INHOUSE Woonboulevard Poortvliet

INHOUSE

In een huis waar jij je echt thuis wilt voelen kunnen INHOUSE meubelen niet missen. INHOUSE zorgt voor meubels die perfect aansluiten op jouw huis en zorgen voor veel woonplezier. Dat doen ze door niet alleen maar te letten op het uiterlijk van het meubel, maar ook te zorgen voor maximaal wooncomfort. Met INHOUSE meubels die jarenlang meegaan kan je jarenlang genieten van comfortabele meubels met een huiselijk gevoel. Kies dan voor verschillende INHOUSE stoelen om op uit te rusten of geniet met de hele familie van de gezellige sfeer van een INHOUSE hoekbank. Bewonder in de showroom van Woonboulevard Poortvliet XXL de volledige INHOUSE wonen collectie of ontdek de grote collectie op de website van de woonboulevard.

Populair: INHOUSE banken | INHOUSE fauteuils | INHOUSE eetkamerstoelen | INHOUSE kasten | INHOUSE tafels

Producten 1-24 van 329

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

JARENLANG HET GEVOEL VAN THUIS DOOR INHOUSE

INHOUSE wonen is een meubelbedrijf wat een snelle impact heeft gemaakt in de meubelindustrie. Dat heeft INHOUSE gedaan door bijzonder in te gaan op het gevoel van de klant. Ze stellen de klant centraal, ze zorgen voor een erg gemoedelijk gevoel en geven zelfs de mogelijkheid om de meubels te personaliseren. INHOUSE zorgt ervoor dat jij een plek hebt waar jij jezelf altijd thuis kunt voelen. Bekijk voor dat gevoel eens een van de vele INHOUSE fauteuils. Deze zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen. INHOUSE wonen doet er alles aan om de beste kwaliteit te bieden voor de scherpste prijs. De INHOUSE draaifauteuil is bijvoorbeeld een meubel wat bijzonder comfortabel is. Hierin kan je gezellig wat lezen, een serie kijken of jezelf richten naar de rest van de familie. Zo zorg je met één meubel al voor gezelligheid ‘in house’. Er is geen plek gezelliger als de woonkamer in combinatie met de eetkamer. Maak deze plek dan nog gezelliger met een stijlvolle INHOUSE hoekbank waar de gehele familie op kan zitten, of INHOUSE eetkamerstoelen waarmee de maaltijd meteen lekkerder wordt. Buitenom het gevoel dat INHOUSE hiermee creëert hebben ze door het gebruik van hoogwaardige materialen er ook voor gezorgd dat het meubel jarenlang meegaat. Zo kan je jarenlang genieten van INHOUSE meubels in jouw gehele woonruimte. Geniet ook jarenlang van het gevoel dat jouw huis een thuis is en bekijk de vele meubels van INHOUSE op de website van Woonboulevard Poortvliet. Voel de huiselijke sfeer en de kwaliteit van INHOUSE anders fysiek in onze XXL-showroom.

30 JAAR TOPKWALITEIT VAN INHOUSE WONEN

INHOUSE wonen is een meubelbedrijf wat vergeleken met vele andere producenten relatief kort bestaat. In deze korte tijd zijn ze bijzonder snel gegroeid om een grote speler te worden op de Nederlandse meubelmarkt. INHOUSE is ontstaan doordat een aantal familiebedrijven besloten hun krachten te bundelen om een gezamenlijke collectie aan te bieden. Doordat het ontstaan is uit familiebedrijven heeft elk meubel ook die familiaire sfeer. In 2003 werd de formule INHOUSE officieel gelanceerd. Daarmee is INHOUSE wonen een groot familiebedrijf wat al 30 jaar meubels maakt die veelzijdig, trendvolgend en van een kwalitatief hoog niveau zijn. INHOUSE meubels hebben een gezellige uitstraling, ze zijn uniek en sfeervol. Verder een groot voordeel bij INHOUSE is dat de meubels zelf samengesteld kunnen worden door jou – de koper! Het is mogelijk om bijna alle meubels zelf samen te stellen. Denk hierbij aan andere opstellingen van een INHOUSE bank, andere materialen om comfortabeler te zitten, een kleinere afmeting zodat de INHOUSE stoelen beter zitten en een passende kleur om het meubel helemaal compleet te maken. INHOUSE bestaat nog maar 30 jaar, maar met de impact die ze nu al gemaakt hebben, hebben ze vele mogelijkheden om die termijn te verdubbelen. Bij INHOUSE wonen geniet je nog vele jaren van gezellige meubels van hoge kwaliteit. Geniet vandaag nog van die gezelligheid en kwaliteit van INHOUSE door het te bestellen bij Woonboulevard Poortvliet. Kies jouw stoel, bank of fauteuils van INHOUSE anders in onze XXL-showroom.

GENIETEN VAN DE SFEER VAN INHOUSE BIJ WOONBOULEVARD POORTVLIET

Met INHOUSE kan jij jouw hele woonkamer inrichten. Het meubelmerk heeft alles van een INHOUSE tafel tot een INHOUSE kast tot zelfs een INHOUSE vloerkleed. Al deze meubels, of accessoires, zijn te personaliseren door INHOUSE. Daardoor kun jij zelf de huiselijke en gezellige sfeer creëren in huis. Met het design van INHOUSE wonen en jouw eigen meubelidee vorm jij een meubel wat perfect bij jouw past. Vraag anders voor extra advies in meubels eens interieuradvies aan om maximaal te kunnen genieten van INHOUSE meubels. Dit kan je door hun hoge kwaliteit jarenlang doen. Gecombineerd met het interieuradvies van Woonboulevard Poortvliet creëer je een woonkamer waar je jezelf echt huis voelt. Bekijk de collectie van INHOUSE op de website van Woonboulevard Poortvliet of bekijk het in onze XXL-woonwinkel.