Vakantiepark Wulpdal| Projecten | Woonboulevard Poortvliet

Project

Vakantiepark Wulpdal

projectinrichting Vakantiepark Wulpdal

Het project van de faciliteit 'Wulpdal' is een samenwerking met projectontwikkelaar De Nijs Soffers. Ze hebben de handen ineengeslagen om huizen van begin tot eind compleet in te richten, waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Lees meer
fotobanner Vakantiepark Wulpdal 1
fotobanner Vakantiepark Wulpdal
fotobanner Vakantiepark Wulpdal

Review van Schippers Accountants

Voor de restyling van ons kantoor in Tholen hebben we geschakeld met Woonboulevard Poortvliet; Sandra van Dijke. Vanaf het begin af aan heeft zij goed meegedacht over de sfeer die we over het hele kantoor wilden neerzetten. We hebben diverse afspraken op locatie en in de showroom gehad om samen het plan te bedenken en de materialen er bij te zoeken. Ook dit is doorgevoerd in de contacten met externe partijen, zoals de stucadoor en schilder. Kortom: alles viel samen en binnen de gestelde afspraken zijn alle materialen geleverd en is tot in de puntjes de restyling doorgevoerd. Ik beveel Woonboulevard Poortvliet (afdeling Projecten – Sandra van Dijke) dan ook zeker aan!

Barbara de Feijter


Bekijk hier het eindresultaatAfspraak inplannen?

Ben je op zoek naar een uniek concept op maat? Neem dan vandaag nog contact op met Sandra van Dijke van Woonboulevard Poortvliet en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een passend concept!

Sandra van Dijke | Projecten | Woonboulevard Poortvliet

Sandra van Dijke