Social media privacybeleid #woonboulevardpoortvliet

Wat leuk dat je een foto hebt gemaakt van je nieuwe woonitems van Woonboulevard Poortvliet en deze enthousiast hebt gedeeld op internet. Wij vinden het erg leuk om jouw afbeelding te mogen gebruiken om anderen te inspireren.

Mocht je dit, ondanks dat de afbeelding gedeeld is op social kanalen, niet willen, stuur dan even een mail naar communicatie@wbpoortvliet.nl en dan zullen we de afbeelding niet (meer) gebruiken/publiceren. Als we niets ontvangen dan gaan we ervanuit dat je toestemming geeft om het:

  • Te delen op onze social media kanalen
  • Te gebruiken op woonboulevardpoortvliet.nl.
  • Te plaatsen in onze folder, magazine of nieuwsbrief

Staat je naam goed vermeld?

Jouw naam en social-account zullen we uiteraard altijd vermelden bij jouw foto. Mocht dat niet het geval zijn of hebben we jouw naam fout vermeld, stuur dan een mail naar communicatie@wbpoortvliet.nl en vermeld om welke foto het gaat en op welke pagina deze is geplaatst door de url of screenshot mee te sturen. Dat maken wij het voor je in orde.

Wil je je toestemming intrekken?

Uiteraard is het altijd mogelijk om je toestemming in te trekken. Als je jouw foto van een bepaalde pagina wilt laten verwijderen, stuur ook dan een mail naar communicatie@wbpoortvliet.nl en vermeld om welke foto het gaat en op welke pagina deze is geplaatst door de url of screenshot mee te sturen. Wij zullen je foto dan verwijderen. Is jouw foto al in onze folder, magazine of nieuwsbrief geplaatst, dan kunnen wij deze uiteraard niet meer verwijderen.

Wat spreken we samen af?

Door je afbeelding te delen heeft Woonboulevard Poortvliet van jou het recht gekregen om jouw foto via onze (in-)directe diensten zonder enige beperking te gebruiken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden zonder jouw inzage of goedkeuring, zonder exclusiviteit en zonder enige aanspraak op vergoeding.