Tuinsets

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De tuinmeubelen collectie van Woonboulevard Poortvliet biedt alles wat jij nodig hebt voor je tuin: loungesets, tuinsets, ligbedden, parasols en beschermhoezen. Ontdek het hele assortiment in onze webshop of breng een bezoek aan de showroom.

Tuinset = tuintafel + tuinstoelen

De klassieke tuinset kent iedereen. Hij bestaat uit een tafel met bijpassende stoelen en is verkrijgbaar in vele varianten. Zo kun je kiezen voor een extra grote tuintafel van teakhout met zes of acht standenstoelen. Heb je minder ruimte tot je beschikking? Dan is een vierkante of ronde tuintafel met vier stapelstoelen een goede keuze. Deze tuinset neemt niet zoveel plaats in beslag en past ook in een compacte tuin of op een klein terras. Er zijn drie soorten tuinsets, waarmee jij je tuin kunt sieren.

  1. Een tuintafel met stoelen
    Geniet van een dagje in de zon met je zelf samengestelde tuinset van tafel en stoelen. In onze collectie vind je tuintafels in diverse maten en verschillende soorten stoelen. Welke tuinset is jouw perfecte match? Mix & match je tuinfavorieten voor een fijne set.

  2. Een bestaande tuinset
    Bekijk de complete tuinsets in ons assortiment. Zit er een set tussen die jouw hart sneller laat kloppen? Gefeliciteerd, je hebt jouw tuinset gevonden! Vraag onze tuinexperts om advies over het onderhoud van de tuinmeubelen, die jij mee naar huis neemt. Zo kun je er extra lang van genieten.

  3. Een luxe dining loungeset
    Tafelen in de tuin is jou op het lijf geschreven. En relaxen ook! Dan is de luxe dining loungeset het tuinmeubel, dat bij jou past. Deze set bestaat uit een loungebank, hockers of stoelen en een tuintafel. Bekijk de mogelijkheden in kleur, materiaal en opstelling in onze collectie en ontdek jouw match voor optimaal genieten.

De tuinstoelen van je tuinset

Er valt veel te vertellen over de tuinset en ook over de losse tuinmeubelen, de tuinstoel en de tuintafel. Als het gaat over tuinstoelen, dan is het erg belangrijk om te letten op het zitcomfort. Een standenstoel biedt een fijne zit en je kunt er ook heerlijk in relaxen. Als je kiest voor een stapelstoel, dan hoeft dat niet te betekenen dat je inlevert op comfort. Integendeel, het ontwerp van deze tuinstoel.