50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Virtual Reality Interieuradvies

Virtual reality interieuradvies is een echte primeur voor Woonboulevard Poortvliet én een leuke extra voor jou. Wij bieden jou als eerste woonwinkel in de Benelux virtual reality interieuradvies. Zo kun jij je interieur in 3D ervaren, voordat je meubels besteld en thuis geleverd worden.

Hoe werkt het? De basis is hetzelfde als bij een ‘gewoon’ interieuradvies. Tijdens een interieuradvies ga je samen met één van onze interieuradviseurs aan de slag om jouw droominterieur vorm te geven. Vooraf dien je woonruimte, maatvoering en woonwensen in. Zo heeft onze woonexpert alvast een beeld van jouw huis. Na het bespreken van de gegevens en het invoeren van de wensen, is het tijd om de VR-bril op te zetten en een kijkje te nemen in jouw nieuwe huis. Zo kun je meteen zien of de bank die je op het oog hebt, wel écht zo mooi staat in de hoek van de woonkamer. Of valt het je meteen op dat een andere eettafel de ruimte veel beter tot zijn recht laat komen.

Wil jij een afspraak maken voor een virtual reality interieuradvies? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: voor een virtual reality interieuradvies wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het totale orderbedrag als je een aankoop doet.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.