50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Blog

 1. Woonstijl 2023: Ingetogen Chic

  Ingetogen Chic

  Met deze koude dagen is een warm ogend interieur zeer welkom. De nieuwe interieurstijl voor dit jaar is dan ook perfect! Met Ingetogen Chic ligt de focus van jouw interieur op zachte materialen die warmte uitstralen. Bij uitstek de perfecte woonstijl om je thermostaat een aantal graden naar beneden te kunnen zetten. Kies voor warme kleuren en aaibare structuren, dit geeft een gevoel van verwarming en verbinding. Deze woonstijl voelt als een ultieme, zachte en liefdevolle omhelzing. Hoe je de Ingetogen Chic woonstijl in jouw interieur terug laat komen? We vertellen je er vandaag alles over!

  Lees meer »
 2. Woontrend; Solid Living

  Solid Living

  Het lijkt alsof we de pandemie eindelijk achter ons hebben gelaten. In onze gewoontes hebben we het echter nog niet achter ons gelaten. Zo wordt er nog best veel thuisgewerkt en ook nog thuis gesport. Wat is nou de nieuwe woontrend die past bij deze wispelturige tijd? Dat is de woontrend; Solid Living bij Woonboulevard Poortvliet. Solid Living zorgt ervoor dat jouw huis een safe haven is waar je multifunctioneel kan leven. Zo zijn er verschillende belangrijke aspecten waar bij Solid Living op gelet wordt.

  Lees meer »
 3. House of Gray

  House of gray

  In je interieur kan je op het punt komen dat je een grijze muur ziet – soms zelfs letterlijk. Dat is  helemaal geen ramp met de huidige trend “House of Gray”. Grijs is helemaal in en een stoere, stabiele en luxe kleur. Zorg in jouw kamer met een grijstint voor een moderne en strakke look die jij echt niet wilt missen.

  Lees meer »
 4. Je huis zomerklaar maken

  Blog - Je huis zomerklaar maken

  Bloemen staan in bloei en de zon schijnt voor het grootste gedeelte van de dag. Hier krijg je energie van, toch? Gebruik die energie dan! Met deze handige tips is jouw huis in een handomdraai klaar voor de zomer!

  Lees meer »
 5. Fifties Vogue

  Fifties Vogue

  ‘Vroeger was alles beter’, zegt men weleens. Breng die goede oude tijd een beetje terug in huis met de trend Fifties Vogue. Deze trend staat helemaal in het teken van de opkomende vrolijke feestsfeer in de jaren 50.

  Lees meer »
 6. Beige Homage

  Beige Homage

  Je kent het wel, je wilt je kamer opfrissen maar er lijkt maar niks te passen. Kies dan voor een warme kleur die overal bij past met de trend Beige Homage. Beige is een kleur die warmte geeft, die goed samengaat met andere kleuren, die tijdloos is en bovendien veel terugkomt in natuurlijke materialen.

  Lees meer »
 7. Solar Therapy

  Solar therapy

  Iedereen verlangt na een drukke periode naar vakantie. Ga terug naar je roots en ga thuis op vakantie naar een zonnige plek met de trend Solar Therapy. Deze trend waant jou in de warmte van Noord-Afrika en giet de vertrouwde etnische invloeden in een nieuw jasje.

  Lees meer »
 8. Auping met het perfecte matras voor jouw lichaam

  Auping met het perfecte matras voor jouw lichaam

  Je kent het gevoel wel. Je wordt ’s ochtends wakker en je hebt last van je rug, van je nek en van je heupen. Je hele lichaam kraakt na een nacht slapen. Dat kan zijn van de work-out van gisteravond, maar dat kan ook zijn door het matras wat je hebt. Wist je dat je ’s ochtends langer bent dan ’s avonds?

  Lees meer »
 9. Waarom zou ik kiezen voor slaapadvies?

  Waarom kiezen voor slaapadvies?

  Het is niet altijd even makkelijk om een bed te kiezen wat nou bij jou past. Waar moet ik nou op letten? Welke factoren zijn belangrijk? Kan ik dit wel alleen of kunnen wij dit wel met zijn tweeën? Straks kiezen we het verkeerde bed. Lees in dit blog hoe je het beste bed voor jou kunt uitkiezen.

  Lees meer »
 10. Waar moet je op letten bij het kopen van een bed?

  Waar moet je op letten bij het kopen van een bed?

  Als je op zoek bent naar een bed voor in je slaapkamer weet je vaak niet waar je moet beginnen. Kijk je dan naar stijl, prijs, soort, grootte, het houdt niet op. Dat terwijl je slaapplek zo’n belangrijk onderdeel is van je huishouden. In deze blog wordt uitgelegd waar je op moet letten bij het kopen van een bed.

  Lees meer »