Leolux Woonboulevard Poortvliet

Leolux

Bij Leolux maak jij van jouw huis een thuis. Leolux heeft meubels die ervoor zorgen dat ze altijd klaar voor je staan. Dat doen ze met een strakke lijnen, open en mooie vormen en hun abstracte en unieke kleurtinten. Leolux staat voor elegantie en personalisatie. Door meubels te maken die volledig op de persoon af te stellen zijn heb jij in jouw huis altijd een persoonlijke touch. Die touch maakt een thuis. Elk Leolux meubel wordt door topdesigners ontworpen. Zij besteden hun volle aandacht aan het meubel, maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen en zorgen ervoor dat het meubel perfect bij jou past. Het maakt niet uit welke sfeer je in huis hebt, met Leolux creëer je een persoonlijk, gezellig en ontzettend stijlvol interieur. Bekijk de Leolux collectie bij Woonboulevard Poortvliet op de website of in de showroom.

Populair: Leolux banken | Leolux stoelen | Leolux fauteuils | Leolux salontafels | Leolux bijzettafels

Producten 1-24 van 123

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

Leolux: design banken, stoelen en tafels

Leolux is een ontwerper van meubels die uitgaat van een echt thuisgevoel. Het is de plek waar je jezelf bent, waar de wereld ver weg is en de liefde dichtbij. Dat is jouw thuis en in dat thuis hoort Leolux. In zo’n thuis zit passie, elegantie, woede en liefde – in zo’n thuis zit jij. Leolux zorgt ervoor dat jij thuis echt jezelf kan zijn, je hoeft jezelf niet in kaders te stoppen en je kan jouw eigen wereld in jouw huis creëren. Vandaar ook de slogan: Welcome to you. Je wordt bij Leolux namelijk verwelkomt door meubels die exact bij jouw passen; je wordt verwelkomd door jezelf. Met Leolux kan jij jouw volledige interieur inrichten. De collectie is uitgebreid en ontzettend luxe en karaktervol. De ontwerpen zijn namelijk gemaakt met de klant in het achterhoofd, daardoor hebben ze een heel karaktervol en menselijk gevoel. Kijk eens naar de stijlvolheid van een Leolux bank met een unieke voet en een felle kleur of relax alleen in een Leolux fauteuil met een diepe zit en een comfortabel materiaal. Zo zijn er nog vele andere meubels van Leolux die hetzelfde concept volgen. Bekijk de Leolux stoel op wieltjes, een Leolux salontafel met een unieke plectrumvorm, een Leolux eetkamerstoel waarin je tegelijkertijd ook kunt relaxen of een Leolux bijzettafel van een uniek materiaal waarop je alles kunt zetten van hapjes en drankjes tot boeken. Kies jouw favoriet van Leolux waarmee je van jouw huis echt een thuis maakt bij Woonboulevard Poortvliet. Bekijk daarvoor de website of bezoek de Leolux-afdeling in de XXL-showroom van de woonboulevard.

Design meubels op maat met Leolux

Leolux staat voor duurzaamheid, een echt huis en ook voor personalisatie. Leolux heeft al hele unieke ‘standaardontwerpen’, maar deze kun je zelf ook nog aanpassen. De Leolux Pallone is hier een voorbeeld van. Dit is een fauteuil met een ontzettend uniek ontwerp; hij is laag, rond en abstract. Ook deze fauteuil kan gepersonaliseerd worden. Een andere fauteuil die gepersonaliseerd kan worden is de Leolux Caruzzo; een stijlvolle fauteuil waarin je het gevoel krijgt dat je omarmt wordt. Zo zijn er nog vele andere populaire onderwerpen die naar wens kunnen worden aangepast. Kijk naar populaire collecties als de Leolux Scylla, de Leolux Bellice (wat een prachtige Leolux hoekbank is), de Leolux Bora Bora varianten of de Leolux Volare. Met deze vele ontwerpen kun jij jouw kamer volledig personaliseren. Het grootste voordeel van Leolux is dat dit ook al online kan. Via Woonboulevard Poortvliet kan maatwerk aangevraagd worden voor bijna elk meubel, dan wordt het volledig op jou afgesteld. Op de website van Leolux is iets soortgelijks, namelijk de Leolux Creator. Daar kun je een design kiezen, in welke variant je dat design wilt, in welk materiaal in welke kleur, welke stiksoort en zelfs welke poten je wilt. Zo geniet jij bij Leolux altijd van een meubel wat perfect bij jouw past. Creëer dan jouw thuis met het maatwerk van Leolux bij Woonboulevard Poortvliet of bezoek de XXL-showroom.

Een stijlvol interieur met Leolux meubelen

Met Leolux kan je zelf je meubels maken aan de hand van een standaardontwerp. Zo creëer je altijd een meubel wat precies bij jouw past. Dat kan alles zijn van een Leolux bijzettafel tot een Leolux bank en van een Leolux eettafel tot een Leolux vloerkleed. Kies voor elk onderdeel van jouw woonkamer een meubel of accessoire van Leolux. Samen met het interieuradvies van Woonboulevard Poortvliet en de personalisatie van Leolux zorg jij voor een woonkamer die volledig op jou afgesteld is. In het interieuradvies wordt door middel van 3D-ontwerpen jouw kamer geschetst met de desbetreffende Leolux meubels erin. Geniet dan van het thuisgevoel bij Woonboulevard Poortvliet. Bekijk de Leolux collectie op de website of bezoek de grote showroom van Woonboulevard Poortvliet. Voor nog meer Leolux kan je ook het bijbehorende merk Evidence by Leolux bekijken.

Leolux select store

Woonboulevard Poortvliet is een officiële Leolux Select Store. In onze grote woonwinkel van meer dan 50.000 m2 vind je een uitgebreide collectie aan Leolux meubelen. Alles om van jouw huis een droominterieur te maken. Onze woonexperts helpen je graag bij het vinden en uitzoeken van het juiste Leolux meubel. Of laat je inspireren door het prachtige design. Natuurlijk kun je ook jouw favoriete Leolux meubels online bestellen in onze webshop. Wij bieden de laagste prijsgarantie en vijf jaar garantie op jouw Leolux meubels. Voor je het weet ervaar het comfort en luxe gevoel van een Leolux design meubel.