DE KLEDINGKAST VOOR JOUW SLAAPKAMER

Bij het inrichten van je slaapkamer is een bed het belangrijkste meubel. Je wilt tenslotte iedere nacht comfortabel slapen en uitgerust wakker worden! Het kopen van de juiste kledingkast, dat staat op een goede tweede plaats. Een kast waarin er plaats is om al je kleding geordend op te bergen…heerlijk is dat! Heb je een kamer over op de bovenverdieping? Dan kun je overwegen om voor een inloopkast te kiezen. Nu is mijn slaapkamer daar niet groot genoeg voor, dus vandaag kijk ik naar de voordelen van de zweefdeurkast.

Zweefdeurkast: kledingkast met schuifdeuren

Als eerste natuurlijk de vraag: wat is een zweefdeurkast? Deze kledingkast wordt ook wel schuifdeurkast genoemd en is een goede keuze in een kleine ruimte. De schuifdeuren van de kast zijn bevestigd aan de rail aan de bovenkant. Omdat de deuren niet veel plaats innemen, creëer je extra ruimte met een zweefdeurkast. Ideaal!

Zweefdeurkast: modern, landelijk, industrieel

Welke stijlen zweefdeurkasten zijn er eigenlijk? Dat verrast me. Een kledingkast is er in dezelfde stijlen als de meubels voor het interieur van de woonkamer. Geef je slaapkamer een industriële look met een stoere kast, kies voor een strak en modern vormgegeven bergmeubel of creëer met een landelijke kast een ruimte met een warme uitstraling. Aan jou de keuze.

Zweefdeurkast: op maat gemaakt voor jou

Het leuke aan de zweefdeurkast: hij is er als bestaand ontwerp, maar je kunt ook zelf de ontwerper zijn van je kledingkast. Maatwerk is mogelijk bij de meeste zweefdeurkasten en de experts op onze afdeling slapen vertellen je graag de opties van de kledingkasten. Kies de maat, de indeling, de kleur en extra opties, zoals verlichting boven de kastdeuren.

Woonboulevard Poortvliet heeft een cadeau voor jou! Als je vóór 13 mei een zweefdeurkast met de naam All Inclusive, Komeet of Bert koopt, dan profiteer je van extra veel voordeel. Natuurlijk bieden wij jou de beste kwaliteit en sommige kasten zijn zelfs direct leverbaar. Dat wordt shoppen!