Blog

 1. Elegant, ingetogen en warm; Minimalistisch interieur

  Elegant, ingetogen en warm; Minimalistisch interieur

  Met de vele woonstijlen is het soms lastig om de stijl te vinden die bij jou past. De traditionele landelijke, industriële, moderne en nu ook Scandinavische interieurs zie je vrijwel overal. Er is echter nog een woonstijl die minder bekend is, namelijk het minimalistische interieur. Dat het minder benoemd wordt omvat ook meteen de boodschap van de stijl; hoe minder, hoe beter! Als je van eenvoud, simpliciteit en rust (maar ook warmte) houdt dan is minimalistisch interieur wat voor jou. Hoe ga je dit echter aanpakken? Waar begin je? En hoe creëer je een minimalistisch interieur in jouw huis?

  Lees meer »
 2. Wat is een boxspring?

  Wat is een boxspring

  Als je op zoek bent naar een goede nachtrust kom je al snel uit bij een boxspring en je bent hier niet de enige in. De boxspring is een bed  wat luxe uitstraalt, het is vaak te vinden in hotels vanwege dit aspect. Hierop lig je dan ook uiterst comfortabel. Het is dan ook geen wonder dat de boxspring onder de consumenten is uitgegroeid tot een van de meest verkochte bedsystemen, maar wat is nou een boxspring? Waar bestaat het uit? Wat zijn de voordelen? En waarom zou ik een boxspring kiezen? Op al jouw vragen krijg je in deze blog het antwoord.

  Lees meer »
 3. Welk dekbed kiezen?

  Welk dekbed kiezen?

  Iedereen slaapt op een andere manier; je kan een rugligger of zijligger zijn, houden van een hard of zacht matras of zelfs een bepaalde vering prefereren. Wat voor een goede nachtrust ook niet kan ontbreken is een dekbed. Het verschil in het assortiment dekbedden valt soms lastig te zien. Alle dekbedden zijn wit en rechthoekig, maar welke past er nou bij jou? Kan je wel een nieuw dekbed gebruiken, maar heb je geen idee welk dekbed bij jou past? Waar moet ik op letten? In deze blog vind jij welke maten, materialen, types en andere aspecten belangrijk zijn bij het kiezen van een dekbed.

  Lees meer »
 4. Hoe leg je een vloerkleed bij de bank?

  Hoe leg je een vloerkleed bij de bank?

  Je hebt net een nieuwe bank aangeschaft, maar je wilt deze ook stijlvol aankleden. Dit kan je doen door verschillende woonaccessoires toe te voegen, zoals een plaid of leuke sierkussens. Een goed vloerkleed daarentegen zorgt voor eenheid in jouw interieur. Het helpt om van losse items één geheel te maken. Maar welk vloerkleed past bij mijn bank en interieur? Hoe groot moet een vloerkleed zijn? Welke kleur vloerkleed past het beste bij mijn bank? En heel belangrijk voor de sfeer; hoe leg je een vloerkleed

  Lees meer »
 5. Woonstijl 2023: Ingetogen Chic

  Ingetogen Chic

  Met deze koude dagen is een warm ogend interieur zeer welkom. De nieuwe interieurstijl voor dit jaar is dan ook perfect! Met Ingetogen Chic ligt de focus van jouw interieur op zachte materialen die warmte uitstralen. Bij uitstek de perfecte woonstijl om je thermostaat een aantal graden naar beneden te kunnen zetten. Kies voor warme kleuren en aaibare structuren, dit geeft een gevoel van verwarming en verbinding. Deze woonstijl voelt als een ultieme, zachte en liefdevolle omhelzing. Hoe je de Ingetogen Chic woonstijl in jouw interieur terug laat komen? We vertellen je er vandaag alles over!

  Lees meer »
 6. Woontrend; Solid Living

  Solid Living

  Het lijkt alsof we de pandemie eindelijk achter ons hebben gelaten. In onze gewoontes hebben we het echter nog niet achter ons gelaten. Zo wordt er nog best veel thuisgewerkt en ook nog thuis gesport. Wat is nou de nieuwe woontrend die past bij deze wispelturige tijd? Dat is de woontrend; Solid Living bij Woonboulevard Poortvliet. Solid Living zorgt ervoor dat jouw huis een safe haven is waar je multifunctioneel kan leven. Zo zijn er verschillende belangrijke aspecten waar bij Solid Living op gelet wordt.

  Lees meer »
 7. House of Gray

  House of gray

  In je interieur kan je op het punt komen dat je een grijze muur ziet – soms zelfs letterlijk. Dat is  helemaal geen ramp met de huidige trend “House of Gray”. Grijs is helemaal in en een stoere, stabiele en luxe kleur. Zorg in jouw kamer met een grijstint voor een moderne en strakke look die jij echt niet wilt missen.

  Lees meer »
 8. Je huis zomerklaar maken

  Blog - Je huis zomerklaar maken

  Bloemen staan in bloei en de zon schijnt voor het grootste gedeelte van de dag. Hier krijg je energie van, toch? Gebruik die energie dan! Met deze handige tips is jouw huis in een handomdraai klaar voor de zomer!

  Lees meer »
 9. Fifties Vogue

  Fifties Vogue

  ‘Vroeger was alles beter’, zegt men weleens. Breng die goede oude tijd een beetje terug in huis met de trend Fifties Vogue. Deze trend staat helemaal in het teken van de opkomende vrolijke feestsfeer in de jaren 50.

  Lees meer »
 10. Beige Homage

  Beige Homage

  Je kent het wel, je wilt je kamer opfrissen maar er lijkt maar niks te passen. Kies dan voor een warme kleur die overal bij past met de trend Beige Homage. Beige is een kleur die warmte geeft, die goed samengaat met andere kleuren, die tijdloos is en bovendien veel terugkomt in natuurlijke materialen.

  Lees meer »