50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Bank op maat

Jouw bank, jouw stijl

Het inrichten van de woonkamer is geen klusje dat je in een paar minuten klaart, maar een uitdaging om het interieur van je dromen te creëren zoals jij dat voor je ziet. Van de grote lijnen tot de kleinste details, alles wordt op elkaar afgestemd. En daar hoort natuurlijk ook een bank op maat bij, want door te kiezen voor maatwerk ontstaat een zitmeubel dat past bij jou en je zitwensen. Van de basisvormen van het model tot de soort bekleding en de kleur waarin deze wordt afgewerkt. Voor zitten en genieten in stijl!

Kies je model

Het samenstellen van een bank op maat begint bij het selecteren van het formaat en de opstelling van het meubel. Een 2-zits, 3-zits, hoekbank of fauteuil: alles kan! Ook is er de mogelijkheid om een bank op maat zelf vorm te geven met het 20 centimeter concept. Het basismodel is daarbij naar wens aan te vullen met elementen van 20 centimeter totdat het meubel de gewenste grootte heeft, die past bij de ruimte waar je hem wilt plaatsen. Geef je woonkamer karakter met de perfecte bank op maat!

Kies je stijl

Maatwerk betekent een bank op maat die je zelf samenstelt. Maatwerk betekent een huis waar jij je helemaal thuis voelt. En om de bank die je in je hoofd hebt, vorm te geven, kies je alle details om het basismodel van de bank mee af te werken. Er is een ruime keuze in soorten armleuningen, rugleuningen en soorten en kleuren poten. Maak de bank voor je woonkamer op maat door een klassieke stijl te selecteren of ga voor een modern ontwerp met bijzondere designdetails. Aan jou de keuze!

KIES JE COMFORT

Het uiterlijk van een bank is erg belangrijk, maar het comfort en de support die het model je bieden, verdiepen je liefde voor het meubel. Bij veel banken op maat is het mogelijk om te kiezen tussen diverse soorten vering of vulling en de zithoogte en zitdiepte te selecteren. Omdat maatwerk gaat om jouw comfort. En omdat een bank op maat een weerspiegeling is van jouw woonwens, die werkelijkheid wordt.

KIES JE EXTRA'S

Een luxe bank op maat laat je ook nog kiezen uit een selectie extra optie’s. Denk hierbij aan relaxfuncties, hoofdsteunen of verstelbare hoofdsteunen, bergruimte onder de bank of verstelbare zittingen. Vraag naar de mogelijkheden als je kiest voor een zitmeubel met maatwerk en verras je interieur met een extra dimensie bij elk moment van ontspanning.

KIES JE KLEUR EN MATERIAAL

Bij het samenstellen van een maatwerkproduct denk je misschien het eerst aan het materiaal waarmee je het wilt bekleden en de kleur die past bij je huis. In de praktijk is dit de laatste stap om de basis compleet te maken. Laat je verrassen door de grote keuze in materiaalsoorten, waaronder stof, leerlook en leer in honderden kleurtinten. Jouw bank op maat krijgt karakter door de juiste bekleding te kiezen. Maatwerk tot in de kleinste details, voor de finishing touch van jouw bank op maat!

RIGAS

Ervaar het uitstekende zitcomfort van Rigas en neem plaats op deze royale bank. Dankzij het maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale bank samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een bank die geheel is afgestemd op jouw wensen en eisen.