50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Slapen

Woonboulevard PoortvlietWoonboulevard Poortvliet

Je slaapkamer inrichten doe je zo

Je brengt tot wel een derde van je leven in bed door. Het belang van een juiste basis voor een goede nachtrust is dan ook groot. De perfecte combinatie van comfort en support, luxe en stijl. En dat begint bij het inrichten van de slaapkamer. Het selecteren van de meubels die in woonstijl precies bij elkaar passen en een atmosfeer van luxe ontspannen creëren. Het inrichten van de slaapkamer kan overweldigend lijken, maar de slaapadviseurs van Woonboulevard Poortvliet staan voor je klaar met een gepersonaliseerd slaapadvies. Zo zoeken ze samen met jou naar een boxspring, die aansluit bij je slaapwensen en een matras voor een fijne nachtrust. Daarmee combineer je de woonstijl van je keuze met een comfortabele basis. Dat is slapen, zoals het is bedoeld.

Comfort op het hoogste niveau

Woonboulevard Poortvliet biedt een royale collectie op het gebied van slapen met een selectie topmerken. Denk aan Auping, TEMPUR, Pullman, Caresse, Hülsta, AVEK en Slaapdirect. Bij Slaapwereld XXL in de showroom in Poortvliet kun je slaapkamermeubels bekijken en testen. Heeft de kledingkast die je op het oog hebt wel genoeg bergruimte? En hoe ligt het matras die je kiest voor je boxspring? Je slaapwensen worden meegenomen in een persoonlijk slaapadvies en zo ontstaat een slaapkamer met een luxe karakter, die volledig bij jou past.

Alles voor de slaapkamer die bij jou past

Een complete slaapkamer beschikt niet alleen over een bed of boxspring waar je heerlijk slaapt, maar heeft ook een royale kledingkast, één of twee nachtkastjes, een ladekast, een spiegel en vul het rijtje zelf maar aan. Je bent dus niet zomaar klaar met het inrichten van de slaapkamer! Een slaapkamer om van te dromen creëer je door vernieuwend combineren, het toevoegen van de trends die bij jou passen en het toepassen van de juiste kleurtinten. Veel succes en droom zacht!

Inspiratie voor je slaapkamer vind je bij Woonboulevard Poortvliet

De slaapkamer is misschien wel dé belangrijkste ruimte in huis. Een goede nachtrust is de basis van de dag en niets is fijner dan een slaapkamer waar je echt tot rust kan komen. Met ultiem slaapcomfort van het juiste bed en de perfecte sfeer waar je je lekker in voelt maakt van je slaapkamer al snel en waar droompaleisje. Woonboulevard Poortvliet heeft een ruim aanbod op slaapgebied met boxsprings, ledikanten, matrassen, toppers en hoofdkussens. Maar ook voor de aankleding van je slaapkamer kun je bij ons terecht. Dekbedovertrekken van heerlijk zachte kwaliteit, hoeslakens en sierkussens voor extra sfeer. Wat zal je lekker slapen! Woonboulevard Poortvliet is je graag van dienst bij het inrichten van je slaapkamer. Op onze blog, vind je daarom iedere week nieuwe tips en trucs voor het interieur van de slaapkamer. En ook via Facebook en onze nieuwsbrief, wordt je op de hoogte gesteld van het laatste nieuws op het gebied van slapen. Zo weet jij alles over het kiezen van een matras die bij jouw slaapwensen past en is het kiezen van een kleurenschema voor het inrichten van de slaapkamer echt iets voor jou!