Maandelijkse Archieven: April 2020

  1. Robuuste Eettafel

    Een robuuste eettafel

    Er zijn momenten in je leven die je nooit meer vergeet. Zoals die keer dat je de eerste kras op je nieuwe auto ontdekte. Of de beschadiging aan je eettafel, die je niet meer ongedaan kon maken. Geen zorgen, ik weet de perfecte oplossing: een robuuste tafel. Dat is een tafel waaraan geleefd mag worden én die tegen een stootje kan. De plaats waar je ’s avonds met vrienden een wijntje kunt drinken en overdag met de kinderen aan kunt knutselen zonder je zorgen te maken.

    Lees meer »
  2. The Colour On The Wall

    The Colour on the Wall

    Een eenvoudige manier om je interieur een opfrisbeurt te geven, is het verven van de muur. Niet alleen als je gaat verhuizen, maar ook als je toe bent aan een verandering in je interieur. In mijn huis spelen lichte kleurtinten de hoofdrol en ik heb ervoor gekozen om in elke ruimte wit te combineren met een andere kleur. Oudroze, vintage groen en intens grijs zijn de kleuren die mijn muren sieren. Zo creëer je een neutrale achtergrond, waarin je jouw voorkeur voor kleur in wonen terugziet.

    Lees meer »
  3. Slapen In Luxe

    Slapen in Luxe

    Herken jij dat gevoel? Je komt je hotelkamer binnen en wilt er nooit meer weg. Ik zou willen dat deze luxe ook in mijn slaapkamer te vinden is. Want ik kom helemaal tot rust in een slaapkamer, die aanvoelt als een warme deken over je heen. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Ik geef je in deze blog vijf tips om je complete slaapkamer om te toveren tot een oase van rust.

    Lees meer »
  4. Drie Stijlen - Eén Bank

    Drie woonstijlen één bank

    Vandaag heb ik een verrassing voor je. Een interieurverrassing, welteverstaan. Met bank Ibi als basis presenteer ik je in deze blog een interieur in vintage stijl, een woonkamer met een industrieel karakter en een geheel in Scandinavische stijl. Enjoy!

    Lees meer »
  5. 9x Groen | Wooninspiratie

    Groen Wooninspiratie

    Weet je het nog van vroeger? Een overvloed aan planten op de vensterbank bij opa en oma en dat je dan dacht dat je dat zelf later nooit zo zou doen. Herkenbaar? Toch zien we het gebruik van veel planten in huis steeds meer terug bij de trend Urban Jungle. Deze trend staat voor groen in huis en promoot het neerzetten van allerlei soorten planten, van kleine cactussen tot grote varens. Heb jij geen groene vingers?

    Lees meer »
  6. De Perfecte Eethoek

    De Perfecte Eethoek

    Een plaats in huis waar ik veel tijd doorbreng, is de eethoek. Daarom heb ik veel aandacht besteed aan het uitzoeken van de juiste eettafel en bijpassende stoelen. Dat kan nog best wel lastig zijn. Er is zoveel keus, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het belangrijkste is om te kiezen voor een eethoek die bij je past qua woonstijl en aansluit bij de ruimte die je tot je beschikking hebt. 

    Lees meer »
  7. Winterweberen

    Winter Weberen

    Voor de echte barbecueliefhebber breekt een uitdagend seizoen aan. Met de winter voor de deur maak jij je met Weber klaar om heerlijke gerechten te bereiden. Wat denk je van herfstige desserts, pittige stoofpotjes en heerlijk geroosterd vlees voor een bourgondisch feestmaal. Met de Weber barbecue is dit allemaal mogelijk. Zeker als je een barbecue met een GBS-systeem hebt, zodat je met de bijpassende accessoires een exclusieve grillervaring neerzet. Ben jij al klaar voor het winterseizoen met Weber? Ik presenteer je alvast een Weber recept, dat bij iedereen in de smaak zal vallen. En, ook belangrijk, een recept met niet teveel stappen, zodat je er weer even in kunt komen.

    Lees meer »
  8. Slaap Jezelf In Shape

    Slaap jezelf in Shape

    De herfst is voor mij een seizoen waar ik intens van kan genieten. In deze periode van het jaar is het weer tijd om de kaarsen aan te steken wanneer het steeds vroeger donker wordt. En je kunt heerlijk vroeg naar bed om extra lang te slapen ’s nachts, heerlijk! Inmiddels heb ik mijn donzen dekbed weer tevoorschijn gehaald en een nieuw winterproof dekbedovertrek geshopt. Zo zijn mijn slaapkamer en ik helemaal klaar voor de winter die komt.

    Lees meer »
  9. 9x Terracotta | Wooninspiratie

    Terracotta Wooninspiratie

    Bij het zien van de kleur terracotta droom ik weg naar de zomer en mediterraanse sferen. Ik voel de zon op mijn armen en zie de sfeervolle straatjes van een oud stadje voor me. Die gezellige, warme sfeer breng je heel eenvoudig je interieur binnen met items in de kleur terracotta. Hoe? Dat laat ik je zien in deze blog aan de hand van drie tips en een productoverzicht vol wooninspiratie.

    Lees meer »
  10. Warm De Winter In

    Warm de Winter in

    De wintertijd is ingegaan en de koude dagen staan voor de deur. Dan is het heerlijk om je met een kop warme chocomel onder een zachte plaid op de bank te nestelen met de gordijnen dicht en een goede film aan. De winter heeft voor mij een romantische en knusse sfeer en met deze vijf tips houd jij het warm deze winter.

    Lees meer »