Dressoirs

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Toont 1-12 van de 186 producten
 1.  

  Dressoir Ventoux

  Dressoir Ventoux

  € 919,00 Incl 21% BTW
 2. Direct leverbaar

  Dressoir Tucson

  Dressoir Tucson

  € 599,00 Incl 21% BTW
 3. Direct leverbaar

  Dressoir Saphira

  Dressoir Saphira

  € 899,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Dressoir Larissa

  Dressoir Larissa

  € 999,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Dressoir Ivalo

  Dressoir Ivalo

  € 799,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Dressoir Caryll

  Dressoir Caryll

  € 1.499,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Dressoir Gloucester

  Dressoir Gloucester

  € 1.522,00

  € 1.219,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Dressoir Praza

  Dressoir Praza

  € 999,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Dressoir Otara

  Dressoir Otara

  € 1.079,00

  € 899,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Lowboard Maringa

  Lowboard Maringa

  € 1.079,00

  € 899,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Dressoir Marbella

  Dressoir Marbella

  € 799,00 Incl 21% BTW
 3. Direct leverbaar

  Highboard Joshua

  Highboard Joshua

  € 469,00 Incl 21% BTW

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Toont 1-12 van de 186 producten
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
   
 • 30 woonwinkels
  Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.

   

Dressoirs

Van oudsher staat het dressoir bekend om zijn magische krachten. Het gevoel dat dit stijlvolle bergmeubel oproept, is er één van bescherming en liefdevolle aandacht. Want als je de perfecte match van het dressoir van je dromen met jouw woonkamerinterieur hebt gevonden, is er geen weg meer terug. Het dressoir wordt de eyecatcher van de ruimte als geheel, het meubel dat alle aandacht krijgt en een decoratief item om rekening mee te houden. Geef je liefde voor wonen vorm door het selecteren van het dressoir dat van jouw huis een thuis maakt.

Jouw meubelwens, ons cadeau

Het begint allemaal bij het creëren van een interieur dat voldoet aan je wensen en eisen. En dat is moeilijk, want er zijn zoveel ideeën om uit te kiezen, dat je soms een beetje de weg kwijtraakt. Maar wanneer je rondloopt in de showroom van Woonboulevard Poortvliet of online in de webshop inspiratie opdoet, kom je langzaam maar zeker steeds een stapje dichterbij een elegant geheel. Het pronkstuk van je woonkamer heb je echter nog niet gevonden. Een dressoir, dat een betoverend aura met zich meedraagt. Een dressoir, dat met zijn praktische bergruimte en gestroomlijnde vormen elke kamer van je huis kan sieren. Een dressoir, dat ieders hart sneller doet kloppen.

In het assortiment van Woonboulevard Poortvliet vind je een grote variëteit in dressoirs. Daarom is het van belang om een woonstijl te selecteren en in je woonkamer te meten hoe groot het dressoir van je keuze maximaal kan zijn. En denk ook na over de indeling van het meubel; wil je een dressoir met deurtjes, lades of een combinatie van beide. Ook het materiaal waar je uit kunt kiezen en de kleurstellingen waarin een dressoir is afgewerkt, biedt oneindige mogelijkheden. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, is het tijd om advies in te winnen van één van onze goed geïnformeerde verkopers, die je alle details van een dressoir uit de doeken kan doen.

Het dressoir maakt je interieur compleet

Vroeger werd het dressoir gebruikt om het tafellinnen en bestek in op te bergen. Het traditionele model van een dressoir is dan ook een lage, brede kast met lades voor het optimaal benutten van de beschikbare ruimte. En dit klassieke model is nog steeds verkrijgbaar, evenals een trendy update met open vakken, hoge houten poten, schuifdeuren en gesierd met elegante metalen handgrepen. Deze nieuwe vorm van het dressoir komt tot zijn recht in ieder woonkamerinterieur en heeft een hoge decoratieve waarde. Zo heb je dus meteen een plaats voor het uitstallen van de leukste accessoires uit je collectie, die stralen op een dressoir, dat is vervaardigd van hoogwaardige materialen en is voorzien van een zorgvuldige afwerking. Win advies in over het onderhouden van het materiaal van jouw dressoir en maak het stijlvolle bergmeubel de highlight van de ruimte!