfecte kandidaat? Deel het nu!