50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Annuleren & Retourneren

Wil je jouw bestelling annuleren of retourneren? Bij Woonboulevard Poortvliet maken we onderscheid in drie verschillende soorten producten. Zo zijn er maatwerkproducten, deze worden speciaal voor jou op maat gemaakt. We hebben voorraadproducten, deze worden precies zo geleverd als je ze ziet in onze showroom. Ten slotte hebben we nog de showroommodellen, de naam zegt het al, deze producten komen rechtstreeks uit onze showroom. Voor elk van deze producten geldt een andere procedure als het gaat om annuleren of retourneren.

Elk product dat wordt geretourneerd naar Woonboulevard Poortvliet dient in onbeschadigde staat en, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Indien je een zelfmontage product al gemonteerd hebt, dan dien je dit ongemonteerd terug te sturen. Waardevermindering, oplopend tot 100%, zal in rekening worden gebracht al naar gelang of wij het product nogmaals kunnen verkopen.

Annuleren of retourneren maatwerkproducten

Heb je een maatwerkproduct besteld bij Woonboulevard Poortvliet, dan gelden er specifieke voorwaarden voor het annuleren of retourneren. Kies je voor een maatwerkproduct dan wordt dit meubel speciaal voor jou gemaakt, je kunt deze daarom niet kosteloos annuleren of wijzigen. Voor het annuleren van een bestelling die nog niet geleverd is wordt 30% van het orderbedrag in rekening gebracht. Ben je al geïnformeerd dat de (deel)levering plaats gaat vinden en wil je de bestelling toch annuleren? Dan wordt er 50% van het oorspronkelijke orderbedrag in rekening gebracht.

Voor het retourneren van een maatwerkproduct geldt een zichttermijn van vijf dagen na levering. Ruil je jouw bestelling binnen vijf dagen dan ontvang je 70% van het originele orderbedrag retour in de vorm van een korting op je nieuwe aankoop.

Een maatwerkproduct annuleren of retourneren? Neem dan contact op met onze orderadministratie.

Klik hier voor alle voorwaarden voor het annuleren of retourneren van jouw bestelling.

Annuleren of retourneren voorraadproducten

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Deze bedenktermijn gaat lopen nadat je artikelen in goed fysiek bezit hebt ontvangen. Een bestelling die is bezorgd door PostNL kun je gratis terugsturen via ons antwoordnummer:

Woonboulevard Poortvliet XXL

Antwoordnummer 14302

4693 WP Poortvliet

Vul hiervoor het retourformulier in en voeg deze bij je pakket. Het retourformulier vraag je hier aan. Zorg ervoor dat je voldoet aan alle voorwaarden. Zo weet je zeker dat je retour snel in behandeling genomen wordt.

Wil je grotere artikelen retourneren zoals een bank of een bed? Dan halen we jouw bestelling op met onze bezorgservice. Hiervoor rekenen wij eenmalig € 79 ophaalkosten. Ook hiervoor vul je het retourformulier in, dat je hier kun aanvragen. Natuurlijk kun je het ook op eigen gelegenheid terugbrengen. Wij verzoeken je echter vriendelijk om het door ons zelf te laten ophalen, dit om schades zo veel mogelijk te voorkomen.

Annuleren of retourneren showroommodellen

Ook voor showroommodellen heb je 30 dagen bedenktijd. Hiervoor rekenen we € 79 ophaalkosten. Eventueel kun je ook op eigen gelegenheid jouw showroommodel terugbrengen. Echter verzoeken we je om het door onze bezorgservice te laten ophalen, dit om schades zo veel mogelijk te voorkomen. Voor Woonoutlet07 gelden deze voorwaarden helaas niet.

Bekijk hier alle voorwaarden voor het annuleren of retourneren van jouw product.