• 50.000 m2 winkeloppervlakte
  • 5 jaar garantie
  • Laagste prijzen
/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10
Brasserie By BoumanBrasserie By Bouman Tijdelijk Gesloten

Wegens de nieuwe maatregelen, omtrent het coronavirus, die bekend zijn gemaakt tijdens de persconferentie op 13 oktober 2020. Zijn wij tot nader order gesloten.
BRASSERIE BY BOUMAN


Bij de hoofdingang van Woonboulevard Poortvliet vind je Brasserie By Bouman. De perfecte plaats om een dagje Poortvliet te beginnen of af te sluiten. En een fijne plaats om een tussenstop te maken tijdens het woonwinkelen. Wanneer je plaatsneemt op een stoere barkruk, een comfortabele fauteuil of een gezellige bank begint je dag zeker goed. Welkom bij Brasserie By Bouman voor een tijd van heerlijk eten en ontspannen in stijl!

Menu Brasserie By Bouman

Of bekijk hier het menu als PDF
Openingstijden Brasserie By Bouman

De deuren van Brasserie By Bouman gaan voor je open, wanneer de woonboulevard open gaat. Dit betekent dat je op dinsdag t/m donderdag terecht kunt tussen 10.00 en 17.30. Op vrijdag is het koopavond en kun je van 10.00 tot 21.00 genieten van heerlijke gerechten bij het restaurant. En op zaterdag is  Brasserie By Bouman geopend van 10.00 tot 17.00. Zondag en maandag is Woonboulevard Poortvliet gesloten en is Brasserie By Bouman ook dicht.High tea en high wine

Bij Brasserie By Bouman kun je niet alleen terecht voor een lunch, diner en kopje koffie met iets lekkers, maar ook voor een high tea en high wine. Heerlijke zoete en hartige lekkernijen worden je gepresenteerd in combinatie met onbeperkt thee of een flesje wijn. Wil je van een gezellige high tea of high wine genieten bij Brasserie By Bouman? Vergeet dan niet om te reserveren (0166 619222 of spijs@wbpoortvliet.nl). Reserveren kan tot twee uur van tevoren.