50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Exotan Care

8 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
per pagina

Buiten schijnt de zon en jij grijpt met beide handen de kans aan om plaats te nemen op het terras. Daar staat je nieuwe loungeset uitgestald. De massief teakhouten tafel in het midden met de eetkamerstoelen eromheen en een eindje verderop een hoekbank met heerlijk zachte kussens. Bij de aanschaf van de tuinmeubels heb jij gekozen voor bijpassende onderhouds- en reinigingsproducten van Exotan Care. Zo weet je zeker dat alle items van je tuinset extra lang meegaan!

Exotan Care – voor reiniging en onderhoud

Het complete onderhoudspakket voor tuinmeubelen, dat is precies wat je vindt in de collectie van Exotan Care. Elk tuinmeubel vraagt om een andere manier van reinigen en ander onderhoud, daarom heeft Exotan Care een uitgebreide collectie samengesteld, waarin je voor ieder tuinmeubel het juiste product vindt. Een leuke extra is dat de verzorgingsproducten niet alleen een beschermende laag aanbrengen, maar ook zijn voorzien van een UV-proof stempel. Zo bescherm je jouw tuinmeubelen ook tegen de invloeden van het zonlicht en verkleuren ze niet zo snel! Alle Exotan Care producten zijn op waterbasis en vervaardigd zonder het gebruik van schadelijke oplosmiddelen. Daarmee kies je voor kwaliteitsproducten, die je tuinmeubelen optimaal reinigen en verzorgen en elk Exotan Care product is volledig EcoProof. In 2016 is het Exotan Care assortiment geheel vernieuwd, zodat je kiest voor up to dat bescherming van jouw tuinmeubelen.

Ieder tuinmeubel profiteert van Exotan Care

Exotan Care maakt jou het onderhoud van je tuinmeubelen extra gemakkelijk. Met een duidelijke omschrijving op ieder product wordt het eenvoudig om het middel te kiezen, dat past bij jouw tuintafel, loungeset of relaxfauteuil. Zo biedt Exotan Care keuze uit onder andere Hardwood Oil, Polywood Cleaner, Polywood Protector en Textilene&Wicker Protector. Wil je eerst je houten tuinmeubelen grondig reinigen? Dan bestel je meteen de Exotan Care Aluminiumborstel mee. En het aanbrengen van een passend verzorgingsproduct doe je met de Exotan Care aanbrengdoeken. Aangeraden wordt om een onderhoudspakket voor je tuinmeubelen mee te bestellen met een nieuwe aanschaf of je in de showroom te laten adviseren over de perfecte match van een Exotan Care product met jouw tuinmeubelen.