Wonen is geschiedenis schrijven

Klein begonnen, groot gegroeid. Dat is in het kort de geschiedenis van Woonboulevard Poortvliet. Van de Winkel van Sinkel in 1919 tot Woonboulevard Poortvliet XXL in 2019. Daar tussenin is heel wat gebeurd. Waar Dhr. Potter begon met etenswaren en huishoudelijke artikelen, daar is de vierde generatie van de familie Bouman gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën. Vanaf het ontstaan van de woonboulevard staat de klant centraal, dat is de basis en kracht van het familiebedrijf. En dat blijft zo.

Groot geworden met Bouman-Potter

In 1994 is het bedrijf verhuisd van de Molenstraat naar de Paasdijkweg en is de naam veranderd van Bouman-Potter in Woonboulevard Poortvliet XXL. Met de grote vraag naar producten in verschillende woonstijlen is de woonboulevard steeds groter gegroeid. Klanten uit heel Nederland en België weten Poortvliet te vinden en we nodigen ook jou van harte uit om een bezoek te brengen aan ons inspiratiedomein in Poortvliet. In de conceptstores van Woonboulevard Poortvliet vind je niet alleen alle items die je nodig hebt voor het creëren van je droominterieur, maar je maakt ook kennis met de oneindige mogelijkheden die de woonboulevard biedt. Vakmanschap en maatwerk zijn speerpunten in het beleid van Woonboulevard Poortvliet en dat is terug te zien in de samenstelling van het royale assortiment. Zo zijn veel producten leverbaar in diverse kleuren en formaten. Onze woonexperts staan klaar om je te inspireren en een woonomgeving te creëren, die helemaal bij jou past.

Woonboulevard Poortvliet world wide

Vanaf 2010 is Woonboulevard Poortvliet ook online te vinden. De bekendheid van de woonboulevard werd daarmee steeds groter. Het Bouman-Potter van vroeger is zo een speler geworden met een steeds groter bereik en ook uit het buitenland worden steeds vaker producten besteld. De webshop van Woonboulevard Poortvliet is voortdurend in ontwikkeling om jou de wooninspiratie te geven die je zoekt.

Wij zijn jouw perfecte match

Dagelijks zijn er voor en achter de schermen meer dan 200 mensen aan het werk om jou te helpen het interieur van je wensen te realiseren. Laat je inspireren door de sfeervolle totaalplaatjes, die door onze stylistes zijn neergezet en vraag naar de tips en trucs van onze interieuradviseurs, zodat je alle informatie hebt die nodig is om je favorieten te selecteren. Meer wooninspiratie? Blader online onze magazines door of neem een kijkje op de blog van Woonboulevard Poortvliet. Daar word je iedere week opnieuw verrast door tips op het gebied van wonen. Van de woonboulevard voor jou!