Hoogslapers

20 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

Het is tijd voor een ode aan de hoogslaper. Dit multifunctionele meubel is de basis van veel kinderkamers en geeft de ruimtes een speelse of gestructueerde indeling. Als je op zoek bent naar een ruimtebesparende oplossing, die je veel teruggeeft, dan kies je zonder twijfel voor de hoogslaper. Hij bestaat in vele verschijningsvormen en met uiteenlopende vormgeving, maar een constante is het bed, dat in de hoogte is geplaatst. De slaapplaats is bereikbaar door het beklimmen van een trapje, dat aan het bed is vastgemaakt. Een hoogslaper is volkomen veilig en met zijn stabiele karakter het ideale meubel om het interieur van de kinderkamer op te baseren.

Multifunctionaliteit ten top

Een ruim assortiment, dat is kenmerkend voor Woonboulevard Poortvliet. Ook op het gebied van de hoogslaper is er genoeg om uit te kiezen, van onder andere de merken Flexa, ALTA, Coming Kids, Lifetime, Parisot en Vipack. En met het selecteren van jouw favoriete model hoogslaper bepaal je meteen welke extra functionaliteiten het model heeft. Sommige exemplaren worden geleverd met een bijpassend bureau, kast of bedlade, die onder het bovenste bed geplaatst kunnen worden. Andere modellen kunnen wel voorzien worden van deze accessoires, maar deze moeten er los bijbesteld worden. Let dus goed op welke items bij het totaalpakket zijn inbegrepen!

Creatief bezig zijn is voor jou en je kind een tweede natuur. Daarom is de hoogslaper een ideale keuze, want hij is naar wens aan te passen aan de ruimte waar je hem neerzet. Een oplossing om ruimte te besparen en er ook nog iets voor terug te krijgen. Denk aan een hoogslaper met speelruimte voor een jonger kind, zoals een speelhut en een exemplaar met een bureau of bankje als je tiener een plaats moet hebben om te studeren. Ook een hoogslaper met een onderschuifbed of een exemplaar dat is om te toveren van een hoogslaper tot normaal eenpersoonsbed behoort tot de mogelijkheden. Maak kennis met de vele modellen en selecteer jouw perfecte match!

De hoogslaper voor jou

Van speelpaleis tot rustparadijs: de hoogslaper van je dromen speelt een hoofdrol in het scenario van de ultieme kinderkamer. Het is royaal genieten met een hoogslaper naar keuze en met het kiezen van een bijzondere trendkleur als blikvanger wordt de kamer als geheel extra speciaal. Bordeauxrood, turquoise of leigrijs zijn van die kleuren die een frisse touch aan een ruimte geven en tegelijkertijd ontzettend stijlvol zijn. Completeer de slaapkamer door het toevoegen van een stoer tapijt, een fijne bureaustoel en een heerlijk zacht dekbedovertrek voor een sfeer van onbezorgd genieten, jarenlang!