Vind jouw woongeluk

Bij Woonboulevard Poortvliet XXL

Ontzettend leuk dat je een bezoek wilt brengen aan onze Woonboulevard, de grootste woonboulevard van de Benelux !

Onze Woonboulevard is +/- 35 minuten rijden vanaf Antwerpen, Breda & Rotterdam!

Dus stap snel in je auto en voor je het weet loop jij de deur uit met een fris nieuw interieur!

We zien je snel in onze woonboulevard!


Kom gezellig woonshoppen!
Deel & plan je afspraak met je partner, familie, kenissen of vrienden!


Altijd iets te beleven
met onze events, brasserie & acties


Onze services & faciliteiten

 • Woonboulevard Poortvliet - gratis parkeren

  Gratis en genoeg parkeergelegenheid

 • Woonboulevard Poortvliet fiets parkeerplek

  Fiets parkeerplekken

 • Woonboulevard Poortvliet oplaadpunt elektrische auto's

  Oplaadpunt
  elektrische auto's

 • Woonboulevard Poortvliet rolstoelen

  Leen rolstoelen

 • Woonboulevard Poortvliet honden toegestaan

  Honden toegestaan

 • Woonboulevard Poortvliet liften & roltrap

  Liften & roltrappen

 • Woonboulevard Poortvliet Toiletten

  Toiletten

 • Woonboulevard Poortvliet contactloos betalen

  Contactloos betalen

pijltje slider
pijltje slider

Ontmoet onze adviseurs
zij staan altijd voor je klaar voor advies op maat!

 • Adviseur Willem Keij - Woonboulevard Poortvliet

  Willem Keij

  Slaapadviseur

  Slaapwereld XXL

 • Adviseur Miranda Jansen - Woonboulevard Poortvliet

  Miranda Jansen

  Designadviseur

  Weyts Interieur

 • Adviseur Joost van Lisdonk - Woonboulevard Poortvliet

  Joost van Lisdonk

  Interieuradviseur

  Vloeren & Ramen

 • Adviseur Maja Fase - Woonboulevard Poortvliet

  Maja Fase

  Slaapadviseur

  Slaapwereld XXL

 • Adviseur Guy van Loon - Woonboulevard Poortvliet

  Guy van Loon

  Adviseur

  Wonen

 • Adviseur Karin Boogerd - Woonboulevard Poortvliet

  Karin Boogerd

  Designadviseur

  Weyts Interieur


Ontdek onze woonwinkels
bekijk de showroom

Plattegrond

Woonboulevard Poortvliet
Woonboulevard Poortvliet
Woonboulevard Poortvliet
Woonboulevard Poortvliet
Woonboulevard Poortvliet
Woonboulevard Poortvliet
Woonboulevard Poortvliet
Woonboulevard Poortvliet
Woonboulevard Poortvliet
Woonboulevard Poortvliet

Blijf op de hoogte
voor de leukste acties, events & nieuwste trends

Vandaag:

De grootste woonwinkel van de benelux

Woonboulevard Poortvliet heeft de grootste woonwinkel van de Benelux met een showroom van wel 50.000 m2. Hier kun je bijzonder veel inspiratie op doen uit de voorbeeldinterieurs die tentoongesteld zijn. Door de grootte heb je ook voor ieder wat wils, van landelijk tot design, van modern tot industrieel en van vintage tot klassiek – wij hebben het voor jou! Tijdens jouw tocht door de XXL-showroom kan je zo je interieur vormen met producten die perfect bij elkaar passen. Combineer de vele stijlen met elkaar en vind met het grote assortiment de inrichting die perfect bij jou past. Met wel twee verdiepingen en tot wel negen shops kan jij ook jouw eigen boven- en benedenverdieping volledig renoveren. Onder deze 50.000 m2 valt onder andere designafdeling Weyts Interieur, afdeling Profijt Meubel en Decoplein XXL. Ook kun je er een dagje beleving van maken door bij Brasserie by Bouman lekker te lunchen of te dineren of heerlijk te genieten van een koffietje samen met een gebakje. Zo bied de grootste woonwinkel van de Benelux met wel 50.000 m2 jouw ongelofelijk veel woongeluk.

DE ERVARING VAN (WOON)GELUK BIJ WOONBOULEVARD POORTVLIET

Woonboulevard Poortvliet is een bijzonder grote woonboulevard met ook een bijzonder groot assortiment. Er valt zo veel te kiezen dat je jouw woongeluk gegarandeerd realiseert. Wat is geluk dan bij Woonboulevard Poortvliet? Geluk is het ervaren van een heerlijk rustige dag weg en tegelijkertijd het interieur van je dromen samenstellen. Je kunt jouw geluk realiseren in die nieuwe bank die je wilt of juist de slaapkamer die je wilt renoveren en zelfs de kamer van de kinderen kan je verbouwen. Zo realiseer je jouw geluk met het grote assortiment van Woonboulevard Poortvliet. Je kunt ook jouw geluk vinden in de rust die wij bieden. Jij kunt namelijk in onze moderne Brasserie by Bouman genieten van een heerlijk bakje koffie, een gebakje of je kunt er gezellig lunchen of dineren. De kinderen genieten ook van een dagje Woonboulevard Poortvliet vanwege onder andere de mega-ballenbak waar ze in kunnen spelen. Vind geluk in de producten en de ervaring bij en van Woonboulevard Poortvliet.

VOLLEDIG SLAAP-, KASTEN-, DESIGN- EN INTERIEURADVIES OP MAAT

Met zoveel keuzes is het niet altijd even eenvoudig om nou tot een juiste keuze te komen. Wat past nou bij ons interieur? Past het qua maat, stijl en gevoel wel bij ons? Hoe weet ik of dit het juiste meubel is? Al deze vragen worden beantwoord door onze adviseurs op elk vlak. Ben je op zoek naar een nieuw comfortabel en heerlijk liggend bed? Vraag dan ons slaapadvies aan die jou niet alleen helpen met het kiezen van een mooi bed, maar ze helpen jou ook nog eens met het verbeteren van je nachtrust. Heeft jouw woonkamer een make over nodig? Bezoek dan onze interieuradviseurs eens die jou met behulp van 3D-programma’s helpen met het volledig inrichten van jouw interieur. Het interieuradvies loopt van banken tot tafels en ook is er voor jouw gehele huis kastenadvies beschikbaar. Dit kastenadvies zorgt ervoor dat jij de soort slaapkamerkast of bergkast krijgt die in jouw kamer past. Wil je wat meer hoogwaardigheid in jouw interieur design? Vraag dan om designadvies bij onze designafdeling, Weyts interieuradvies. Zij helpen jou met het kiezen van de meest bijpassende meubels voor jouw elegante design interieur. Met al deze adviezen kun jij jouw droominterieur gegarandeerd verwezenlijken. Ervaar de expertise van onze adviseurs en maak een afspraak.

OPNIEUW JOUW HUIS INRICHTEN MET TOPKWALITEIT MERKEN

Woonboulevard Poortvliet is buitenom een grote woonwinkel ook nog eens een woonwinkel met een groot assortiment van 500+ merken. Deze merken bieden stuk voor stuk de hoogste kwaliteit meubels aan. Je komt bij woonkamermeubels bijvoorbeeld altijd goed uit met een meubel van Feelings, Profijt Meubel, Pronto Wonen of Montèl. Verder hebben we nog bijzonder hoogwaardige designer merken die hun meubels aanbieden bij de woonboulevard. Dat zijn onder andere Design on Stock, Rolf Benz en Leolux. Ga hiervoor na de bovenverdieping en ontdek hun prachtige assortiment. Ook heeft Woonboulevard Poortvliet nog zijn eigen assortiment van hoge kwaliteit. Zo heb je bij Woonboulevard Poortvliet keuze uit ongelofelijk veel meubels van topmerken. Met producten van deze merken creëer jij ook het interieur van je dromen. Kom langs, pluk de dag bij Woonboulevard Poortvliet en vind jouw (woon)geluk in de meubels van topmerken. Geniet van meer dan alleen de meubels en ga langs bij de Brasserie en ervaar jouw geluk onder het genot van een heerlijk hapje of drankje. Beleef het allemaal bij Woonboulevard Poortvliet.thuiswinkel waarborg