50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Parasolvoeten

16 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
  • De grootste van de Benelux
  • Klanten geven ons een 9+
  • Laagste prijsgarantie
  • 5 jaar garantie
per pagina

Een parasolvoet is een absolute must als je een parasol in de tuin wilt neerzetten. In de collectie van Woonboulevard Poortvliet kies je uit verschillende soorten parasolvoeten en onze tuinexperts helpen je graag met het selecteren van de juiste voet voor jouw parasol!

De parasolvoet is er in verschillende soorten

Parasolvoeten zijn er in verschillende soorten en maten, zodat er voor iedere parasol en zweefparasol een geschikte match te vinden is. Je staat er vaak niet bij stil, maar de juiste parasolvoet is essentieel bij de aanschaf van een parasol. Je wilt ten slotte wel dat de parasol stevig op zijn plaats blijft staan en je schaduw geeft, zodat je heerlijk in de tuin kunt relaxen en samen kunt eten. De twee bekendste soorten parasolvoeten zijn de granieten parasolvoet, die verkrijgbaar is met of zonder wielen, en het grondanker of ingraafvoet. Een granieten parasolvoet is te leveren met een gewicht van 30 kilo tot 90 kilo. Laat je goed adviseren bij de aanschaf van tuinmeubelen en bijpassende accessoires, onze tuinexperts kennen onze collectie van A tot Z en kunnen je precies vertellen welke parasolvoet bij welke parasol past. En ook online hebben we deze informatie vermeld bij alle parasols en zweefparasols. Zo zit je met Woonboulevard Poortvliet altijd goed!

Parasolvoeten in het assortiment van de woonboulevard

Vind jij het fijn om de parasol met de zon mee te verplaatsen, zodat je op elk moment van de dag in de schaduw kunt zitten? Dan is een parasolvoet op wieltjes absoluut een goede keuze. Zo wordt het wel heel eenvoudig om te genieten van de zomer. Zet jij de parasol altijd op dezelfde plaats? Dan is een grondanker of ingraafvoet de juiste match voor jou en je terras. Dan weet je zeker dat je parasol stevig op zijn plaats blijft staan, precies hoe het hoort. Heb je vragen over de parasolvoeten in de collectie van de woonboulevard? De experts op de tuinafdeling geven je graag antwoord op al je vragen, dus kom zeker langs in Poortvliet als je op zoek bent naar een nieuwe parasolvoet.