Eten

  1. De Perfecte Eethoek

    De Perfecte Eethoek

    Een plaats in huis waar ik veel tijd doorbreng, is de eethoek. Daarom heb ik veel aandacht besteed aan het uitzoeken van de juiste eettafel en bijpassende stoelen. Dat kan nog best wel lastig zijn. Er is zoveel keus, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het belangrijkste is om te kiezen voor een eethoek die bij je past qua woonstijl en aansluit bij de ruimte die je tot je beschikking hebt. 

    Lees meer »
  2. De Smaak Van December

    De Smaak van December

    De kerstliedjes staan op, de kaarsen branden en het is wachten tot de eerste sneeuwvlokken vallen. Wat december voor mij zo magisch maakt, is het gevoel van verwachting dat in de lucht hangt. Heel Nederland leeft toe naar Kerst en Oud en Nieuw, om te genieten van het samenzijn met familie en vrienden. Ben je er nog niet aan toegekomen om een dessert voor het feestdiner uit te kiezen? Geen nood, ik laat je vandaag zien hoe je in een handomdraai een heerlijk fris en fruitig toetje op tafel zet. Mét natuurlijk de mooiste aankleding voor de dinertafel!

    Lees meer »
  3. 5x De perfecte eetkamerstoel

    5 X DE PERFECTE EETKAMERSTOEL

    Het is tijd om iets te bekennen. Ik woon nu al ruim een jaar in mijn eigen flat, maar ik heb nog steeds geen nieuwe tafel en stoelen gekocht. Waarom? Ik kan niet kiezen! Er zijn zoveel soorten stoelen, dat ik keuzeblind word als ik in de winkel sta. Tijd dus om alle soorten eetkamerstoelen eens op een rijtje te zetten en voor eens en altijd mijn favoriet te bepalen.

    >

    Lees meer »