Kinderen

  1. Spelletjes Kerstvakantie

    Kerstvakantie Spelletjes

    Nu de kerstvakantie voor de deur staat, is het tijd om plannen te maken. Gaan jullie er gezellig met het gezin op uit of geniet je thuis van de vakantie? Wij doen dit jaar beide. Ik vind het heerlijk om met mijn man en kinderen een boswandeling te maken en zeker als het gesneeuwd heeft! Dan trekken we allemaal onze muts en wanten aan en nemen we de slee mee! Voor de dagen dat we binnen blijven, heb ik alvast de leukste spelletjes op een rijtje gezet.

    Lees meer »
  2. 3x de leukste kinderkamer thema

    3X DE LEUKSTE KINDERKAMER THEMA’S

    Sinds kort woon ik met mijn gezin in de Zeeuwse polder. Een verademing na de drukte van de Randstad. We hebben ons huis gekocht als verbouwproject en we kunnen er daarom écht ons droomhuis van maken. Ik ben druk bezig met de inrichting van het huis en vooral voor de styling van de kinderkamers heb ik al ontzettend veel ideeën. In deze blog vertel ik je mijn 3 favoriete thema’s voor een unieke kinderkamer, waar mijn kids helemaal blij van worden.

     

    Lees meer »
  3. alles over stoere jongenskamers

    LEES ALLES OVER STOERE JONGENSKAMERS

    Kleine jongens worden groot en dan komt het moment om de schattige baby- of peuterkamer opnieuw in te richten. Bij jongens denk je al snel aan stoer, maar wat maakt de nieuwe kinderkamer tot een stoere jongenskamer? Jongens willen graag actie in de nieuwe slaapkamer, samen spelen met vriendjes is daarbij erg belangrijk. Daarom heb ik een selectie gemaakt van de mooiste meubels en leukste accessoires voor een echte jongenskamer. Een blog vol inspiratie, zodat de kleine man straks niet kan wachten om zijn nieuwe stoere slaapkamer te betreden.

    Lees meer »
  4. 3x meisjeskamer inspiratie

    3X MEISJESKAMER INSPIRATIE

    Denk je aan een meisjeskamer, dan denk je al snel aan de kleur roze en zoete pasteltinten. Toch vind ik dat het wel een beetje pit kan gebruiken. Natuurlijk is het ene meisje een lieflijk prinsesje, terwijl de ander een stoere meid is. Betrek je dochter bij de keuzes en luister aandachtig naar haar mening. Ook al ben je bang voor je dochters roze-prinsessen-fase, met de juiste combinatie kan je zeker een tijdloze kinderkamer creëren. In deze blog lees je alles over de meisjeskamer, van zacht roze tot stoer zwart-wit!

    Lees meer »