50.000 M2 WINKELOPPERVLAKTE  5 JAAR GARANTIE  KLANTEN GEVEN ONS EEN 9+   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl


Bierproeverij Brasserie by Bouman

Oktober event: 1 t/m 30 oktober: Bierproeverij

Kom genieten in Brasserie By Bouman van een heerlijke biefstuk en maak kennis met drie heerlijke biertjes tijdens de bierproeverij.

23 t/m 30 oktober: Herfstmenu

Kom lekker genieten van het herfstmenu tijdens een dagje winkelen. Speciaal in de herfstvakantie heeft Brasserie By Bouman een heerlijk herfstmenu opgesteld.

Het Herfstmenu:

Voorgerecht:

Romige mosterdsoep

Hoofdgerecht:

Herfstburger met brie, champignon, spek, truffelmayonaise & frietjes

Dessert:

Warm appeltaartje met slagroom & vanille-ijs

Herfstmenu

WELKOM!

WIJ ZIJN BLIJ JE WEER TE MOGEN ONTVANGEN!

In verband met de Corona maatregelen moeten wij aan onze gasten een QR code vragen waaruit blijkt dat je bent gevaccineerd of een negatieve test kunt tonen, om je zo toegang te kunnen bieden tot onze Brasserie. Deze controleren wij bij de kassa. Houd daarom je Corona QR code bij de hand, zodat we ‘m kunnen controleren!

Zonder QR code mogen we je helaas geen toegang bieden, maar wil je toch genieten van ons menu? Lees dan hieronder hoe!

Afhaalmenu

Kun je geen QR code tonen maar wil je wel genieten van ons heerlijke menu. Dan kun je telefonisch (via: 0166-619222) een bestelling plaatsen bij het afhaalloket en deze nuttigen in de showroom.

BRASSERIE BY BOUMAN

Bij de hoofdingang van Woonboulevard Poortvliet vind je Brasserie By Bouman. De perfecte plaats om een dagje Poortvliet te beginnen of af te sluiten. En een fijne plaats om een tussenstop te maken tijdens het woonwinkelen. Wanneer je plaatsneemt op een stoere barkruk, een comfortabele fauteuil of een gezellige bank begint je dag zeker goed. Welkom bij Brasserie By Bouman voor een tijd van heerlijk eten en ontspannen in stijl!

Menu