50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

 

Sale

Het hele jaar door is het sale bij Woonboulevard Poortvliet. Met de laagste prijs garantie vind jij altijd wat je zoekt tegen een voordelig tarief. Naast al dit voordeel biedt de woonboulevard ook exclusieve sale acties. En de showroommodellen? Die zijn altijd in de sale! Zo is Woonboulevard Poortvliet jouw keuze voor elke aankoop in wonen en slapen.

 

Sale bij de woonboulevard

Als je op zoek bent naar de sale acties van Woonboulevard Poortvliet, blader dan eens door de folders van het familiebedrijf. In Poortvliet winkel je altijd in stijl met alles op het gebied van wonen en slapen. Ook interieuradvies is onderdeel van de service van de woonboulevard. Ontdek wat Woonboulevard Poortvliet met je doet door het bezoeken van de blog vol wooninspiratie, het online doorbladeren van de magazines of een dagje woonwinkelen in Poortvliet. Welke informatie je ook zoekt, op de website van Woonboulevard Poortvliet kun je alles vinden over de sale, aanbiedingen en de leukste acties. En als je langskomt in Poortvliet, vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan Woonoulet 07 voor bijzondere aanbiedingen.

 

Meer weten over de sale?

Wil je alles weten over de sale bij Woonboulevard Poortvliet? Dan nodigen wij je uit om de woonboulevard te volgen op social media. Via Facebook, Instagram en Pinterest wordt je voortdurend op de hoogte gesteld van alle acties en aanbiedingen. En natuurlijk wordt elke sale groots aangekondigd. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de sale? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de woonboulevard, die je elke twee weken in je e-mail ontvangt. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een dagje woonwinkelen in Poortvliet wanneer de sale nog moet beginnen of wanneer de sale net voorbij is. Zo kun je wooninspiratie opdoen voor het veranderen van je interieur, krijg je interieuradvies en vertellen onze slaapexperts je alles over slapen. Welkom bij Woonboulevard Poortvliet. Wij zijn wonen.