Keukens  | keukenboulevard Keukens | keukenboulevard

Stel jouw droomkeuken samen

Keukenadvies

 

Keukenadvies
Op maat

De keuken is het middelpunt van je huis. Het is de plek waar je de lekkerste gerechten maakt, samenkomt om te eten en waar je met je gezin de dag doorspreekt. Het is daarom belangrijk om een keuken te hebben die voldoet aan jouw wensen en volledig naar jouw smaak is. Met een ruime collectie keukens, een persoonlijk advies en een uitstekende service helpen we je graag met het realiseren van je droomkeuken. Maak je afspraak voor een persoonlijk keukenadvies nu online. Dan zien we je snel in onze showroom!

Maak een afspraak
Keukenadvies

1
Meld je aan voor persoonlijk Keukenadvies

Klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Je kunt hier ook foto's, tekeningen en een plattegrond van de ruimte toevoegen.

Maak een afspraak
2
Wij bellen je om een afspraak te maken

Binnen 2 dagen na ontvangst van je formulier bellen we je op zodat we alvast kunnen bespreken wat je wensen zijn. Als de afspraak gemaakt is, gaan we ons voorbereiden.

3
Het keukenadvies

Tijdens je afspraak staat onze keukenadviseur klaar met een lekker bakje koffie en/of thee. N.a.v. jouw aangegeven wensen gaan we aan de slag met het samenstellen van jouw ideale keuken. We kijken niet alleen naar de stijl en materialen maar ook de apparatuur is belangrijk. Tijdens een 3D-ontwerp kun je zien hoe jouw keuken eruit zal komen te zien.

4
Geheel ontzorgd

Tevreden over het advies? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. We zorgen dat je geheel ontzorgd wordt zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe keuken.


Keukenadvies
Keukenadvies
Keukenadvies

Hoe werkt het samenstellen van jouw droomkeuken?

Na het aanvragen van een afspraak zullen we telefonische de definitieve datum en tijd afstemmen. Vervolgens starten we met jouw wensen. Onze keukenexperts luisteren goed naar je wensen en de verwachtingen die je van je nieuwe keuken hebt, zodat zij een ontwerp kunnen maken dat geheel naar jouw smaak is. Daarnaast mag je deskundig advies verwachten als het gaat om bijvoorbeeld de juiste apparatuur of het beste werkblad. Wanneer je jouw droomkeuken samen hebt gesteld maakt onze keukenexpert een 3Dontwerp op maat waarin je precies kunt zien hoe jouw keuken eruit zal komen te zien in de beschikbare ruimte.

Maak een afspraak


Dit vind je terug in een keukenadvies:

  • Stijl onderzoek
  • Product- en materiaaladvies keuken
  • Deskundig advies over apparatuur en werkblad
  • Moodboard
  • 3D-ontwerp