• 50.000 m2 winkeloppervlakte
  • 32 woonwinkels
  • Laagste prijzen
8.3 / 10

  • bij Woonboulevard Poortvliet vind je een groot assortiment tuinmeubelen
  • bij Woonboulevard Poortvliet vind je een groot assortiment tuinmeubelen
  • bij Woonboulevard Poortvliet vind je een groot assortiment tuinmeubelen
 
 

Lounge in stijl met je nieuwe tuinmeubelen!

Genieten van lange zomerdagen doe je het liefst in de tuin. Ieder jaar kijk je vol verlangen uit naar het moment dat de tuinmeubelen naar buiten kunnen en het terras nieuw leven wordt ingeblazen. Met de collectie tuinmeubelen van Woonboulevard Poortvliet kies je niet alleen voor het beste op het gebied van ontspannen in de tuin, maar neem je ook de stijl van je woonkamerinterieur mee naar buiten. Dat wordt genieten!


Het zijn de lange zomeravonden, die je altijd bijblijven. Momenten met een gouden randje als de barbecue is aangestoken en je met vrienden en familie geniet van je vrije tijd. Neem plaats op een luxe loungeset of de relaxfauteuil in de tuin. Een cocktail of wijntje naast je op de tuintafel en je bent klaar voor een ontspannen zomer. Heb je nog geen tuinmeubelen op het terras? Kom dan eens langs bij Woonboulevard Poortvliet, waar je ruime keuze hebt uit verschillende loungesets, diningsets en tuinsets. Met een bijpassende parasol en een Weber barbecue creëer je een terras, waar iedereen zich thuis voelt.


Met z’n allen om de tuintafel

En als je dan toch items aan het selecteren bent om je set tuinmeubelen compleet te maken, vergeet dan niet om een kijkje te nemen bij de parasols! Een prachtige zweefparasol maakt het plaatje compleet en zorgt voor schaduw op de tijd en plaats dat jij het nodig hebt. Zet een leuk bloemstukje neer op de tuintafel en leg heerlijk zachte kussens op de tuinstoelen of de royale loungebank. Zo creëer je een sfeervol geheel met de mooiste tuinmeubelen als basis, waar je de hele zomer lang met volle teugen van kunt genieten.


Steek de barbecue alvast maar aan

Als je fan bent van barbecueën, dan blijft het niet bij de aanschaf van een Weber barbecue. Ook de bijpassende accessoires wil je graag in huis hebben. Dat kan. De tuincollectie van Woonboulevard Poortvliet biedt een ruime selectie Weber accessoires voor de barbecue. Van een schort en aanmaakblokjes tot een brikettenstarter en pizzasteen. En natuurlijk ontbreken ook de reinigingsproducten voor de barbecue niet in het assortiment. Wil je de barbecue buiten laten staan? Dat kan met de aanschaf van een Aerocover hoes, die speciaal voor dit doel zijn vervaardigd en gemaakt zijn van waterdicht materiaal. De hoezen in deze collectie zijn ook verkrijgbaar voor je tuinmeubelen, zodat je jouw tuinset goed beschermt tegen alle weersomstandigheden. Laat je informeren over de mogelijkheden bij Woonboulevard Poortvliet.

 

Inspiratie voor de tuin en het terras vind je hier: