VERRAS MET EEN WOONBOULEVARD POORTVLIET CADEAUKAART

Vanaf nu heb je nooit meer een excuus om met lege handen aan te komen. Met onze veelzijdige cadeaukaart heb je altijd een origineel cadeau voor elke speciale gelegenheid; van verjaardag tot relatiegeschenk. En de ontvanger kiest zelf het perfecte cadeau uit onze complete collectie. Gegarandeerd een succes!

Waar te koop?

Je kunt onze cadeaukaart online bestellen in de volgende vaste bedragen : €10, €15, €20, €25, €50, €75, €100, €150, €200 en €250. Voor een cadeaukaart met een ander bedrag kun je terecht in onze showroom in Poortvliet.

Je saldo checken

Je kunt het saldo op je kaart altijd eenvoudig controleren met de Saldo Checker op onze website of in de showroom bij één van onze medewerkers of de infobalie.

Check je saldo hier >

Online inwisselen

  1. Plaats je bestelling in je winkelmandje.
  2. Klik op afrekenen.
  3. Kies bij stap 4 voor betalen met de Woonboulevard Poortvliet cadeaukaart.
  4. Vul het 19-cijferige cadeaukaartnummer en de krascode in.

Staat er te weinig saldo op je cadeaukaart,dan kun je via iDeal het restant bij betalen.

Voorwaarden

  • De cadeaukaart is geldig zolang er saldo op staat en kan in één keer of in gedeeltes worden gebruikt.
  • Er kan zowel online als in de showroom betaald worden met de cadeaukaart. Het is niet mogelijk bij aflevering van een bestelling te betalen bij onze chauffeurs.
  • Uitgesloten van deelname zijn Keuken- & Badwereld en restaurant Spijs ‘Eten & Drinken’.
  • Woonboulevard Poortvliet is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van de cadeaukaart.

Belangrijk!

Wanneer je online betaalt met de Woonboulevard Poortvliet cadeaukaart adviseren wij je de kaart goed te bewaren. Bij het retourneren van een aankoop wordt de cadeaukaart namelijk weer opgewaardeerd met het bedrag dat je ermee hebt betaald bij je bestelling. Dit wordt gedaan binnen 48 uur na het verwerken van de retourzending.
Heb je de bestelling niet alleen met de cadeaukaart betaald? Dan wordt je cadeaukaart opgewaardeerd met het bedrag dat je via de kaart hebt betaald en het resterende bedrag ontvang je retour via de andere betaalmethode.

Zakelijke mogelijkheden

Wil je grotere aantal bestellen of een uniek pakket samen met de Woonboulevard Poortvliet cadeaukaart samenstellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Cadeaukaart €15

Cadeaukaart €20

Cadeaukaart €25

Cadeaukaart €50

Cadeaukaart €75

Cadeaukaart €100

Cadeaukaart €150

Cadeaukaart €200

Cadeaukaart €250