Interieuradvies op maat

Wij helpen je graag om jouw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Als je een interieuradvies inplant, dan kunnen we ons goed voorbereiden op je komst om jouw droominterieur samen te stellen.

Binnen het interieuradvies hebben we verschillende pakketten: brons, zilver en goud, alle drie afgestemd op specifieke behoefte. Wil je alleen materiaaladvies, kleuradvies of misschien wel een 3D interieurplan? Het kan allemaal, precies zoals jij het wilt!

Met ons interieuradvies
laat je jouw woon-dromen waarheid worden!

Kies jij voor een stoere leren bank of voor een mooie hoekbank met relaxfunctie? Welke eetkamerstoelen passen het beste bij die houten tafel? En staan de gordijnen wel mooi bij de kleur op de muur? Woonboulevard Poortvliet biedt wooninspiratie voor je hele huis. Vaak is het lastig keuzes te maken bij het samenstellen van je interieur. De woon- en slaapexperts van Woonboulevard Poortvliet helpen je hier graag bij. Tijdens één van onze advies-sessies (brons, zilver en goud) in de showroom, laten wij je de mogelijkheden zien om jouw droominterieur werkelijkheid te maken.

Interieuradvies
Interieuradvies
Interieuradvies
Interieuradvies
Interieuradvies
Interieuradvies

1
Meld je aan voor persoonlijk interieuradvies

Ga naar woonboulevardpoortvliet.nl/advies/interieuradvies/afspraak-maken en vul het formulier in. Je kiest hier voor het type pakket. Brons is basisadvies, zilver uitgebreider en goud is het meest uitgebreide pakket. Wij vragen je ook om een plattegrond en foto’s van de ruimte(s)te sturen. Dit om ons een idee te geven van je wensen.

2
Wij bellen je om een afspraak te maken

Wij bellen je om een afspraak te maken.

Binnen 2 dagen na ontvangst van je formulier bellen we je op zodat we alvast kunnen bespreken wat je wensen zijn. Als de afspraak gemaakt is, gaan we ons voorbereiden.

3
Het interieuradvies

Onze interieurexpert staat klaar met een lekker bakje koffie. N.a.v. jouw aangegeven wensen gaan we starten met het samenstellen van je nieuwe interieur. Naast de schetsen en interieurplannen die we kunnen maken is er nog een voordeel: de items van álle afdelingen kunnen mixen. We kunnen dus ook live laten zien of die leuke tafel van afdeling x past met die trendy stoelen van afdeling y. Alles kan gecombineerd worden!

4
Hoe lang duurt een interieuradvies

Het advies duurt minimaal 1,5 uur en afhankelijk van het pakket dat je kiest zijn er kosten aan verbonden: brons is gratis, zilver € 50 (tijdelijk gratis) of goud € 250. Let op! Wanneer je een order plaatst van € 2500 is het advies gratis.


De onderwerpen van ons interieuradvies

Stijl onderzoek

Productadvies over alle soorten meubels

Stalenpresentatie

Moodboard

2D interieurschets / 3D interieurplan

Meubelplan

Interieuradvies ook bij nieuwbouwplannen

Kleur- en materialenplan


Interieuradviespakket

Brons

GRATIS


Advies over: Product- en materiaaladvies over meubels, slapen, stoffering, verlichting en accessoires.
2D interieurschets / plattegrond.
Kleuradvies.

Interieuradviespakket

Zilver

€ 50*

tijdelijk gratis!


Advies over: Product- en materiaaladvies over meubels, slapen, stoffering, verlichting en accessoires.
2D interieurschets / plattegrond.
Kleuradvies.
3D interieurplan.

Interieuradviespakket

Goud

€ 250*


Advies over: Product- en materiaaladvies over meubels, slapen, stoffering, verlichting en accessoires.
2D interieurschets / plattegrond.
Kleuradvies & 3D interieurplan.
Lichtplan & VR interieurplan.
Moodboard.


Ontmoet onze adviseurs
zij staan altijd voor je klaar voor advies op maat!

 • Adviseur Guy van Loon - Woonboulevard Poortvliet

  Guy van Loon

  Adviseur

  Wonen

 • Adviseur Miranda Jansen - Woonboulevard Poortvliet

  Miranda Jansen

  Designadviseur

  Weyts Interieur

 • Adviseur Maurice Havermans - Woonboulevard Poortvliet

  Maurice Havermans

  Designadviseur

  Weyts Interieur


 • Interieuradvies Poortvliet
  Interieuradvies Poortvliet
  Interieuradvies Poortvliet
  Interieuradvies Poortvliet

  Review van Google

  Goed geholpen en zeker zo goed geadviseerd, bij de afdeling Bouman en Potter.. Juist door t advies overgegaan op aankoop!

  anja v Beekum

  10
 • Interieuradvies Poortvliet
  Interieuradvies Poortvliet
  Interieuradvies Poortvliet
  Interieuradvies Poortvliet

  Review van Google

  Een gesprek met de interieuradvieseur is zeker een aanrader. Een middag de hele zaak door en je bent gesteld

  Joyce de Visser

  10

 • > 100 jaar ervaring

 • Visueel 3D ontwerp

 • Service op maat

 • Mix & match onze uitgebreide collectie

 • Klanten beoordelen ons met een 8.7


Maak jouw woondromen waar met interieuradvies

Stel je voor; je kijkt naar je interieur, maar er mist niet wat. Passen die eetkamerstoelen wel bij die eetkamertafel? En matchen die gordijnen wel goed met de muurkleur? Of ben je toe aan een frisse wind in jouw interieur? Vraag dan het interieuradvies aan bij Woonboulevard Poortvliet! Met interieuradvies kan jij jouw woondromen waar maken. Jij vervangt gemakkelijk jouw meubels en geeft jouw interieur een stijlvolle make-over. Het samenstellen van een interieur is namelijk erg lastig. Tijdens het interieuradvies laten we zien wat voor mogelijkheden er allemaal zijn in jouw woning. Daarmee ontdek je oneindig veel mogelijkheden in jouw geprefereerde stijl. Laat je adviseren en inspireren tijdens het interieuradvies van Woonboulevard Poortvliet.

Hoe gaat het interieuradvies?

Je hebt de beslissing gemaakt om interieuradvies aan te vragen, maar hoe gaat dat. Bij het aanvragen van interieuradvies hebben we informatie van jou nodig. Dat zijn namelijk contactgegevens, het pakket wat je kiest, over welke ruimte je advies aanvraagt, in welke woonstijl je deze ruimte wilt laten inrichten, het aantal bewoners in het huis en foto’s en/of een plattegrond van de ruimte. Wij vragen echter wel om zo veel mogelijk informatie aan te leveren, over bijvoorbeeld de vloer, voor een compleet totaaladvies.

Onze interieuradvies pakketten

De pakketten die je kunt kiezen zijn brons, zilver en goud.

 • Brons is gratis interieuradvies (2D-schets, kleuradvies, productadvies).
 • Zilver is al wat completer en kost €50 (bovenop brons een 3D-interieurplan).
 • Het meest complete voor een volledige make-over is het gouden interieuradvies voor €250 (bovenop brons een 3D-interieurplan, Lichtplan, VR-interieurplan en Moodboard).

Aan de hand van deze informatie wordt er een interieuradviseur die specifiek overweg kan met jouw woonstijl aangewezen voor het project. Vervolgens komt er een 3D interieuradvies (afhankelijk van het gekozen pakket).

3D interieuradvies

Het 3D interieuradvies omvat een beeld van jouw gekozen kamer in een 3D model. Dit maakt het interieuradvies veel realistischer en zorgt ervoor dat je de meubels echt in jouw huis kunt inbeelden. Het zorgt ook voor een onderbouwing dat de meubels wel of juist niet in huis passen. Zo zie je bijvoorbeeld die mooie hoekbank samen met die ronde salontafel in jouw interieur. Als je het met enkele onderdelen niet eens bent, dan kan het 3D interieurplan ook aangepast worden. Zo krijg je een interieur wat precies bij je past. Na dit bekeken te hebben lopen we door onze XXL-showroom in Poortvliet om de besproken meubels op te zoeken. Alle mogelijkheden worden hierin aangeduid. Je krijgt bovendien een beeld van welke meubels mogelijk bij jou in huis gaan staan. Die comfortabele fauteuil die in het 3D interieuradvies stond kun je nu daadwerkelijk aanvoelen. Dit advies wordt gedaan door onze gespecialiseerde interieuradviseurs.

Gespecialiseerde interieuradviseurs

Bij Woonboulevard Poortvliet hebben we interieuradviseurs die ieder zijn gespecialiseerd in een woonstijl. Ben jij op zoek naar een landelijk interieur? Dan krijg jij een interieuradviseur die als geen ander landelijke interieurs kan inrichten. Ook zijn ze allemaal op de hoogte van de huidige woontrends en heeft ieder zijn specialistische woontrend. Kies bijvoorbeeld voor Ingetogen Chique, Sustainable Hedonism of Fifties Vogue en laat jouw huis opnieuw inrichten. Bovendien zijn onze interieuradviseurs allemaal opgeleid als interieuradviseur op het HMC. Aangezien Woonboulevard Poortvliet alles in huis heeft weten onze adviseurs ook feilloos samen te werken met alle afdelingen. Ten slotte hebben de adviseurs ook veel ervaring. Zo weten onze interieuradviseurs precies wat bij jouw interieur past. Vraag interieuradvies aan bij Woonboulevard Poortvliet en geef jouw kamer een make-over!

Alles-in-1 interieuradvies van Woonboulevard Poortvliet

Vraag bij Woonboulevard Poortvliet interieuradvies aan! Bij het interieuradvies krijg je een uitgebreid beeld van hoe jij jouw interieur opnieuw kan inrichten. Alle meubels, van banken tot stoelen tot tafels tot kasten, worden ingebeeld in jouw interieur. Bovendien zijn de meubels van topmerken als Henders en Hazel, Feelings, Montèl, Pronto Wonen en Profijt Meubel. Door het grote assortiment van Woonboulevard Poortvliet kan tijdens het interieuradvies niet alleen jouw meubels opnieuw ingericht worden, maar ook de vloer en de wand. De verschillende afdelingen werken zo samen om jouw woondromen waar te maken. Maak jouw woondromen ook waar en vraag interieuradvies aan bij Woonboulevard Poortvliet!