Montèl Woonboulevard Poortvliet

Montèl

Voor ultiem zitcomfort moet je bij Montel wezen. Montel heeft voor elk vlak van de kamer een zitmeubel, van een bank tot een relaxfauteuil tot een eetkamerstoel. Bij Montel wordt elk meubel met ontzettend veel aandacht gemaakt, met als doeleinde jouw zitcomfort. Een meubel van Montel is ontworpen zodat het én de hoogste kwaliteit heeft én betaalbaar is. Met dat in gedachte is ook hun slogan tot stand gekomen: ‘De bank is mooi, de prijs nog mooier’. Montel banken en Montel fauteuils worden gezien als de hoogste kwaliteit meubels voor de gehele samenleving. Iedereen kan genieten van Montel meubels bij Woonboulevard Poortvliet. Bekijk het ruime assortiment van Montel op de website, of bekijk de Montel-collectie op de Montel-afdeling in onze showroom.

Populair: Montèl banken | Montèl hoekbanken | Montèl fauteuils | Montèl vloerkleden

Producten 1-24 van 164

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

MONTEL: DE ZITSPECIALIST VAN NEDERLAND

Montel wordt gezien als zitspecialist van Nederland. Voor iedereen kunnen ze een meubel aanbieden wat ontzettend veel zitcomfort biedt. De Montel meubels worden gezien als luxe meubels, maar dat komt door de kwaliteit ervan want de prijs blijft wel op een laag niveau. Dat zie je ook weer terug in het motto van Montel: ‘De bank is mooi, de prijs nog mooier’. Montel staat bekend om hun banken, hoekbanken en fauteuils. Een Montel bank is namelijk van een ontzettend hoge kwaliteit, ook heeft deze een prachtige stijl. Dat doen ze door erg goed om te gaan met kleur bij het stijlvolle ontwerp. Montel banken passen in elk interieur en bieden daar maximaal zitcomfort. Montel is niet voor niets de zitspecialist van Nederland. Al sinds zijn oprichting in 1986 richt Montel zich op bankstellen en het zitcomfort daarbij. De eerste vestiging opende in Hilversum gericht op mensen die meer smaak hadden dan geld. Met deze formule is Montel, onder begeleiding van Ger Nijman, uitgegroeid tot een echte zitspecialist in meer dan alleen banken. Zo bieden ze ook comfort in de Montel fauteuil welke een uniek design heeft wat volledig gericht is op jouw comfort, een Montel eetkamerstoel waar je heerlijk op kunt uitrusten tijdens het eten en ook de Montel relaxfauteuil is een meubel waarin je nog beter kunt relaxen. Zo is er nog de Montel hocker voor een comfortabele extra zitplaats, de Montel salontafel voor al jouw hapjes en drankjes en zelfs een Montel vloerkleed om zelfs jouw voeten comfort te bieden. Geniet dan ook van Montel; de zitspecialist van Nederland, bij Woonboulevard Poortvliet en bekijk de collectie op de website. Bezoek anders de Montel-afdeling in de XXL-showroom van de woonboulevard en bekijk fysiek welk meubel het meeste zitcomfort biedt.

1001 MOGELIJKHEDEN BIJ MONTEL

Bij Montel zijn er ontzettend veel meubels die jou zitcomfort bieden. Montel stoelen zijn bijvoorbeeld meubels die je overal in huis kwijt kunt en overal comfort bieden. Een Montel hoekbank daarentegen is een meubel wat maar op één plek terecht kan, wat zitcomfort biedt voor de hele familie. Deze mogelijkheden zijn natuurlijk ontzettend handig voor jouw interieur, maar Montel biedt zelfs nog meer. Er is een speciaal onderdeel genaamd ‘Duizend en één mogelijkheden’ bij Montel. Met deze mogelijkheden kan jij Montel banken volledig samenstellen naar jouw wens. Zo heb je door Montel niet alleen qua gevoel een meubel wat perfect bij jou past, maar ook een meubel wat qua stijl perfect bij jou past. Het maakt niet uit welk Montel bankstel je zoekt, stel hem zelf samen via de Montel configurator op de Montel-website. Kies alle onderdelen van ontwerp, tot stijl, tot kleur tot bankpoten. Kies bijvoorbeeld Montel Hampton en kies voor een andere kleur, kies voor Montel Tuscan en verander de pootjes of kies voor Montel Modena en maak de keuze om het materiaal te veranderen. Door de Montel bank als kernpunt van jouw kamer te nemen kan jij jouw hele kamer eromheen bouwen. Daarbij horen natuurlijk Montel eetkamerstoelen voor een heerlijke maaltijd en een Montel fauteuil om tot rust te komen met een heerlijk muziekje. Stel jouw eigen bank dan samen bij Montel en creëer een volledige woonkamer met Montel meubels bij Woonboulevard Poortvliet. Bekijk de Woonboulevard Poortvliet website of bezoek de showroom om de Montel collectie te ontdekken.

HET ZITCOMFORT VAN MONTEL BIJ WOONBOULEVARD POORTVLIET

Montel biedt het allerhoogste zitcomfort en nog veel meer. Zo heb je bij Montel altijd veel stijl, sfeer en ook altijd de juiste maat. Om echt de juiste maat te kiezen kan je het kiezen van Montel meubels combineren met het interieuradvies van Woonboulevard Poortvliet. In dit interieuradvies wordt jouw kamer aan de hand van 3D-programma’s ingericht met meubels die er perfect in passen, zo ook meubels van Montel. Bij dit interieuradvies kun je dus met Montel banken als kernpunt een volledige woonkamer bouwen met Montel meubels. Geef jouw wens door bij het interieuradvies, vraag het aan en geniet jarenlang van jouw droomwoonkamer van Woonboulevard Poortvliet. Ook zonder interieuradvies kan jij jouw favoriete Montel meubels kiezen. Bekijk de Montel collectie op de website van Woonboulevard Poortvliet of kom langs de Montel-afdeling in onze XXL-showroom.