/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Acties en Aanbiedingen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle actuele acties en aanbiedingen bij Woonboulevard Poortvliet XXL.

BePureHome actie
15% korting op BePureHome Statement-collectie
BePureHome heeft een mooie actie! Nu tijdelijk 15% korting op de statement-collectie. De actie loopt van 13 november t/m 7 december. De actie geldt zowel online als in onze showroom. Dus shop online, of breng een bezoekje aan onze showroom in Poortvliet!

Bekijk nu de BePureHome collectie online.
Henders & Hazel actie
H&H verlichtingsactie
Het wordt eerder donker, daarom heeft H&H een verlichtingsactie! Bij aankoop vanaf € 450, mag je 10% van je aankoopbedrag besteden aan verlichting van COCO maison.

Bekijk nu de Henders and Hazel collectie online.
XOOON gratis verlichting
XOOON verlichtingsactie
Niet alleen H&H pakt uit. Ook XOOON heeft de gratis verlichting actie. Besteed voor minimaal € 450 aan XOOON meubelen, en je mag voor 10% van je aankoopbedrag, COCO maison verlichting gratis shoppen!

Bekijk nu de XOOON collectie online.
Stressless
STRESSLESS BANKEN: LEER VOOR DE PRIJS VAN STOF
Van 1 oktober t/m 30 november 2020 bespaar je tot wel €700 op een leren bank en bijpassende voetenbank. In deze periode koop je namelijk een lerenbank maar betaal je voor een stoffen bank: LEER VOOR DE PRIJS VAN STOF! De actie geldt op de leerkwaliteiten Batick, Paloma en Cori voor stofprijs (stofgroep 5).

Bekijk nu de Stressless collectie online.
Stressless
€500 KORTING OP FAUTEUIL SUNRISE
Ontvang t/m 30 november 2020 maar liefst € 500 korting op de adviesprijs op het model Sunrise. De actie geldt dus voor het model Sunrise in alle kleuren, bekledings- en onderstelvarianten.

Bekijk nu de Stressless collectie online.
Cool Sense 2e matras helft van de prijs
Cool Sense 2e matras helft van de prijs
Bij aankoop van twee Cool Sense matrassen, ontvang je de tweede matras voor de helft van de prijs. Dit geldt voor alle Cool Sense matrassen, dus zowel de Cool Sense stevig, als de Cool Sense normaal. De korting wordt verrekend, wanneer je twee matrassen in je winkelmandje hebt.

Bekijk nu de Cool Sense Stevig online.
Bekijk nu de Cool Sense Normaal online.
Shape 2e matras gratis
Shape Base en Royal Matrassen 2e gratis
Bij aankoop van twee Shape Base of twee Royal matrassen, ontvang je de tweede matras gratis. Shop online, of kom langs in onze showroom en laat je adviseren door één van onze slaapexperts. 

Bekijk nu de Shape matrassen collectie online.
Shape 2e matras 50%
Shape 2e matras helft van de prijs
Bij aankoop van twee Shape matrassen, ontvang je de tweede matras voor de helft van de prijs. Dit geldt voor alle Shape matrassen, behalve de Base en Royal, aangezien je hierbij de tweede gratis krijgt. Shop online, of kom langs in onze showroom en laat je adviseren door één van onze slaapexperts. 

Bekijk nu de Shape matrassen collectie online.