Rigas

RIGAS

Ervaar het uitstekende zitcomfort van Rigas en neem plaats op deze royale bank. Dankzij het maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale bank samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een bank die geheel is afgestemd op jouw wensen en eisen.

1. Kies jouw model

Het samenstellen van een Rigas bank op maat begint bij het selecteren van de rugleuning en de opstelling van het meubel. Voor de rugleuning biedt Rigas je de keuze uit een kantelbare, en een vaste rugleuning. De vaste rugleuning beschikt over de extra optie voor een losse kantelbare hoofdsteun voor een optimaal comfort. Voor de opstelling heeft Rigas diverse mogelijkheden : een hoekbank, een 3-zits- en tweezitsbank of liever een fauteuil, de keuze is aan jou.

2. KIES JOUW STIJL

Vervolgens kies je de armleuningen in de stijl die bij jou past. Ook hierin heb je een ruime keuze, bijvoorbeeld in strak of afgerond. Bovendien beschikt Rigas ook over verstelbare armleuningen. Tevens kies je hier de bankpootjes die je onder je bank wilt. Let hierbij vooral op de hoogte van de pootjes; deze bepalen mede jouw ideale zithoogte.

3. KIES JOUW COMFORT

Het zitcomfort is uiteraard afhankelijk van de gekozen zitdiepte en rugleuning. Ook daarin heeft Rigas verschillende mogelijkheden. Zo kun je, afhankelijk van je beenlengte, kiezen voor een zitdiepte van 52 en van 56 centimeter. Aanvullend bestaat de mogelijkheid om een verstelbare zitting te nemen. Daarnaast hebben we 2 soorten zitcomfort: stevig en wat zachter.

4. KIES JOUW EXTRA'S

Ons Rigas maatwerkconcept heeft nog enkele extra opties. Allereerst een lade die onder de zitting wordt aangebracht, een handige opbergruimte. De andere optie is de uitschuifbare relax/bedfunctie. Zo heb je altijd een extra slaapplaats bij de hand. Daarnaast hebben we in diverse elementen een elektrische relaxfunctie als mogelijkheid.

5. KIES JOUW KLEUR EN MATERIAAL

Tot slot kies je de stoffering. Je hebt een brede keuze uit uitstekende stoffen en prachtige lederkwaliteiten in tal van kleuren. De 'finishing touch' vormen de sierkussens in vele vormen en in passende of juist contrasterende kleuren.
De mogelijkheden met het Rigas maatwerkconcept zijn oneindig groot. Ga je voor modern, klassiek of landelijk, stof of leder en voor welke extra’s kies je? Ontdek jouw stijl met Rigas.

Benieuwd hoe Rigas in jouw interieur past? Laat je inspireren door dit handige filmpje en kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag met het creeëren van jouw ultieme droombank.