Onderhoudsproducten

10 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
per pagina

Het onderhouden van je tuinmeubelen is van groot belang voor de uitstraling en levensduur van deze items op het terras. Ontdek het assortiment onderhoudsproducten voor je tuinmeubelen bij Woonboulevard Poortvliet en bestel meteen wat je nodig hebt.

Het onderhouden van je tuinmeubelen

Het onderhoud van je tuinmeubelen begint bij het schoonmaken. Als een tuinstoel of tuinstoel niet schoon is, werkt een verzorgingsproduct namelijk ook niet optimaal. Tuinmeubelen zijn gemaakt van verschillende materialen en ieder materiaal heeft zijn eigen manier van onderhoud. Zo kun je aluminium, polywood of wicker gemakkelijk schoonhouden met lauw water en groene zeep en zelfs met de hogedrukreiniger. Houten tuinmeubelen vereisen een mildere methode van schoonmaken, daarbij kun je beter kiezen voor een zachte borstel. Voor veel materialen is ook een speciaal schoonmaakmiddel te verkrijgen in onze collectie, deze producten zijn van het merk Exotan Care. Exotan Care ontwikkelt schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten speciaal voor tuinmeubelen. Je loungeset of tuinset wordt immers blootgesteld aan de elementen en krijgt veel te verduren van wind, regen en zon. Onderhoud is dus heel belangrijk!

Welke onderhoudsproducten kies je?

De tuinexperts van Woonboulevard Poortvliet helpen je graag met het kiezen van de juiste onderhoudsproducten voor jouw tuinmeubelen. Voor ieder materiaal is een specifiek schoonmaakmiddel en onderhoudsproduct te vinden in de Exotan Care collectie. Een tweede tip van onze tuinexpert: bescherm je tuinset of loungeset het hele jaar door met een passende beschermhoes. Aan het eind van het zomerseizoen kun je het opbergen van je tuinmeubelen uitstellen door het ophangen van een terrasheater. Maar als het buiten te koud wordt, maak dan de tuinmeubelen schoon, gebruik de juiste verzorgingsproducten en kies een passende beschermhoes. Dan gaan je tuinmeubelen gegarandeerd langer mee. En, ook belangrijk, als de zon in het voorjaar weer begint te schijnen, haal jij in een handomdraai je tuinmeubelen tevoorschijn en ben je meteen klaar voor het nieuwe seizoen.