Design Salontafels | Weyts Interieur

Voor een echte blikvanger in de woonkamer, moet je de design salontafel hebben. Een design salontafel creëert veel klasse, moderniteit en luxe in je woonkamer. Design meubels staan bekend om hun bijzonder praktische en detailvolle ontwerpen. Bovendien zijn ze daardoor enorm functioneel en dat wordt ook weer verkondigd in de design salontafel. Kies voor top designer merken als Rolf Benz, Natuzzi of Leolux en laat jouw prachtige designtafel op maat maken. Bij Woonboulevard Poortvliet kun je een design salontafel krijgen van merken met de hoogste kwaliteit. Bestel nu een stijlvolle salontafel design op de website of kom langs in de XXL-showroom op onze design afdeling en laat je adviseren om jouw ideale design salontafel te vinden.

Populair: Glazen salontafels | Leolux salontafels | Rolf Benz salontafels

Producten 1-24 van 109

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

Een echte blikvanger met de design salontafel

De design salontafel is een meubel wat meteen de aandacht in de kamer pakt. Het is een bijzonder stijlvol, elegant en allermeest modern meubel. Bovendien is het ontworpen door de befaamdste ontwerpers als Gjalt Pilat, Beek Family of Stefan Veit. De ontwerpen zijn verder erg functioneel, aangezien een design salontafel ook bijzonder veel wordt gebruikt. Daarom moet het ook lang meegaan en de eyecatcher blijven in jouw woonkamer. Je kan hem in jouw kamer houden door hem meteen een stuk gezelliger te maken. Aan een gezellig en enorm modern meubel hecht je namelijk meer waarde. Zo kun je kiezen voor de aantrekkelijke design salontafel rond. Het ronde meubel zorgt voor openheid en nodigt je uit om er iets op te zetten. Hetgeen wat je erop kunt zetten wat er heel goed bij past is een bijzonder moderne vaas, een prachtig kunstwerk zoals een beeld of een verlichtingsmiddel zoals een moderne tafellamp. Hierbij bepaalt het materiaal ook de gezelligheid. Een houten designtafel creëert nog meer gezelligheid en stijl, terwijl een glazen designtafel meer voor elegantie en klasse zorgt. Als je toch iets meer ruimte wilt, maar nog steeds de openheid van het ronde meubel kun je ook kiezen voor een salontafel ovaal design. Dit geeft jou de ruimte om er hapjes en drankjes eenvoudig op een dienblad erop neer te zetten en tegelijkertijd alsnog te genieten van een prachtig kunstwerk. Kies voor jouw unieke design salontafel bij Woonboulevard Poortvliet en vind de blikvanger in jouw kamer. Ervaar zelf hoe erg ze jouw blik vangen in onze XXL-showroom.

In elk materiaal een design salontafel

Om de ogen te kunnen strelen is er ook een juist materiaal nodig die de designstijl omarmt. Ook zorgt het materiaal al heel snel voor veel gezelligheid, stijlvolheid en – niet minder belangrijk – voor betrouwbaarheid. Als je voor zowel klasse als betrouwbaarheid wilt gaan, moet je kiezen voor een glazen salontafel design. Dit meubel is bijzonder modern en enorm stijlvol door zijn glazen materiaal. Ook past het heel erg goed in de modernere en stijlvollere interieurstijlen. Zo gaat een design salontafel glas erg goed samen met een design bank en zorgt een donkergekleurde glazen salontafel voor een goede combinatie met een industriële 2-zitsbank. Voor echte stijl moet je dus een design glazen salontafel kiezen. Voor meer gezelligheid kun je kiezen voor een design salontafel hout. Hout straalt warmte uit en nodigt jou uit om eromheen te zitten. Bovendien is het een erg betrouwbaar materiaal wat nog heel lang meegaat – en daarmee tijdloos is. Ook past de design salontafel hout in nog meer interieurstijlen dan zijn glazen tegenhanger. Kies dan voor diversiteit, gezelligheid en betrouwbaarheid in een houten designtafel. Zo zijn er nog vele andere materialen bij Woonboulevard Poortvliet waar je uit kunt kiezen. Breng jouw design interieur tot een geheel en combineer de design salontafel met een design tv-meubel, design bijzettafel of design dressoir.

De hoogste kwaliteit designer merken bij Woonboulevard Poortvliet

Om de juiste design salontafel te vinden moet die natuurlijk wel zijn van een bekend en kwalitatief hoog designer merk. Bij Woonboulevard Poortvliet is dat geen probleem met wel 500+ merken onder zijn dak en ook nog eens 8 top designer merken. Zo zijn de design salontafels verkrijgbaar van de merken Rolf Benz, Leolux, Natuzzi, Bert Plantagie, Movani, Jori, Montis, Harvink en ook van de eigen Weyts collectie zijn er designtafels verkrijgbaar. Deze design koffietafels zijn allemaal ontworpen door topdesigners en topdesignermerken. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit, bijzonder veel stijl en kan je bovendien zelf aanvragen indienen voor aanpassingen. Gebruik de filters op de website van Woonboulevard Poortvliet en kom tot jouw favoriete design salontafel. Pluk anders een keer de dag in onze XXL-showroom waar onze designadviseurs je maar al te graag willen helpen met het vinden van de ideale design salontafel. Kom dan vandaag nog langs en wacht niet langer met het vinden van jouw favoriete design salontafel.