Bartafels

 1. 1
 2. 2
Toont 1-12 van de 15 producten
 1. Direct leverbaar

  Bartafel Damian
  Bartafel Damian
  € 799,00 Incl 21% BTW
 2. Direct leverbaar

  Bartafel Bryce
  Bartafel Bryce
  € 899,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Bartafel Pontic
  Bartafel Pontic
  € 449,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Bartafel Grazia (uitschuifbaar)
  Bartafel Grazia (uitschuifbaar)

  € 1.319,00

  € 1.099,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Bartafel Larissa
  Bartafel Larissa
  € 649,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Bartafel Love 9010
  Bartafel Love 9010
  Een klassiek ontwerp met een trendy twist, dat is precies...
  € 517,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Bartafel Kalix
  Bartafel Kalix

  € 349,00

  € 299,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Bartafel Murcia
  Bartafel Murcia
  Als basis voor de eethoek in jouw woonkamer selecteer je ...
  € 1.149,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Bartafel Concrete
  Bartafel Concrete
  Een minimalistisch interieur met een modern karakter en o...

  € 599,00

  € 529,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Bartafel Mocalto
  Bartafel Mocalto
  Woonprogramma Mocalto is een tijdloos woonprogramma, verk...
  € 199,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Bartafel Satriani
  Bartafel Satriani
  Woonprogramma Satriani is een eigentijds woonprogramma, v...
  € 299,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Bartafel Belfort
  Bartafel Belfort
  Woonprogramma Belfort is een zeer actueel en tijdloos woo...

  € 299,00

  € 269,00 Incl 21% BTW

 1. 1
 2. 2
Toont 1-12 van de 15 producten
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
   
 • 30 woonwinkels
  Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.

   

Bartafels

Haal het beste in jezelf en je interieur naar boven door de nieuwste trends op het gebied van wonen te selecteren die je woonstijl optimaal aanvullen. En dan is de bartafel het meubel dat meteen in je gedachten schiet. Het stijlvolle meubel is geschikt om binnen en buiten te gebruiken en biedt een stijlvolle omlijsting van iedere maaltijd. Of gebruik de bartafel om gezellig te theeleuten met vrienden of vriendinnen en een creatieve middag vorm te geven aan de hand van fijne Instagram tips en tricks.>/p>

De laatste trends in jouw interieur

Bij het doorbladeren van de nieuwste magazines op het gebied van wonen, zijn er een aantal dingen die jou opvallen. En één daarvan is de bartafel, die met stille trom zijn intrede heeft gedaan in de Nederlandse woonkamer. Waar de traditionele eetkamertafel altijd een centrale plaats innam, is nu in veel huishoudens de bartafel een graag geziene gast. Niet alleen om het diner op te serveren, maar ook om gezellig een drankje te doen voor of na het eten met vrienden en bekenden. En je eerste koffie vroeg in de morgen smaakt nog beter wanneer je plaatsneemt op een fancy barstoel, je ellebogen laat rusten op het tafelblad van de bartafel en kleine slokjes van het hete brouwsel naar binnen laat glijden.

De bartafel is niet meer weg te denken uit een eigentijds interieur en is dan ook verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een exemplaar van massief hout staat bovenaan in het rijtje met favoriete modellen, maar ook tafels met een vintage uitstraling en metalen elementen scoren hoog. Combineer de bartafel van je keuze met comfortabele barstoelen, waarvan allerlei varianten in onze webshop te verkrijgen zijn, zodat je nog meer kunt genieten van je nieuwe bartafel!

Met een bartafel geniet je meer

Het is misschien niet wetenschappelijk bewezen, maar onofficieel kan dit je alvast wel verteld worden: met een bartafel geniet je meer van het leven. Je interieur krijgt een extra dimensie, die voelbaar en meetbaar is bij het binnenkomen in de ruimte. En je gaat er altijd met een opgewekte stemming en een glimlach op je gezicht vandaan! De aanschaf van een bartafel is daarom een echte must, zodat je een optimale beleving van sfeer en stijl creëert in je interieur.

Kleurrijke accenten maken van je huis een thuis, dus zet een collage van heerlijk geurende kaarsen op de bartafel of een fruitschaal vol met heerlijk verse fruitsoorten. Zo wordt iedereen ook nog eens aangemoedigd tot een verantwoorde levensstijl!