Gratis advies en meetservice

Crea Home Fashion heeft alles in huis op het gebied van gordijnen en raamdecoratie. De woonexperts van de woonboulevard staan voor je klaar om je alles te vertellen over de producten uit het ruime assortiment. Daarbij biedt Woonboulevard Poortvliet aantrekkelijke extra’s, zoals gratis meetservice en expertise bij het bevestigen van de raamdecoratie van je keuze. Zo kies je met gordijnen of raamdecoratie van Crea Home Fashion voor het waarmaken van je droominterieur.

Creëer de powerview die bij jou past!
Met het revolutionaire systeem van de Powerview bedien jij de raamdecoratie automatisch op elk gewenst moment van de dag. Je kunt ervoor kiezen om je raamdecoratie te bedienen met een tablet, smartphone of PebbleTM afstandsbediening. Het systeem kan zelf berekenen wanneer de zon opkomt en ondergaat en zijn acties daarmee coördineren. De Powerview is een veilig en kindvriendelijk systeem, dat een gevoel van bijzondere luxe je huis binnenbrengt. De uitvinding van Luxaflex® is te gebruiken in combinatie met de Silhouette® Shades, Duette® Shades, Plissé Shades en rolgordijnen.

Houten shutters: duurzaam genieten
Breng sfeer in huis met de juiste raamdecoratie. Shutters doen precies dat! De houten luiken met verstelbare lamellen kunnen zowel voor zonwering als ter decoratie worden gebruikt. Het merk Copahome is specialist als het gaat om shutters en laat je kennismaken met de verschillende soorten. Copahome shutters zijn gemaakt van hoogwaardig Amerikaans lindehout en ook leverbaar in Ecowood variant. Met een ruime kleurkeuze en lamellen in diverse breedtematen stel je heel eenvoudig jouw perfecte raamdecoratie samen!