Lattenbodems

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Toont 1-12 van de 96 producten
 1.  

  Lattenbodem op poten Uni
  Lattenbodem op poten Uni
  Vanaf € 1.475,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Lattenbodem Uni
  Lattenbodem Uni
  Vanaf € 3.230,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Vanaf € 3.540,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Lattenbodem Uni
  Lattenbodem Uni
  Vanaf € 1.190,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Lattenbodem Uni
  Lattenbodem Uni
  Vanaf € 4.350,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Vanaf € 630,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Vanaf € 950,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Lattenbodem Uni bridge
  Lattenbodem Uni bridge
  Vanaf € 2.290,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Lattenbodem Uni bridge
  Lattenbodem Uni bridge
  Vanaf € 3.500,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Vanaf € 4.260,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Vanaf € 4.770,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Lattenbodem op poten Uni bridge
  Vanaf € 1.610,00 Incl 21% BTW

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Toont 1-12 van de 96 producten
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
   
 • 30 woonwinkels
  Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.

   

Lattenbodems

Slapen is een totaalbeleving, die voor jou een hoge prioriteit heeft. Ontspannen aan het einde van de dag en comfortabel in slaap vallen is het hoogtepunt van je avond en zorgt ervoor dat je iedere dag vrolijk en gezond uit je bed springt. Het vinden van de juiste lattenbodem om je lichaam de ondersteuning te bieden die het nodig heeft, staat dan ook bovenaan jouw lijstje. Met een ruime collectie bedbodems biedt Woonboulevard Poortvliet jou genoeg exemplaren om te bewonderen en te kiezen voor het creëren van de perfecte slaapomgeving.

De waarde van een goede lattenbodem

Je ziet hem misschien niet, maar een goede lattenbodem is van groot belang om een ondergrond te creëren, waarmee je lichaam de support krijgt die het nodig heeft. Vaak wordt gedacht dat een goed matras alleen genoeg ondersteuning biedt, maar het is juist de samenwerking van de lattenbodem en de matras die zorgen voor een optimaal resultaat. De gebogen latten van de lattenbodem bieden een verende ondergrond, waarover je gewicht wordt verdeeld en die actieve ondersteuning geeft als je beweegt in je slaap. En het kiezen van de juiste lattenbodem is niet alleen een plus voor een stevige ondergrond om op te slapen en een excellente nachtrust, maar hij verlengt ook de levensduur van je matras. Voorkom nek-, rug- en schouderklachten door het selecteren van de lattenbodem die past bij jou en je lichaam!

Investeren in je gezondheid

De voordelen van een lattenbodem die je slaapomgeving compleet maakt, zijn haast eindeloos. De meeste varianten bestaan uit beukenhouten latten, die met kunststof kappen zijn bevestigd aan het frame. Dit zorgt voor een stevige vlakke bodem, die gemakkelijk te onderhouden is en waardoor de matras in een geventileerde omgeving ligt, waar huisstofmijt minder kans krijgt. De luxere uitvoering van de lattenbodem heeft vaak verstevigde middenstukken, zodat je heupen, schouders en nek extra steun krijgen. En natuurlijk is de lattenbodem ook verkrijgbaar als handmatig of elektrisch verstelbare variant of als een oprolbare lattenbodem, die vooral geschikt is voor gebruik op een logeerbed.

Met een keuze uit een oneindig aantal bedbodems zit het perfecte exemplaar voor jou er zeker tussen. Stel je hoge eisen aan slapen en kun je een beetje luxe wel waarderen, dan is een verstelbare lattenbodem iets voor jou. Ze zijn verkrijgbaar in een handverstelbare variant of een exemplaar met diverse elektrische relaxen, die naar wens te verstellen zijn met een bijpassende afstandsbediening. Zo wordt ontspannen naar een nieuw niveau getild en ben jij niet meer uit je bed weg te slaan, want het kijken van je favoriete serie en ontbijten op bed worden zo wel extra aantrekkelijk. En ook voor mensen die moeilijk ter been zijn of gezondheidsproblemen hebben, is een elektrisch verstelbare lattenbodem ideaal. In de morgen is het opstaan een stuk gemakkelijker door met een druk op de knop jezelf een duwtje in de rug te geven.

Vind de bedbodem die past bij jou en je lichaam en die een ideale combinatie vormt met je matras, zodat slapen je leukste hobby wordt en je iedere nacht heerlijk kunt genieten van de beste nachtrust!