Hoekbanken

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Toont 1-12 van de 139 producten
 1.  

  Hoekbank Quincy
  Hoekbank Quincy
  Een feest voor je ogen is hoekbank Quincy, de bank die st...

  € 2.199,00

  € 1.499,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Hoekbank Urban eiland + 2-zits
  Hoekbank Urban eiland + 2-zits
  De zilverkleurige charmes van hoekbank Urban maken dit meu...
  € 1.599,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Olàv hoekbank Queen
  Olàv hoekbank Queen
  Koninklijk zitcomfort en een klassieke uitstraling worden...
  € 3.595,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Hoekbank Malta
  Hoekbank Malta
  De stijlvolle aanwezigheid van hoekbank Malta maakt jouw ...

  € 799,00

  € 599,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Hoekbank Forever 2-zits + 2,5-zits
  Hoekbank Forever 2-zits + 2,5-zits
  Laat je inspireren door de luxe uitstraling van hoekbank ...
  € 2.678,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Hoekbank Obel 4,5-zits + longchair
  Hoekbank Obel 4,5-zits + longchair
  Hoekbank Obel is een comfortabel zitmeubel in modern ontw...
  € 5.037,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Hoekbank Dakota met longchair
  Hoekbank Dakota met longchair
  Exclusiviteit is wat je aanspreekt en daarom oefent hoekb...
  € 4.369,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Hoekbank Obel 4,5-zits + longchair
  Hoekbank Obel 4,5-zits + longchair
  Hoekbank Obel is een comfortabel zitmeubel in modern ontw...
  € 5.300,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Hoekbank Nicolas 5-zits
  Hoekbank Nicolas 5-zits
  Hoekbank Nicolas is een lust voor het oog met de exclusie...
  € 1.849,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Hoekbank Haarlem
  Hoekbank Haarlem
  Hoekbank Haarlem is een zeer comfortabele en mooi vormgeg...
  € 1.499,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Hoekbank Broome 3-zits + hoekeiland
  Hoekbank Broome 3-zits + hoekeiland
  Het is sfeervol genieten met hoekbank Broome in de woonka...

  € 1.999,00

  € 1.899,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Hoekbank Kosmos 2,5-zits + ottomaan
  Hoekbank Kosmos 2,5-zits + ottomaan
  Laat de luxe van hoekbank Kosmos de sfeer van je woonkame...

  € 2.185,00

  € 1.750,00 Incl 21% BTW

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Toont 1-12 van de 139 producten
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
   
 • 30 woonwinkels
  Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.

   

Hoekbanken

Met de perfecte hoekbank in huis kent gezelligheid geen tijd en is het verlaten van het perfecte loungemeubel als het achterlaten van je grote liefde. Maar niet getreurd, jouw hoekbank staat op elk moment van de dag en nacht met open armen klaar om je te verwelkomen, zodat je ontspannen kunt genieten van excellent zitcomfort en exclusieve support.

Ruimtelijk genieten met een hoekbank in huis

Een onmisbaar meubel in ieder interieur is de bank. Op het verfijnde zitmeubel zijn al vele lofzangen geschreven en sinds de introductie van hoekbanken is de lof op het innovatieve concept onovertroffen. Niet alleen biedt een functioneel vormgegeven hoekbank meer zitplaats, hij geeft een ruimte een geheel eigen uitstraling en een gezellige sfeer. Zo voelt iedereen zich welkom en is de hoekbank het centrum van je interieur, waar iedereen met plezier plaatsneemt en elke dag een moment neemt om te communiceren over het verloop van de dag, de plannen voor de jaarlijkse vakantie of het voeren van een filosofische discussie. Benut de plaats langs de wanden van je woonkamer optimaal door het strategisch plaatsen van een hoekbank, zodat zelfs een kleine ruimte een lichte en elegante uitstraling krijgt.

Vind de perfecte match

Met een ruim assortiment hoekbanken online en in de showroom heb je keuze te over om de ideale hoekbank voor jouw interieur te vinden. Stel jezelf daarbij een aantal vragen om zeker te weten dat je kiest voor het juiste model, de goede kleur, het beste formaat en het ideale materiaal. Het is van cruciaal belang om te proefzitten op hoekbanken, want gebruiksgemak en comfort zijn belangrijker dan de esthetische kwaliteiten van het model. Ga er op zitten of liggen zoals je thuis ook zou doen, zodat je weet of je favoriete positie prettig aanvoelt op een specifieke hoekbank. Zorg ook dat je de maten van je woonkamer weet en hoe groot een bank maximaal kan zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als het meubel wordt bezorgd. De meeste banken zijn verkrijgbaar in een divers aantal stof- en leersoorten en alle nuances uit het kleurenspectrum, dus aarzel niet om een verkoper te vragen naar de mogelijkheden van een specifieke hoekbank.

Comfortabel loungen in stijl

Hoekbanken zijn ontworpen om jouw interieur een huiselijke stijl te geven of juist een chic geheel te creëren. Met ontwerpen in diverse woonstijlen zijn hoekbanken te verkrijgen in allerlei varianten en formaten, zodat je zelf kunt kiezen voor de ideale sfeermaker voor je huis. Laat je leiden door je gevoel en kies voor een hoekbank in perfectie, zodat je optimaal kunt genieten van elk vrij moment en je woonkamer verandert in een geheel met een onweerstaanbare elegantie en charme.