50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Blog

 1. Auping met het perfecte matras voor jouw lichaam

  Auping met het perfecte matras voor jouw lichaam
  Lees meer »
 2. We gaan weer naar buiten; dit zijn de tuintrends van 2022

  We gaan weer naar buiten; dit zijn de tuintrends van 2022
  Lees meer »
 3. Woontrend van 2022: Safe Haven

  We zitten middenin een veranderingsproces en dat zie je ook terug in de woontrends van 2022. De pandemie heeft gezorgd voor een kanteling in de wereld. Waar we eerst gericht waren op het behalen van resultaten, staan nu menselijkheid en compassie steeds meer centraal in onze maatschappij. Er is behoefte aan verbinding en gelijkheid, samen naar hetzelfde doel streven. Ook het succes van vrouwelijk leiderschap komt steeds meer op de voorgrond te staan, deze manier van leidinggeven zorgt voor verbinding maar ook voor het wegnemen van zorgen stress.

  Lees meer »
 4. Najaarstrend 2021: Japandi

  Een van onze favoriete najaarstrends is toch wel Japandi. Deze trendy woonstijl is een combinatie van twee interieurstijlen samen. Japandi is ontstaan uit de combinatie van de prachtige Scandinavische woonstijl die draait om strakke designmeubels en als tegenhanger de rustige en natuurlijke invloeden uit de Japanse woonkamer. Alles wat we nodig hebben om een fijn en warm thuis te creëren.

  Lees meer »
 5. Zo kies je het juiste hoofdkussen en dekbed

  Een goede nachtrust is belangrijk voor je gezondheid. Want ’s nachts krijgt je lichaam niet alleen voldoende rust maar zorgt het er ook voor dat het zichzelf herstelt, zodat je de volgende ochtend weer fris op kunt staan met goede energie voor een nieuwe dag! Een goed dekbed en hoofdkussen zijn erg belangrijk voor een optimaal slaapcomfort. We vertellen je graag alles over verschillende soorten hoofdkussens en dekbedden zodat jij de juiste keuze maakt voor jouw lichaam!

  Lees meer »
 6. Hierom kies jij voor een ronde eettafel!

  ronde eettafel

  Eettafels zijn er in allerlei vormen en maten. De meest gekozen eettafel is de klassieke rechthoekige variant. Misschien wil jij jouw eethoek eindelijk eens opfrissen. Een nieuwe tafel, frisse stoelen, echt weer even een gezellige plek creëren om lang te kunnen tafelen. Heb je al eens aan een ronde eettafel gedacht? Die heeft namelijk vele voordelen. Vandaag vertellen we waarom jij zou moeten kiezen voor een ronde eettafel in jouw nieuwe eethoek. Want een ronde eetkamertafel brengt niet alleen sfeer in je interieur, de tafel heeft nog veel meer voordelen!

  Lees meer »
 7. Vijf eyecatchers voor je tuin

  Het is eindelijk weer zover, het tuinseizoen komt om de hoek kijken! Tijd om jouw tuin weer eens flink onder handen te nemen en helemaal zomerproof te maken. Wij weten niet hoe het bij jou zit, maar wij worden stiekem toch altijd wel blij van de eerste zonnestralen op ons gezicht. De ramen gaan weer open en op ieders gezicht verschijnt een glimlach. Je krijgt spontaan zin om in de tuin te gaan werken. Weg met die winterse taferelen en groene aanslag op de tegels. Tijd om weer te genieten van het buitenleven! Omdat wij, net zoals jij, echt kunnen genieten van onze tuin selecteerden we vijf eyecatchers voor je tuin. Zo maak jij jouw tuin klaar voor een nieuw seizoen!

  Lees meer »
 8. Ligt je matras niet lekker? Hier kan het aan liggen!

  Juiste matras

  Misschien herken je het wel: je wordt elke ochtend wakker met pijnlijke ledematen of stijve gewrichten. Fris opstaan is er voor jou niet bij, het voelt eerder alsof je veel te weinig uren hebt geslapen. Al deze vervelende ervaringen kunnen veroorzaakt worden door een essentieel onderdeel van je bed. Namelijk de matras. Vandaag vertellen we je meer over jouw matras.

  Lees meer »
 9. Hallo donkere dagen – dit zijn de verlichtingstrends van 2020

  Verlichtingstrends

  Het najaar staat weer voor de deur en dat betekent dat het eerder donker wordt. Tijd om de lichtjes weer aan te steken en een warm en gezellig interieur te creëren. Lampen zijn echte sfeermakers in je interieur en zeker in het najaar zorgen ze niet alleen voor warm licht, ze zien er tegenwoordig ook nog eens prachtig uit. Maar het kiezen van de juiste lamp voor je interieur kan best lastig zijn, het aanbod is enorm! Daarom schijnen wij een lichtje op de lampentrends van het najaar van 2020!

  Lees meer »
 10. 5x herfst-proof interieurs

  Herfst interieurs

  De dagen worden korter en we gaan weer meer tijd binnen doorbrengen. Het ideale moment om aan de slag te gaan met je interieur. De zomerse items gaan de kast in, tijd om warme kleuren toe te voegen en de kaarsen en plaids weer tevoorschijn te toveren. Vandaag delen we graag inspiratie met je voor een herfst interieur. Zo ga jij die donkere dagen gezellig en knus tegemoet.

  Lees meer »