Slaapadvies

op maat

De aankoop van een boxspring, bed, slaapkamerkast of hele slaapkamer is een hele uitdaging. Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat je straks (weer) lekker slaapt of hoe je het beste gebruik kunt maken van de ruimte die je hebt voor een slaapkamerkast? We adviseren je graag door samen antwoorden te vinden op; waar begin je, waar moet je op letten, welke keuze maak je uiteindelijk en op basis van wat? Onze professionele slaapexperts zijn hier dagelijks mee bezig en zijn hiervoor opgeleid. Ze helpen je graag.

Om er zeker van te zijn dat we genoeg tijd inplannen om al je vragen te beantwoorden en het juiste bed, de ideale slaapkamer of functionele slaapkamerkast voor je samen te stellen, adviseren we je om een afspraak in te plannen.

Met ons slaapadvies
word je uitgerust wakker!

Wij als slaapadviseurs van Woonboulevard Poortvliet XXL gaan uitgebreid te werk. Aan de hand van eventuele klachten, de wensen en het budget van de klant worden doelgericht een aantal keuzes voorgelegd. Het is belangrijk dat onze klanten het bed testen. We kijken dan of het lichaam recht gesteund in het bed ligt, dit zien we door de stand van schouders en de wervelkolom. We kijken niet alleen naar de matras maar ook de keuze voor het kussen en het dekbed zijn bepalend. Zo komen we tot een bedsysteem dat optimaal bij de wensen van de klant past.

Slaapadvies WBP 1
Slaapadvies WBP 2
Slaapadvies WBP 3
Slaapadvies WBP 4
Slaapadvies WBP 5
Slaapadvies WBP 6

In 4 stappen jouw droomadvies

1

Meld je aan voor professioneel slaapadvies

Klik op de knop rechts onderin beeld. Hier kies je waar je advies over wilt hebben en er wordt gevraagd om je gegevens in te vullen en jouw voorkeursdatum en -tijd in te plannen.

2

Wij bellen je om een afspraak te maken

Binnen 2 dagen na ontvangst van je formulier bellen we je op zodat we alvast kunnen bespreken wat je wensen zijn.

3

Het slaapadvies

Onze slaapexpert staat klaar met een lekker bakje koffie. N.a.v. jouw aangegeven informatie en behoeften gaan we starten met inventariseren van je verdere wensen. Wellicht heb je ook klachten waar we rekening mee moeten houden? We vinden het ook belangrijk om binnen je budget te blijven. Zo komen we samen tot een eindresultaat.

4

Hoe lang duurt een adviessessie

Het advies duurt ongeveer 1,5 uur en is afhankelijk van hoe breed je vraag of wensen zijn. We nemen er alle tijd voor om je goed te adviseren.


kast die pastkast die past

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN INBOUW SLAAPKAMERKAST?
Een kast die past!

Tijdens het advies om jouw ideale slaapkamer- en linnenkast te creëren, behandelen we verschillende onderdelen. Je krijgt bijvoorbeeld volledig gepersonaliseerd advies over de kast. Dat gebeurt aan de hand van 3D-modellen die we precies op jouw maatvoeringen kunnen afstemmen. De type kast, de grootte, de kleur, de materialen en stijl worden ingetekend in jouw kamer. Je kunt zelfs verschillende kasten combineren. Daaruit komt dan een kast die perfect in jouw kamer en binnen jouw maatvoeringen past. Deze wordt bovendien volledig naar wens gemonteerd in je (slaap)kamer.

Meer weten over een kast die past? Ga dan naar woonboulevardpoortvliet.nl/advies/kastenadvies!

Ontmoet onze adviseurs
zij staan altijd voor je klaar voor advies op maat!

 • Adviseur Arjan van Dijke - Woonboulevard Poortvliet

  Arjan van Dijke

  Slaapadviseur

  Auping Store

 • Adviseur Jacolien Heijboer - Woonboulevard Poortvliet

  Jacolien Heijboer

  Slaapadviseur

  Slaapwereld XXL

 • Adviseur Willem Keij - Woonboulevard Poortvliet

  Willem Keij

  Slaapadviseur

  Slaapwereld XXL

 • Adviseur Maja Fase - Woonboulevard Poortvliet

  Maja Fase

  Slaapadviseur

  Slaapwereld XXL

 • Adviseur Jeroen Hermus - Woonboulevard Poortvliet

  Jeroen Hermus

  Slaapadviseur

  Slaapwereld XXL


Bij ons thuis

Neem een kijkje & laat je alvast inspireren

Kastenadvies Review 1
8

Veel keus en fijn geholpen

Wij kwamen voor een garderobekast en zijn heel goed geholpen door de verkoopmedewerkster, die ons ook goed liet zien wat alle mogelijkheden waren.

Rianne

Kastenadvies Review 2
10

Goede service

Supermooie kast! Netjes geleverd op de eerste etage door heel aardige bezorgers. Wij zijn blij!

Marcella

Kastenadvies Review 3
10

Zeer goed

Wij zijn correct en deskundig geholpen bij de aankoop van een slaapkamer kast. En hopen deze ook keurig geleverd te krijgen.

A.

Kastenadvies Review 4
10

Zeer plezierig geholpen!

Men nam alle tijd voor ons. we kregen helder advies zonder dat het opdringerig was.

Janet


 • 5 jaar garantie, optioneel 7 jaar All in House garantie mogelijk

 • Gratis levering vanaf € 1000

 • Dealer van grote topmerken

 • Maatwerkspecialist

 • Persoonlijke service

 • Beste prijsgarantie

 • Ruim 80 slaapkamersets & meer dan 100 linnenkasten en boxsprings

 • Meer dan 100 jaar ervaring


Waar moet je op letten bij het kopen van een bed?

“1 op de 5 volwassenen heeft last van terugkerende rugklachten. We krijgen dan ook regelmatig klanten in de winkel die last hebben van pijn in de rug. Maar ook van bijvoorbeeld nekklachten, een slapende arm ’s nachts, een tintelende heup of scoliose. Voor ons als slaapexperts is het belangrijk te weten welke lichamelijke klachten een klant heeft, zodat wij een optimaal advies kunnen geven.”

Hoe weet je welk bed bij iemand past?

“Wij als slaapadviseurs van Woonboulevard Poortvliet XXL gaan uitgebreid te werk. Aan de hand van eventuele klachten, de wensen en het budget van de klant worden doelgericht een aantal keuzes voorgelegd. Het is belangrijk dat onze klanten het bed of boxspring testen, we kijken dan of het lichaam recht gesteund in het bed ligt, dit zien we door de stand van schouders en de wervelkolom. We kijken niet alleen naar de matras maar ook de keuze voor het kussen en het dekbed zijn bepalend. Zo komen we tot een bedsysteem dat optimaal bij de wensen van de klant past.”

Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment aan boxsprings in verschillende maten, zodat er voor iedereen de perfecte slaapoplossing is. In onze collectie vind je onder andere de populaire maten boxspring 180x200, boxspring 160x200 en de boxspring 140x200. Of je nu op zoek bent naar een ruim tweepersoonsbed voor jou en je partner, of een comfortabel eenpersoonsbed voor een studentenkamer, we hebben diverse afmetingen beschikbaar. Dit stelt onze klanten in staat om niet alleen rekening te houden met hun persoonlijke voorkeuren en fysieke behoeften, maar ook met de beschikbare ruimte in hun slaapkamer. Onze slaapadviseurs helpen graag bij het kiezen van de juiste maat boxspring, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust in een bed dat perfect bij jou past."

Hoe blijven jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

“Onze slaapexperts bij Woonboulevard Poortvliet XXL zijn speciaal opgeleid om het beste slaapadvies te kunnen geven. Door onze nauwe samenwerking met de fabrikanten zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met het grootste assortiment van de Benelux, waaronder vele topmerken, maken we altijd onafhankelijke keuzes.”

En geven jullie garanties?

“Wij bieden de laagste prijsgarantie én een slaapgarantie. Ligt het geadviseerde bed toch niet helemaal lekker? Dan kun je de aangekochte matras eenmalig omruilen.”