Keuken met kastenwand

Bij Woonboulevard Poortvliet hebben we een uitgebreide collectie keukens met kastenwand. Deze stijlvolle en moderne oplossing vervangt traditionele bovenkastjes. Hierdoor krijgt je keuken een rustige en chique uitstraling. Een kastenwand biedt veel opbergruimte, waardoor inbouwapparatuur naadloos geïntegreerd kan worden voor een gestroomlijnde look. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van je droomkeuken, afgestemd op je persoonlijke wensen en ideeën. We hebben wanden met kasten van verschillende merken zoals Schüller keukens, Nolte, Nolte NEO, Keukendepot en de Keukenboulevard collectie. Maak vandaag nog een afspraak bij Keukenboulevard van Woonboulevard Poortvliet. Bekijk meer dan 100 keukens en laat je verrassen. 

Populair: Zwarte keuken | Schüller keuken | Hoekkeuken

Veel extra opbergruimte

Met een kastenwand transformeer je je keuken tot een fijne en gezellige leefruimte, die veel opbergruimte heeft. Een keuken met een kastenwand kan een uitstekend alternatief zijn als een hoekkeuken niet mogelijk of gewenst is. Dit kan zijn als een groot raam of nis in de weg staat. De breedte van de kastenwand kan naar wens worden aangepast. Meestal bestaat het uit twee, drie of vier hoge kasten naast elkaar. Inbouwkasten kunnen een slimme optie zijn om ruimte te besparen, vooral in kleinere woningen waar elke vierkante meter telt. Overweeg een opstelling met een rechte keuken aan één kant voor het koken en spoelen en een parallelle kastenwand voor het netjes opbergen van apparatuur en servies. In deze keuken met kastenwand kan ook een oven, koffiemachine of een koelkast en vriezer geplaatst worden. We hebben meerdere merken apparatuur om stijlvol te verwerken in de kastenwand zoals Miele, Bosch, Etna, Pelgrim, Atag, Neff en AEG.

Bij welke keuken een kastenwand

Als je keuken meer ruimte heeft, kun je overwegen om een keuken met kastenwand en eiland te creëren. Door de kastenwand haaks op je rechte keuken te plaatsen, ontstaan dit effect. Houd rekening met de afstand tussen de kastenwand en het spoelgedeelte, de 'keukendriekhoek – de afstand tussen je fornuis of kookplaat en de spoelbak – moet namelijk behouden blijven. Deze maatregel is niet alleen praktisch, maar ook van belang voor je veiligheid.

Waarom een keuken met kastenwand?

Keukens met kastenwanden, inbouw of los, zijn stijlvol en handig. Ze bieden veel ruimte voor je keukenspullen en zorgen voor een nette uitstraling. Dit past bij allerlei stijlen, van moderne tot landelijke keukens. Je benut de muurruimte optimaal zonder tussenruimte. Een wand met kasten is bepalend voor de uitstraling van je keuken. Een zwarte kastenwand geeft een moderne keuken een stoer tintje. Een witte kastenwand maakt de keuken fris en licht. Ook grijs of hout draagt bij aan een rustige sfeer. Een wand met een kast oogt strakker en opgeruimder dan losse boven- en onderkastjes. Je kunt er allerlei stijlen mee combineren, van Scandinavisch tot modern. Experimenteer met materialen en kleuren voor een unieke keuken.

Ontdek kastenwanden bij Woonboulevard Poortvliet

Ontdek de keuken en de kastenwand van je dromen bij onze Keukenboulevard. Of je nu op zoek bent naar een moderne, landelijke, Scandinavische of luxueuze stijl, we hebben het allemaal. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden in je keuze. We bieden advies over diverse keukens met kastenwanden en hoe deze het beste te combineren zijn. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de mogelijkheden van een keuken met kastenwand bij onze Keukenboulevard.