Bank op maat

Jouw bank, jouw stijl

Het inrichten van de woonkamer is geen klusje dat je in een paar minuten klaart, maar een uitdaging om het interieur van je dromen te creëren zoals jij dat voor je ziet. Van de grote lijnen tot de kleinste details, alles wordt op elkaar afgestemd. En daar hoort natuurlijk ook een bank op maat bij, want door te kiezen voor maatwerk ontstaat een zitmeubel dat past bij jou en je zitwensen. Van de basisvormen van het model tot de soort bekleding en de kleur waarin deze wordt afgewerkt. Voor zitten en genieten in stijl!

Kies je model

Het samenstellen van een bank op maat begint bij het selecteren van het formaat en de opstelling van het meubel. Een 2-zits, 3-zits, hoekbank of fauteuil: alles kan! Ook is er de mogelijkheid om een bank op maat zelf vorm te geven met het 20 centimeter concept. Het basismodel is daarbij naar wens aan te vullen met elementen van 20 centimeter totdat het meubel de gewenste grootte heeft, die past bij de ruimte waar je hem wilt plaatsen. Geef je woonkamer karakter met de perfecte bank op maat!

Kies je stijl

Maatwerk betekent een bank op maat die je zelf samenstelt. Maatwerk betekent een huis waar jij je helemaal thuis voelt. En om de bank die je in je hoofd hebt, vorm te geven, kies je alle details om het basismodel van de bank mee af te werken. Er is een ruime keuze in soorten armleuningen, rugleuningen en soorten en kleuren poten. Maak de bank voor je woonkamer op maat door een klassieke stijl te selecteren of ga voor een modern ontwerp met bijzondere designdetails. Aan jou de keuze!

KIES JE COMFORT

Het uiterlijk van een bank is erg belangrijk, maar het comfort en de support die het model je bieden, verdiepen je liefde voor het meubel. Bij veel banken op maat is het mogelijk om te kiezen tussen diverse soorten vering of vulling en de zithoogte en zitdiepte te selecteren. Omdat maatwerk gaat om jouw comfort. En omdat een bank op maat een weerspiegeling is van jouw woonwens, die werkelijkheid wordt.

KIES JE EXTRA'S

Een luxe bank op maat laat je ook nog kiezen uit een selectie extra optie’s. Denk hierbij aan relaxfuncties, hoofdsteunen of verstelbare hoofdsteunen, bergruimte onder de bank of verstelbare zittingen. Vraag naar de mogelijkheden als je kiest voor een zitmeubel met maatwerk en verras je interieur met een extra dimensie bij elk moment van ontspanning.

KIES JE KLEUR EN MATERIAAL

Bij het samenstellen van een maatwerkproduct denk je misschien het eerst aan het materiaal waarmee je het wilt bekleden en de kleur die past bij je huis. In de praktijk is dit de laatste stap om de basis compleet te maken. Laat je verrassen door de grote keuze in materiaalsoorten, waaronder stof, leerlook en leer in honderden kleurtinten. Jouw bank op maat krijgt karakter door de juiste bekleding te kiezen. Maatwerk tot in de kleinste details, voor de finishing touch van jouw bank op maat!

RIGAS

Ervaar het uitstekende zitcomfort van Rigas en neem plaats op deze royale bank. Dankzij het maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale bank samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een bank die geheel is afgestemd op jouw wensen en eisen.

Waarom een bank op maat?

De woonkamer is de plek in huis waar je de meeste tijd doorbrengt. Dit is het centrale punt van je interieur. Wat centraal staat in de woonkamer is de bank. Aangezien een groot deel van jouw interieur om de bank draait, moet de bank ook precies bij jouw interieur passen. Met een uitgebreid assortiment banken als bij Woonboulevard Poortvliet zijn er vele designs die bij jouw woonkamer passen. Dit zijn allemaal stijlvolle standaardontwerpen. Voeg dan jouw persoonlijke touch toe door een bank op maat aan te schaffen.

Jouw woonwens komt uit met jouw bank op maat

Met de Poortvliet bank op maat past hij niet alleen in je interieur, maar ook bij jou! Met een bank op maat kun jij veranderen wat je wilt aan ieder model. Voeg een hoekelement toe, verander de stof en de kleur en maak zo jouw droombank! Zo past jouw bank op maat ideaal bij de salontafel of het tv-meubel en maak jij van de woonkamer één geheel. Maak de bank op maat anders een echte eyecatcher en kies voor een felle, abstracte zitbank. Kom langs in onze XXL-showroom, kies een model en laat je door de experts van Woonboulevard Poortvliet helpen om jouw bank op maat maken!

Alles kiezen bij een Poortvliet bank op maat

Bij een bank op maat kun je alles personaliseren wat je wil. Van stijl tot comfort tot stof; alles kan je kiezen zodat jij jouw droombank kan inrichten. Je moet wel ergens beginnen met maatwerk. Dat doe je bij de Poortvliet bank op maat door een van de vele banken te kiezen.

Model: Het maatwerk begint bij de grootte en opstelling van de bank. Kies een 2-zits bank, hoekbank of 3-zits; alles kan op maat gemaakt worden! De Poortvliet bank op maat kan je ook zelf vorm geven met de 20 centimeter regel. Dat houdt in dat je het standaardmodel overal kunt aanvullen met 20 centimeter totdat het de gewenste grootte is.

Stijl: De woonstijl van de bank op maat kun je ook veranderen. Doe dit met een ruime keuze uit armleuningen, rugleuningen en soorten poten. Dit doet al veel, maar samen met het materiaal en de kleur kan jij de bank op maat helemaal van stijl veranderen.

Comfort: Bij een bank op maat is uiterlijk natuurlijk belangrijk, maar comfort is minstens zo belangrijk! Het is mogelijk om bij de Poortvliet bank op maat vering, vulling, zithoogte of zitdiepte te veranderen. Een bank zelf samenstellen gaat namelijk ook om comfort en dat hoort ook bij jouw woonwens.

Extra’s: Bij een luxe bank op maat kun je ook extra opties kiezen. Relaxfuncties, (verstelbare) hoofdsteunen, bergruimte of verstelbare zittingen; alles is mogelijk. Vraag bij een bank op maat laten maken naar de mogelijkheden en geef je interieur een extra dimensie tijdens het ontspannen.

Materiaal: Als je aan een maatwerk bank denkt, denk je direct aan het veranderen van het materiaal. Dit is in de praktijk echter een van de laatste stappen. Maak de Poortvliet bank op maat door stof te veranderen naar leer of kies voor een van onze vele andere stijlvolle en comfortabele materiaalsoorten.

Kleur: Jouw gepersonaliseerde Poortvliet bank is beschikbaar in honderden verschillende kleurtinten. De bank op maat krijgt zo karakter en sfeer. Maak van een grijze bank bijvoorbeeld een groene bank of cognac bank. Met de juiste tint past de bank op maat ideaal in jouw woonkamer.

Jouw wensen worden tot in de kleinste details verwerkt om zo jouw droombank in te richten. Ongeacht of je voor een hoekbank op maat, een zitbank op maat of relaxbank op maat kiest, onze experts zullen jouw woonwensen verwezenlijken. Kom langs in onze XXL-showroom in Poortvliet en laat jouw bank op maat maken!

De Woonboulevard Poortvliet bank op maat maakt interieurdromen waar

Met een Poortvliet bank op maat heb je een bank die perfect bij jou en je interieur past. Het zorgt ervoor dat jouw woonwensen werkelijkheid worden. Wil jij ook een bank op maat? Kom dan langs in onze XXL-showroom, kies een model van één van onze topmerken en vraag vervolgens onze experts om hulp. Zij kunnen je helpen met al jouw eisen en zullen een maatwerk bank order doorgeven. Verander alleen de armleuning of zithoogte, of personaliseer de bank volledig en verander het materiaal, de kleur en het comfort. Een bank zelf samenstellen kan je zo eenvoudig bij Woonboulevard Poortvliet.

Naast de bank op maat ook interieuradvies

De bank is heel belangrijk in jouw interieur. Je kunt naast jouw bank op maat echter ook jouw volledige interieur een make-over geven. Vraag daarvoor interieuradvies aan bij Woonboulevard Poortvliet. Maak een afspraak en onze interieuradviseurs zullen samen jouw interieur samenstellen. Dit wordt gedaan in een 3D-programma om alle meubels – waaronder de bank op maat – er in te laten passen. Maak een afspraak voor interieuradvies voor Woonboulevard Poortvliet, kies daarin voor een Poortvliet bank op maat en geniet van een dagje weg bij Woonboulevard Poortvliet!