50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Eetkamertafels

Jij zal je bij het eten niet alleen laten betoveren door de maaltijd, maar ook door jouw nieuwe eetkamertafel. In jouw eethoek kan je ultiem genieten van alle maaltijden die geserveerd worden als je een prachtige eettafel hebt. Dan is er natuurlijk de keuze, voor wat voor soort eettafel ga je? Wil je gezellig eten aan een vierkante of een ronde eettafel en wil je hem dan in de landelijke stijl of de industriële stijl? Wat je ook zoekt, bij Woonboulevard Poortvliet hebben we de beste eettafel voor jou! In elke kleur, stijl, maat. vorm en van topmerken is er een meubel waaraan jij gezellig met de familie kunt zitten. Vind jouw lieveling op de website of kom langs in onze XXL-showroom.

Populair: Ronde eetkamertafel | Industriële eetkamertafel | Houten eetkamertafel | Zwarte eetkamertafel

Producten 1-24 van 409

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

RUIME COLLECTIE EETTAFELS ONLINE

Jij wit natuurlijk niets anders dan kunnen genieten van iedere maaltijd aan jouw nieuwe eettafel Er is bijzonder veel keuze in het grote assortiment van Woonboulevard Poortvliet. Jij kan voor de Kleinere eettafels kiezen maar ook de ronde eettafel 6 personen is een populair meubel voor de gehele familie. Hij moet hierbij natuurijk wel passen in je woonkamer en bij je eetkamerstoelen. Daarvoor is er bijzonder veel keuze in stijlen, kleuren en ook belangrijk: in maten. Jij hebt bijvoorbeeld een prachtige landelijke eethoek met leren eetkamerstoelen in een bruine Kleur, maar hetgeen wat mist is een eettafel. Hierbij past natuurijk een landelijke houten eettafel, aangezien deze goed samengaat met de landelijke tinten en natuurlijke materialen van de stijl. Ook in de industriële stijl met voornamelijk donkere Kleuren is er een goede match. Jij kan dan kiezen voor een stoere zwarte eettafel waar jouw zwarte eetkamerstoelen gemakkelijk onder kunnen. Zo houd je die stoere en elegante sfeer van de industriële woonstijl vast door jouw prachtige eettafel. Dt zijn natuurlijk niet de enige stijlen waarin de eettafels verkrijgbaar zijn. Zo heb je ook een moderne eettafel, design eettafel, vintage eettafel en klassieke eettafel. Ideaal voor jouw huis zijn de meubels van Woonboulevard Poortvliet die te verkrijgen zijn in onze showroom en hier op de webshop.

 

EETTAFELS IN ALLERLEI WOONSTIJLEN

Op het gebied van eettafels zijn er bijzonder veel keuzes. Je kan kiezen wat voor stijl je wilt, wat voor keur je wilt, welk materiaal je wilt, wat de afmetingen moeten zijn en zelfs welk merk je wilt is te kiezen. Dit brede spectrum aan keuzes maakt het lastig om te kiezen, maar het zorgt er ook voor dat jij altijd de eettafel van je dromen zult vinden. Kijk bijvoorbeeld eens naar een uitnodigende vorm die goed past bij eetkamerstoelen zonder armleuning als de ronde eettafel en ovaal eettafel. Door hun rondingen krijg je openheid in je kamer die je uitnodigt om eraan te zitten. Eetkamerstoelen zonder armleuningen zijn hierbij handige, aangezien je snel tegen elkaar aanstoot als je armleuningen hebt. Check dan de hoogte van jouw eetkamerstoelen, vooral met armstoelen, deze moeten namelijk passen onder de eettafel. Er zijn altijd nog klassieke ontwerpen in de rechthoekige eettafel en vierkante eettafel. Je kan hier een twist aangeven en extra plaats aan tafel creëren door te Kiezen voor een uitschuifbare eettafel. Na de juiste soort en maat gekozen te hebben is uitstraling natuurlijk bijzonder belangrijk. Dat hangt af van het materiaalgebruik en natuurlijk een likje verf of lak. De meest populaire tafel die bij elk interieur past is een houten eettafel. Dat is omdat het een stevig materiaal is wat goed tegen intensief gebruik kan en bovendien relatief duurzaam is. Dan kan je deze verkrijgen in verschilende Kleuren, zoals als een zwarte eettafel of witte eettafel die er beiden bijzonder strak uitzien. Door op alles te filteren in de webshop vind jij jouw droomeettafel bij Woonboulevard Poortvliet. Kom gerust een keer op bezoek in onze showroom om zelf te bekijken welke eettafel het beste bij jou en je interieur past.

KOOP DE PERFECTE EETTAFEL BIJ WOONBOULEVARD POORTVLIET

Zoals hiervoor besproken zijn er bijzonder veel keuzes bij Woonboulevard Poortvliet. Het zijn ook niet zomaar producten waar je op filtert, want ze worden allemaal aangeboden door de 500+ topmerken die wij aanbieden. Zo kan je kiezen voor absolute topmerken als Bert Plantagie, Rolf Benz, Movani en Leolux die jouw droom over de eettafel zullen verwezenlijken. Ook zijn er nog  vele andere merken zoals Feelings, Henders & Hazel, IN HOUSE, Profijt Meubel en Pronto Wonen die ook grootaanbieders van topkwaliteit zijn op het gebied van eettafels. Met al deze keuzes vind jij altijd de perfecte eettafel voor jou. Je kan onze uitgebreide collectie vinden op de website. Gebruik daarop de filters om tot de perfecte keuze te komen. Bezoek eens de showroom en ervaar een gezellig dagje uit bij Woonboulevard Poortvliet. Dan heb je en een gezellige dag eropuit en heb je ook nog een nieuwe eettafel.