50.000 M2 WINKELOPPERVLAKTE  5 JAAR GARANTIE  KLANTEN GEVEN ONS EEN 9+   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Lifestyle

 1. Winterweberen

  Winter Weberen

  Voor de echte barbecueliefhebber breekt een uitdagend seizoen aan. Met de winter voor de deur maak jij je met Weber klaar om heerlijke gerechten te bereiden. Wat denk je van herfstige desserts, pittige stoofpotjes en heerlijk geroosterd vlees voor een bourgondisch feestmaal. Met de Weber barbecue is dit allemaal mogelijk. Zeker als je een barbecue met een GBS-systeem hebt, zodat je met de bijpassende accessoires een exclusieve grillervaring neerzet. Ben jij al klaar voor het winterseizoen met Weber? Ik presenteer je alvast een Weber recept, dat bij iedereen in de smaak zal vallen. En, ook belangrijk, een recept met niet teveel stappen, zodat je er weer even in kunt komen.

  Lees meer »
 2. Landelijk Wonen

  Landelijk Wonen

  Als ik een oude boerderij tegenkom, dan droom ik helemaal weg. Ik zie mezelf al helemaal wonen in de ruimtes met een balkenplafond, een authentieke schouw en een ouderwets gezellige sfeer. Helaas is zo’n prachtig pand niet voor iedereen weggelegd. Maar ik heb goed nieuws voor je: de sfeer van een landelijke boerderij kun je ook creëren in je eigen huis. Ik geef je vijf tips voor het inrichten van een landelijke woonkamer.

  Lees meer »
 3. 7 tips om te onthaasten

  7 Tips om te onthaasten

  December is voor veel mensen de drukste tijd van het jaar. Zo is het voor mij ook. We hebben net Sinterklaas uitgezwaaid en de afspraken voor wintermarkten en kerstconcerten staan alweer gepland. Mijn huis is helemaal in kerstsfeer versierd. En ik kan maar niet beslissen welk dessert ik met de kerstdagen ga serveren. Druk, druk, druk. Herken je dit? Lees dan snel verder, want in deze blog geef ik je 7 tips om te onthaasten.

  Lees meer »
 4. 11 tips voor een voorjaarshuis

  11 tips voor een voorjaarshuis

  De voorjaarskriebels beginnen bij mij inmiddels te komen. Het is vakantie, de dagen zijn steeds langer en we zien het zonnetje steeds vaker. En met die voorjaarskriebels komt ook de drang om mijn interieur weer wat op te frissen. Het mag weer wat lichter en vrolijker. Wil jij je huis ook omtoveren naar een voorjaarshuis? Lees dan snel verder!

  Lees meer »
 5. Grootmoeders Tips | Grote Schoonmaak

  Grootmoeders Schoonmaaktips

  Met de voorjaarsschoonmaak in het vooruitzicht en de zomer in de lucht is het tijd voor wat handige tips. Met de weetjes uit grootmoeders tijd wordt schoonmaken bijna leuk! Bijna dan, want het is natuurlijk altijd leuker om een momentje voor jezelf te nemen en van je favoriete tuinset te genieten. Maar even doorzetten, dan is je huis spic en span. Kun je daarna met een voldaan gevoel buiten in de zon zitten of heerlijk loungen op de bank.

  Lees meer »
 6. Haal de herfst in huis

  HAAL DE HERFST IN HUIS

  Een nieuw seizoen, een nieuw gevoel in huis. Wanneer het eerder donker wordt en de geur van de herfst in de lucht hangt, krijg ik zin om mijn interieur te veranderen. Herken je dat? Lees dan snel verder.

  Lees meer »
 7. Maak Series Kijken Nóg Leuker

  Maak Series Kijken Nog Leuker

  Voor een nieuwe aflevering van één van mijn favoriete series kun je mij altijd wakker maken. Je kent vast wel dat gevoel van spanning – wat zou er gaan gebeuren in deze volgende episode? Denk daarom van te voren al na over alle details. Kijk jij dit keer vanaf de bank, vanuit je bed of je favoriete fauteuil?

  Lees meer »
 8. In 5 stappen stijlvol wonen

  In 5 stappen stijlvol wonen

  Zusss: Zon, Zeep en Zand

  Droom je ook weg bij stijlvolle interieurs? Je ziet jezelf al helemaal in die comfortabele bank zitten, alles is op elkaar afgestemd én het hele huis is opgeruimd. Het liefst ook nog uitzicht op de Middellandse Zee. Heerlijk! Ik zie het in ieder geval al helemaal voor me.

  Lees meer »
 9. 3x zomerse cocktails

  3 X ZOMERSE COCKTAILS

  Het maken van cocktails staat al een hele tijd op mijn to-do lijst. Dit weekend belooft het heerlijk zonnig te worden, dus tijd om de recepten tevoorschijn te halen! De tuinstoelen staan al klaar op het balkon met een lekker zacht kussen erin en een handig tafeltje ertussen. Ik neem je in deze blog mee naar een zonnige middag in het weekend. Je huis is lekker opgeruimd, je hebt boodschappen gedaan en je beste vriendin staat voor de deur. Tijd om te genieten met een zomerse cocktail!

  Lees meer »
 10. Hooikoorts en je huis

  HOOIKOORTS & JE HUIS

  Van de zomer word ik blij, van hooikoorts iets minder. En aangezien ze bij elkaar horen, is het ieder jaar weer een zoektocht naar nieuwe tips om zo min mogelijk last te hebben van hooikoorts. Hoor jij ook bij de gelukkigen, die gaat huilen van bloeiende bloesems, vrolijke groene grassprietjes of de pluisjes van populieren? Lees dan snel verder.

  Lees meer »
Pagina