• 50.000 m2 winkeloppervlakte
  • 5 jaar garantie
  • Laagste prijzen
9.4 / 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

 


Jan-Pieter Otte

Wij denken graag met u mee.

project inrichting


Hoewel Woonboulevard Poortvliet voornamelijk bekend staat voor onze ruime mogelijkheden op het gebied van wonen en slapen voor de particuliere markt, richten wij ons ook op projectinrichting. Met ruim 95 jaar ervaring op het gebied van interieur en advies bieden wij een service- en oplossingsgerichte samenwerking; van creatieve concepten tot realisatie, wij denken graag met u mee op een hoog niveau.

Bij Woonboulevard Poortvliet streven we naar een oplossing die volledig aansluit op de wensen van onze opdrachtgever; maatwerk op het gebied van functie, sfeer en gebruiksgemak voor zowel stoffering, inrichting en verlichting. Of het nu gaat om een kantoor, bed & breakfast of vakantiepark, doormiddel van ons grote assortiment en ruime ervaring is er heel veel mogelijk en voor ieder budget.

Hebben wij je interesse gewekt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Of bekijk diverse projecten in onderstaand overzicht voor een impressie van onze projecten.

Logement De Blauwe Sluis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean non nisi eget magna consequat mollis. In a urna sed sem semper cursus.

Bed & Breakfast

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean non nisi eget magna consequat mollis. In a urna sed sem semper cursus.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met onze interieuradviseur Jan-Pieter Otte. Hij vertelt u graag de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting.

 

Contactpersoon

Jan-Pieter Otte
j.p.otte@bpoortvliet.nl
Tel: 0166-619500

Contactformulier

Een bestelling retourneren kan tot 30 dagen na ontvangst. Meld je retour aan doormiddel van het onderstaande retourformulier. Vul je ordernummer, de reden van je retour, e-mailadres en een telefoonnummer in voor een snelle afhandeling van je retour. Na de aanmelding van je retourzending ontvang je op werkdagen binnen 24 uur per e-mail een retournummer. Vul dit in op het retourlabel, deze vind je in je pakket, en volg de verdere stappen op het retourformulier.

* Vereiste velden