slaapexpert


PERSOONLIJK Slaapadvies van onze Slaapexpert: Arjan van Dijke

Waar moet je op letten bij het kopen van een bed?
“1 op de 5 volwassenen heeft last van terugkerende rugklachten. We krijgen dan ook regelmatig klanten in de winkel die last hebben van pijn in de rug. Maar ook van bijvoorbeeld nekklachten, een slapende arm ’s nachts, een tintelende heup of scoliose. Voor ons als slaapexperts is het belangrijk te weten welke lichamelijke klachten een klant heeft, zodat wij een optimaal advies kunnen geven."

Hoe weet je welk bed bij iemand past?
"Wij als slaapadviseurs van Woonboulevard Poortvliet XXL gaan uitgebreid te werk. Aan de hand van eventuele klachten, de wensen en het budget van de klant worden doelgericht een aantal keuzes voorgelegd. Het is belangrijk dat onze klanten het bed testen, we kijken dan of het lichaam recht gesteund in het bed ligt, dit zien we door de stand van schouders en de wervelkolom. We kijken niet alleen naar het matras maar ook de keuze voor het kussen en het dekbed zijn bepalend. Zo komen we tot een bedsysteem dat optimaal bij de wensen van de klant past."

Hoe blijven jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?
"Onze slaapexperts bij Woonboulevard Poortvliet XXL zijn speciaal opgeleid om het beste slaapadvies te kunnen geven. Door onze nauwe samenwerking met de fabrikanten zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met het grootste assortiment van de Benelux, waaronder vele topmerken, maken we altijd onafhankelijke keuzes.

En geven jullie garanties?
Wij bieden de laagste prijsgarantie én een slaapgarantie. Ligt het geadviseerde bed toch niet helemaal lekker? Dan kun je het aangekochte matras eenmalig omruilen.”

BESTE SLAAPADVIES & SLAAPGARANTIE

  • 5 jaar garantie, optioneel 7 jaar All in House garantie mogelijk
  • Gratis levering vanaf € 750
  • Dealer van grote topmerken
  • Maatwerkspecialist
  • Persoonlijke service
  • Beste prijsgarantie
  • Ruim 80 slaapkamerssets & meer dan 100 linnenkasten en boxsprings
slaapexpert